Bijbels kunstwerk wordt door God geboden voor kerken (orthodox antwoord voor de twijfelende Toms)

Verspreid de liefde
Voor al onze twijfelende Toms / protestantse vrienden die er zijn, we willen dat je de feiten over bijbelse kunstwerken kent. De meeste orthodoxe theologen hebben u geen antwoord gegeven, maar lieten u in de kou staan. Dit is een eerste poging in de geschiedenis van de canonieke orthodoxe kerk van de Culdees. Eindelijk hebben protestanten nu een antwoord van de orthodoxen, in een gepubliceerd werk over waarom kerken goede kunstwerken moeten gebruiken. Dit is gekomen zoals voor het eerst onthuld door de orthodoxe kerk van de Culdees.
Let op, het waren enkele van onze vervreemde Neo Culdees die de beweging vormden die naar Amerika kwam. Elke universiteit en kerk in Amerika (niet verbonden met een staatskerk) gebruikte nog steeds onze Orthodoxe Engelse Liturgie (BCP). Daarom blijft het de verantwoordelijkheid van de orthodoxe Culdees om hen terug te begeleiden naar re-integratie.

Bijbelse Hebreeuwse mozaïeken ontdekt in oude (christelijke) kerken in Jeruzalem / AKA-synagogen.

PATTERNSOFEVIDENCE.COM
Verbluffende Bijbelse mozaïeken ontdekt in de oude synagoge door Steve Law | 20 juli 2018 | Bewijs, Moses Series | Een mozaïek uit de synagoge uit de 5e eeuw in het noorden van Israël met een afbeelding van de Israëlitische spionnen die terugkeren uit het land Kanaän. (Foto: Jim Haberman, U. North Carolina in Chapel Hill) En de ...

Hier zijn enkele van de vele vormen van bijbelse kunstwerken voor kerken

· Cherubijnen krijgen de opdracht om in de heiligdommen te worden uitgehouwen. Veel cherubs en omringende kunstwerken zijn versierd door de tempels van YAHWEH in de Bijbel (dwz de tempels van Mozes, Salomo en Ezechiël) met de meest sluwe kunstwerken afgebeeld op de sluier in Exodus 26: 1 en 36: 8. In 1 Koningen 6: 23-29 zijn ze rondom in alle muren van het huis uitgehouwen met cherubijnen, palmbomen en open bloemen, zowel van binnen als van buiten. Met grotere afbeeldingen en meer versieringen in 2Kronieken 3. In Ezechiël 41: 18-20 staat dat ze ook werden afgebeeld "door het hele huis rondom".
· Houten gesneden kunstwerk wordt in alle heiligdommen genoemd in Psalm 74: 4-9 en zegt in vers 6 "echter" (strongs 6256), de goddelozen hebben geprobeerd het te verbranden. · Sluw kunstwerk van "goud, zilver en koper" Exodus 31: 3-4 · Verfraaiing van de tempel Ezra 7:27 · Het is ook gebruikelijk om de "Vlaggen van het huis van onze vader", wapenschilden en andere geboden Bijbelse symbolen te snijden we moeten samenkomen onder, zoals gebruikt voor burgerlijke gebouwen, en voor genealogische doeleinden in Numeri 2: 2.
· Afbeeldingen van de heiligen in het heiligdom als de 'mooiste gouden stenen van het heiligdom' die 'heilige zonen van Sion' worden genoemd en 'het beste goud' herhalen dat 'geacht wordt als aarden kruiken, het werk van de handen van de pottenbakker' en 'wordt uitgegoten in elke straat. " Klaagliederen 4: 1-2 · Cherubijnen worden afgebeeld op tien karren en tien lavabomen 1Koningen 7:29, 36 · Cherubijnen worden in verband gebracht met plaatsen. Zijn aanwezigheid werd gemanifesteerd Psalmen 80: 1; 99: 1. Zoals David zei dat Hij altijd in de Tempel zou blijven, kan het zijn dat Hij afbeeldingen van de cherubs meebracht waar hij ook ging. Dit is ongetwijfeld een van de inspiratiebronnen voor het versieren van onze "gebedskast". · Zijn Majestueuze Sieraad (waarschijnlijk het kruis) is verkeerd gebruikt door de slechte Ezechiël 7:27. (Merk op, het kruis is erg oud aangezien Yahshua werd "geslacht vanaf de grondlegging der wereld" zoals het zegt in Openbaring 13: 8 en 1 Petrus 1:20 als ons offerlam. De Hebreeuwse Pascha lammeren werden altijd op een balk geplaatst die eruitzag zoals het kruis. Er zijn ook nog een tiental redenen om te versieren met of een kruis te dragen.)
· Graven standbeeld kunstwerk van kruisen werd gebruikt om te herinneren dat Hij is opgewekt als een slang aan een kruis, als onze genezer in Numeri 21: 8. (Zoals de Zoon des mensen zal worden verhoogd, Johannes 3:14.)
· HET KRUIS. Dat teken waren we verzegeld is het Tau- of T-kruissymbool, die bij alle Hebreeuwse dopen werd gebruikt. “En YAHWEH zei tot hem (de cherub bij het altaar): Ga door het midden van de stad, door het midden van Jeruzalem, en zet een merkteken (tav) op het voorhoofd van de mannen die zucht en die schreeuw om alle gruwelen die in het midden daarvan worden gedaan. " (Ezechiël 9: 4)
Er bestaat dus geen twijfel over de cherubijnen (of serafijnen) zullen kruisen begeleiden, zoals de serafijnen deden bij hun eerste bijbelse verschijning. Het kruissymbool herinnert aan de overwinning van Christus aan het Kruis (het primaire aspect van het evangelie) en de verzegeling van Zijn verlosten voor hun overwinning op het kwaad. Openbaring 5: 9 zegt dat deze cherubs (nu veranderd in hogere serafijnen) de verlosten zijn door het bloed van het Lam, en dat er honderdduizenden zijn "op de troon, op de troon en rond de troon". Daarom zijn deze afbeeldingen van cherubs van degenen die heiligen zijn. De 4 belangrijkste cherubijnen worden ook wel Matthew, Mark, Luke en John manifestaties van Christus genoemd in hun evangeliën. De cherubijnen van glorie, gevleugelde symbolen van leeuw, os, mens en adelaar. Deze manifestaties van Christus zullen duidelijk worden in het leven van zijn letterlijke lichaam, de heilige kerkleden.
In de oudheid, vóór de tv, hadden ze alleen iconen, en dus werden iconen anders gebruikt om ze te animeren met lichten / kaarsen, enz., Maar niet met aanbidding. Ze zouden ze ook versieren enz. Zoals gevonden bijbels was geboden, zoals te vinden in dit artikel. Versier niet alleen, maar praat over hun glorieuze werken… en schilder het voor sommigen die niet konden lezen, en noem het edelstenen in Zijn tempel, zoals bevolen is.
Tv kijken zou veel godslasterlijker zijn als je de normen toepast van degenen die tegen iconen zijn. Mensen die tv kijken, worden veel emotioneler en toch is het geen aanbidding, dus we veroordelen onze vrienden niet die alle geboden willen onderhouden. We zouden allemaal moeten praten over de glorieuze werken van de rest van de kerk die voor ons plaatsvonden. Verval niet in valse stigma's.
Onze Engelse liturgie is voornamelijk te vinden in het Book of Common Prayer. Daarin worden geen iconen vermeld, maar er is altijd tijd om de grote getuigen en inspiraties te herinneren van degenen die voor ons waren.