DROOGTE (Droogte): YAHWEH Is Cursing The Ground For Sake Of The Wickedness, vloekt de grond omwille van de goddeloosheid

Verspreid de liefde
Nederland moet terug naar God, ook als je heb geen geloof.
Ik schrijf en leg verklaring af als aartsbisschop (OCC) van Nederland en telg van de den Bosch regentschapsfamilie d'Este-Guelph (Brunswijk-Wolfenbeuttel), edele van de koning. Eeuwenlang bekleedde mijn familie de zetel van de Brabantse hoofdstad en een senior zetel in Den Haag. Wel schrijf ik dat er in Nederland een grote straf loopt. Het zal niet toegeven totdat het hele land op een nederige en berouwvolle manier op de knieën gaat en de belangrijkste nationale zonden van smaadheden tegen de God van hun vaderen belijdt en berouw heeft.

 

"En hij zal het hart van de vaderen tot de kinderen wenden en het hart van de kinderen tot hun vaderen, opdat ik niet kom en de aarde met een vloek zal slaan." Mal 4: 6

 

Verhaalafbeelding voor DROUGHT NETHERLANDS FARMERS WATER AUGUSTUS SHORTAGE uit The Bobr Times

Droogte in Europa: welk land heeft het meest geleden?

De Bobr Times20 augustus 2018
… Of “extreem droogte”, Die zich uitstrekt van België en de Nederland naar Finland… Wetenschappers suggereren de impact van de opwarming van de aarde en de hoge temperatuur waterenvan de … Boeren in heel Europa bereiden zich voor op een van de slechtste jaargangen in de ... boeren lijdt aan een gebrek van harde voeding, 'erkende hij in het begin augustus, …
Dit zijn echte foto's van wat de Nederlandse Noordzee was, 10 foto's die de extreme droogte aan de Nederlandse kust laten zien 
Is een Echte zombie-apocalyps op de horizon?
“Hij verandert de vloed in een woestijn, en laat de waterbronnen drogen. Een vruchtbaar land maakt Hij onvruchtbaar vanwege de goddeloosheid van hen die daarin wonen. " Ps 107: 33-34
YAHWEH is echt boos op Nederland. * echte foto's. ergste droogte in de hele geschiedenis. Hun LGBT-vieringen staan daarbij voorop. Ze kunnen de dieren niet voeren of gewassen water geven. De hel komt dichterbij.
“Want zie, de dag komt, die zal branden als een oven; en alle hoogmoedigen, ja, en allen die goddeloos handelen, zullen stoppels zijn; en de dag die komt, zal hen verbranden, zegt de HERE der heerscharen, dat hij hun wortel noch tak zal laten. " Mal 4: 1

… ..GROOT DROOGTE …… Nederland en de mensen om je heen, hoe lang, hoe lang. Herstel de orthodoxe goddelijke diensten. Er was meer dan 1200 jaar geen heidense religie in u. Uw etnische religie is al 2000 jaar het christendom. U vervolgt nu uw eigen volk. De grond schreeuwt het nu uit van de grootste droogte aller tijden! Uw vee gaat dood en uw oogst mislukt in de epische cijfers van uw geregistreerde geschiedenis. Gooi alle afgoden van valse goden weg, belijd en bekeer u van alle zonden. Dien God, belijd de naam van Jezus Christus en Hij zal u redden en vergeven zoals Hij voor uw verlossing heeft betaald met Zijn vergoten bloed. Kom terug, kom terug naar Hem ...

Het land kan nog steeds worden genezen, het is niet te laat, “Indien mijn volk, dat naar mijn naam [Christus] wordt genoemd, zichzelf zal vernederen en bidden en mijn aangezicht zoeken en zich afkeren van hun goddeloze wegen; dan zal ik vanuit de hemel horen en hun zonden vergeven, en hun land genezen. " 2Kr 7:14

(dit is een eenmalig bericht aan nieuwe vrienden, als je meer updates wilt, abonneer je dan op http://celticorthodoxy.com en pak meer gratis boeken over ons volk.

Zijne Eminentie Aartsbisschop Dr. Stephen Michael
PS In Amerika wordt het ook behoorlijk slecht zoals mensen

"200 KEER MEER WAARSCHIJNLIJK OM HIV TE KRIJGEN" indien betrokken bij sodomie, maar regeringen promoten het met extreme vooroordelen tegen alle religieuze instellingen

De VS "verbiedt de vrije uitoefening van religie", sodomie mag geen zonde worden genoemd, maar moet worden geprezen / AANBIDDEN als goed, anders laat het Congres je in de gevangenis gooien of erger!

 

 

Dit rapport laat meer redenen zien waarom God gelijk had dat we allemaal moeten belijden en berouw moeten hebben van alle zonden voordat we mogen deelnemen aan de heilige communie. Pas na gewassen en gereinigd te zijn, en zelfs met bewijs van doop en belijdenis, mag iemand deelnemen aan de heilige communie, een essentieel onderdeel van onze aanbidding. Berouw van alle zonden is een fundamentele fundamentele vereiste voor de erediensten in alle takken van het christendom wereldwijd. Als zonde wordt vereist door het staatsbeleid, wordt de aanbidding aangevallen. Het congres heeft op hol geslagen ongrondwettelijke wetten gemaakt (stuntpolitiek) die de vrije uitoefening van religie verbieden (het belijden van sodomie is een zonde, zoals fundamenteel in onze religie). 

GELIEVE BEWUSTWORDING TE VERSPREIDEN ** Aangezien de wetten van de overheid kinderen dwingen tot naakt-homoparades als onderdeel van door de staat verplichte "veiligheidstraining" en "mensenrechten" bewustmakingscursussen. Deze zijn vastgelegd in staatswetten zoals geïnterpreteerd door Obama's Safe School Czar's interpretatie van pedofilie