WARE Amerikaanse regering is een eeuwige goddelijke theocratie, onder Jezus Christus en voor de bevordering van Zijn regering op aarde, ons dagelijkse gebed

Verspreid de liefde

Amerika's eerste grondwet verklaarde dat onze regering een is eeuwigdurend Door God ingestelde Theocratie onder Jezus Christus, de Koning, opdat Zijn Koninkrijk op aarde zou worden bevorderd. In dit artikel zal ik u bewijzen dat het nog steeds van kracht is als juridisch bindend, en de juridische basis vormt van de legitimiteit van onze regering van vandaag.

Deze grondwet die onze unie onder Christus definieert, heeft lang vóór de Engelse overheersing als een wettelijke basis voor de Amerikaanse staat gehandhaafd en is lang na het afwerpen van het Engelse juk blijven bestaan. Dit kader blijft tot op heden als fundament van wettige staten in Amerika bestaan. Sommige buitenlandse interventionistische machten hebben zich deze oorspronkelijke wettelijke (de jure) basis voor onze staten toegeëigend en hebben buitenlandse bedrijven opgericht die zichzelf staten noemen in plaats van de christelijke wettige staten. De vrijheid om aangesloten te zijn in de oorspronkelijke staten blijft voor ons allen die vasthouden aan onze bescherming en voorspoed onder Christus.

In een tijd dat Connecticut zich uitstrekte over alle landen van wat nu bekend staat als de staat Ohio, werden deze verbonden voor God bekrachtigd als eeuwigdurend, en dateerde van vóór de Engelse dominantie. Later strekte het zich uit over alle koloniën en bleef het 150 jaar onomstreden onder de wet van het land, als de enige vakbond die nu al 400 jaar actief is in Amerika (en nog steeds telt).

Hoewel de natie tegenwoordig in verwarring verkeert, kunnen deze juridische realiteiten de mensen uit hun slaap helpen ontwaken om te weten wat ons is overkomen. Niet alleen om wakker te worden, want in de vroege uren van het ontwaken komen de vermogens nog steeds in de greep. Dus willen we mensen terugbrengen naar de oorspronkelijke koers van het houden van de orthodoxe manier van leven in Christus in Zijn kerk, door het dagelijkse gebed en de sabbatten in de kerk of in onze gebedskasten te doen, zoals in het boek van gemeenschappelijk gebed (of Engelse liturgie). . Dit zal helpen om de innerlijke geestelijke kracht voor het geduld en de gemoedsrust (die alleen Christus kan geven) te brengen om de zaken tot een oplossing te brengen. Als iemand dan zijn dag begint met een proces van echt ontwaken, zien we natuurlijk rustig een goede en nuchtere verwerking van de oplossingen die moeten worden ondernomen, allemaal met Gods hulp. Toen ik opgegroeid was in Christus, met behulp van de sleutels in dit artikel om de deur te openen.

We hebben de schuld van onze problemen. Met de vinger wijzen en anderen aanvallen, daar gaat het niet om. Wijd vandaag uw leven opnieuw. Neem telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Een van onze ministers, of de auteur (bisschop Stephen Michael) zal graag met u bidden, aangezien dit in de eerste plaats een geestelijke strijd is. Ons belangrijkste wapen is gebed in Jezus 'naam (Yahshua), Hem aanroepend als Verlosser en Heer. Ik moedig je aan om de dagelijkse gebeden te doen, in ieder geval het Onze Vader 's ochtends en' s avonds.

Ik zal beginnen met het allereerste artikel van de “eeuwigdurende confederatie”Van een echte Amerikaanse regering. Dit document wordt ook overal beschouwd als "Amerika's eerste grondwet". Het werd vastgesteld in Connecticut op 14 januari 1639, later nagespeeld en aangenomen door alle andere koloniën, en het definieerde en bekrachtigde onze eeuwigdurende Amerikaanse Unie voor God als Zijn volk onder Jezus de Christus. Dit artikel dateerde van vóór de Engelse overheersing en maakte geen melding van enige wereldse macht. Jezus alleen werd genoemd, en Zijn wetten, als onze hoogste autoriteit. Daarna, zoals ik hieronder zal citeren, hebben alle andere koloniën de artikelen overgenomen met de tekst opnieuw samengevat als "Een eeuwige confederatie met één en hetzelfde doel, de vooruitgang van het Koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie."

Die definitie van onze unie en het doel ervan, dateerde niet alleen van vóór de Engelse overheersing, maar ook na datering. Het duurde zo langhij enige echte unie sinds meer dan 150 jaar, onbetwist onder Jezus de Christus, dat is vermoedelijk pas tot het begin van de Constitutionele Conventie van 1787. De grondwet zelf verwijst echter terug naar deze nu 400 jaar oude PERPETUELE (oneindige) unie. Daarbij openlijk de bewering erkennen dat de huidige legitimiteit van de grondwet voor was "Perfecting the union", de enige echte unie die alle mensen voor altijd telde. Sommigen zeggen graag dat een paar opstandige 1% of zo van de bevolking een nieuwe antichristelijke unie hebben gevormd. Maar dat is niet waar. Daar hadden ze nooit mee weg kunnen komen. In ieder geval bestond het verbond van de eeuwige confederatie onder Jezus Christus en Zijn Koninkrijk onomstreden meer dan 150 jaar.

zoals ik citeer uit de eerste grondwet (Fundamental Orders of Connecticut), van 14 januari 1639,

“Een ordelijke en fatsoenlijke regering opgericht volgens God, om de zaken van de mensen in alle seizoenen te ordenen en te verwijderen, al naargelang de gelegenheid vereist; associëren en verbinden ons daarom om te zijn als een publieke staat of Commonwealth; en doe voor onszelf en onze opvolgers en als zodanig dat we hierna (eeuwigdurend) op elk moment aan ons zullen worden toegevoegd, ga samen Combinatie en Confederatie aan om de vrijheid en zuiverheid van het Evangelie van onze Heer Jezus, dat we nu belijden, te handhaven en te behouden, evenals de discipline van de kerken, die nu volgens de waarheid van het genoemde evangelie onder ons wordt beoefend; zoals ook in onze burgerlijke zaken om te worden geleid en beheerst volgens de wetten, regels, bevelen en decreten die als volgt zullen worden gemaakt, bevolen en verordend,”

Dit is het definitieve bewijs van de oprichting van onze goddelijke theocratie die oppermachtig is als de legitimiteit van onze wetten van het land van vandaag.

De artikelen van de Confederatie van de Verenigde Koloniën van New England; Op 19 mei 1643 begint het met het volgende: 'De artikelen van de Confederatie tussen de plantages onder de regering van Massachusetts, de plantages onder de regering van New Plymouth, de plantages onder de regering van Connecticut en de regering van New Haven met de plantages in combinatie daarmee: Overwegende hetgeen volgt we kwamen allemaal naar deze delen van Amerika met een en hetzelfde doel en doel, namelijk om het Koninkrijk van onze Heer vooruit te helpen Jezus Christus en om te genieten van de vrijheden van het Evangelie in zuiverheid en vrede; en terwijl we bij onze vestiging (door een wijze voorzienigheid van God) verder verspreid zijn over de zeekusten en rivieren dan aanvankelijk de bedoeling was, zodat we niet naar ons verlangen gemakkelijk kunnen communiceren in één regering en jurisdictie ... "

De grondwet van Delaware van 1776 vestigde een goddelijke staat door in art. 22: Elke persoon die zal worden gekozen als lid van een van beide huizen, of benoemd in een kantoor of plaats van vertrouwen. . . zal . . . de volgende verklaring afleggen en onderschrijven, namelijk: “Ik ________, belijdt geloof in God de Vader, en in Jezus Christus Zijn enige Zoon, en in de Heilige Geest, één God, voor altijd gezegend; en ik erken het Heilige Schrift van het Oude en Nieuwe Testament, gegeven door goddelijke inspiratie. " Grondwet van Delaware, art. 22 (aangenomen op 20 sept. 1776), 1 Del.Code Ann. 117 (Michie, 1975). Geprezen door het Amerikaanse Hooggerechtshof in Rector, etc., van Holy Trinity Church v. US, 143 US 457 op 469-70, 12 S.Ct. 511 op 516 (1892). De grondwetten van alle staten volgens de laatste amendementen, Lexington: Thomas T. Skillman, 1817, p. 181, geciteerd in D. Barton, The Myth of Separation, 23 (6e ed., 1992).

Met andere woorden, volgens de grondwet van Delaware konden alleen volgelingen van Christus een openbaar ambt bekleden. De ambtseed van Delaware wordt een "test-eed" genoemd. Het vereist dat degene die zweert - expliciet of impliciet - een bepaald religieus geloof bevestigt. Dit was vrijwel het geval allemaal van de staten, in verschillende mate van leerstellige specificiteit. Het werd gedaan omdat de Bijbel het vereiste. Wetgevers voegden bijbelse verwijzingen in de marge van de statutenboeken in om de geldigheid van hun wetten te bewijzen (zie bijvoorbeeld John Cotton, 'An Abstract of the Laws of New England, as they are Now Established, Printed in London in 1641 , "Collectie van de Massachusetts Historical Society (1798); herdruk van 1835 in 2 The Journal of Christian Reconstruction 117, No. 2; Winter, 1975-76," Symposium on Biblical Law ").

Regeringskader van Pennsylvania, sectie 10. En elk lid [van de wetgevende macht] moet, voordat hij zijn zetel neemt, de volgende verklaring afleggen en onderschrijven, namelijk: "Ik geloof in één God, de Schepper en Bestuurder van het universum, de beloner van de goeden en de bestraffer van de goddelozen, en dat erken ik de Geschriften van het Oude en Nieuwe Testament te geven door goddelijke inspiratie. " Bronnen en documenten ter illustratie van de Amerikaanse revolutie 1764-1788 en de vorming van de federale grondwet, 166 (S. Morison, ed., 1923). Geciteerd in Barton, Myth, p. 23.

In 1892 kondigde het Amerikaanse Hooggerechtshof met trots aan dat het doel van de oprichters van dit land was “de oprichting van de Christen religie ”(Rector, enz., van Holy Trinity Church v. US, 143 US 457 op 466, 12 S.Ct. 511 op 514, 36 L.Ed. 226 (1892)) en dit ideaal werd universeel aanvaard. De mannen die de grondwet ondertekenden, begrepen de bijbelse vereisten en handelden ernaar. Er werden regeringen opgericht om het geloof te verspreiden.

VIRGINIA CHARTER, 1606: [Uitgegeven door koning James I] “Om bewoning te maken. . . en om een kolonie van diverse van ons volk af te leiden in dat deel van Amerika dat gewoonlijk Virginia wordt genoemd. . . bij het vermeerderen van Christen religie voor zulke mensen, leven alsnog in de duisternis. . . [brengen . . . een vaste en stille regering. " (Historical Collections: Consisting of State Papers and other Authentic Documents: Intended as Materials for an History of the United States of America, Ebenezer Hazard, ed. Philadelphia: T. Dobson, 1792, Vol. 1, p. 50-51; geciteerd in Barton, pagina 84).

VIRGINIA CHARTER, 1609: “Omdat het belangrijkste effect dat we van de actie kunnen verlangen of verwachten, de bekering is ... van de mensen in die delen tot de ware aanbidding van God en christelijke religie. " (ibid pagina 85).

CONFEDERATIE VAN NEW ENGLAND, 1643: [Samengesteld uit Mass., Conn., New Plymouth en New Haven] “We kwamen allemaal in deze delen van Amerika, met een en hetzelfde doel en doel, namelijk, om het Koninkrijk van onze Heer vooruit te helpen Jezus Christus. " (Documentary Source Book of American History, 1606-1889, Wm McDonald, ed. NY: Macmillian, 1909, p. 32; geciteerd in Barton, p. 88).

WILLIAM BRADFORD, 1647: [Verwijzend naar de oorspronkelijke bedoelingen van de Pilgrim] "[A] grote hoop en innerlijke ijver hadden ze om een goede fundering te leggen, of op zijn minst een of andere weg daarvoor te vinden, want jullie propageren & het bevorderen van het evangelie van het koninkrijk van Christus in die afgelegen delen van je wereld. " (Wm Bradford, History of Plymouth Plantation, Boston: Little, Brown, and Co., 1856, p. 24; geciteerd in Barton, p. 86).

"De voorzienigheid heeft ons volk de keuze gegeven van hun heersers, en het is zowel de plicht als het voorrecht en het belang van onze Christelijke natie om christenen te selecteren en de voorkeur te geven aan hun heersers. " (John Jay, eerste opperrechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof).

Kort nadat ze zich hadden gevestigd, begonnen de puriteinen grote universiteiten te bouwen om jonge mannen op te leiden die het evangelie zouden verspreiden; universiteiten zoals Harvard. Universitaire studenten moesten het volgende doen:

HARVARD STUDENT PAMPHLET, (Regels voor de studenten, vastgesteld door de universitaire administratie) c. 1635:

“2. Laat iedere student duidelijk worden geïnstrueerd en er ernstig op worden aangedrongen om goed na te denken over het belangrijkste einde van zijn leven en studie is: om God te kennen en Jezus Christus dat is het eeuwige leven, Joh.17.3, en daarom Christus in de bodem te leggen, als het enige fundament van alle gezonde kennis en leren. En aangezien de Heer alleen wijsheid geeft, laat een ieder zich ernstig stellen door in het geheim te bidden om het van hem te vragen. Prov 2,3. 3. Een ieder zal zich zo oefenen in het tweemaal per dag lezen van de Schrift, dat hij bereid zal zijn zulk verslag te doen van zijn bekwaamheid daarin. " (Peter Mode, Sourcebook and Bibliographical Guide for American Church History, Menasha, WI: George Banta Pub. Co., 1921, p. 74-75; geciteerd in Barton, p. 91. In 1796, volgens David Barton, zou elke Harvard student die twijfelde aan de inspiratie van de Schrift moest worden uitgeworpen).

Het voorbeeld van New England is opvallend. De statutenboeken van de regering waren voorzien van bijbelse verwijzingen om aan te tonen dat de wetten van de staat in overeenstemming waren met de wetten van God. (John Cotton, "An Abstract of the Laws of New England, as they are Now Established, Printed in London in 1641, Collection of the Massachusetts Historical Society (1798); herdruk van 1835 in 2 The" Journal of Christian Reconstruction 117, nr. 2; Winter, 1975-1976, 'Symposium on Biblical Law').

NEW HAVEN COLONY LAW, 1644: "De gerechtelijke wetten van God zoals ze door Mozes werden overgeleverd ... [moeten] een regel zijn voor alle rechtbanken in deze jurisdictie. " (Russ Walton, Biblical Principles of Importance to Godly Christians, NH: Plymouth Rock Foundation, 1984, p.356; Barton, p.88).

NORTH CAROLINA CHARTER, 1662 (QUAKER): „Opgewonden met een prijzenswaardige en vrome ijver voor de verspreiding van de christelijk geloof . . . in de delen van Amerika die nog niet gecultiveerd of geplant zijn en er alleen door bewoond worden. . . mensen, die er geen kennis van hebben almachtige God. " (Geschiedenis van North Carolina, Hugh Talmage Lefler, ed., Chapel Hill: Univ. Of NC Press, 1934, 1956, p. 16; geciteerd in Barton, p. 86).

RHODE ISLAND CHARTER, 1663: [Toegekend door koning Karel II] “Dat ze nastreven met vrede en loyale geest, hun nuchtere, serieuze en religieuze bedoelingen. . . in de heilig christelijk geloof . . . een zeer bloeiende burgerlijke staat kan standhouden, en het beste op grond daarvan worden gehandhaafd evangeliebeginselen. " (David Barton, The Myth of Separation, p.87).

De bijbelse visie voor de samenleving wordt in onze tijd niet begrepen, omdat mensen in onze tijd totaal onbekend zijn met dit hartstochtelijke verlangen om alle acties van mensen - inclusief regeringen - te vestigen op "evangeliebeginselen". Tegenwoordig is er een idee - zo doordringend als ketters - dat het "evangelie" niets te maken heeft met goddelijk, gezagsgetrouw gedrag.

NEW JERSEY SEAL, 1665: "Gerechtigheid verhoogt een natie." - Prov. 14:34

REGERING PENNSYLVANIA, 1682: ”. . . Maak en stel wetten vast die het beste bewaard kunnen blijven Christen en burgerlijke vrijheid, in tegenstelling tot alle onchristelijk. . . praktijken. " (Peter Mode, Sourcebook and Bibliographical Guide for American Church History, Menasha, WI: George Banta Pub. Co., 1921, p. 163; geciteerd in Barton, p. 89).

DE EERSTE WETGEVING VAN PENNSYLVANIA, 1682: “Overwegende dat de glorie van de almachtige God en het welzijn van de mensheid is de reden en het doel van de regering, en daarom is de regering op zichzelf een eerbiedwaardige verordening van God, daarom is het het doel van de burgerlijke regering om wetten vast te stellen die het beste de ware Christen en burgerlijke vrijheid, in tegenstelling tot alle onchristelijke, losbandige en onrechtvaardige praktijken (waarbij God het zijne kan hebben, en Caesar het zijne, en de mensen die hun toekomen), tegen tirannie en onderdrukking. . . . " (Charter to William Penn, and Duke of Yorke's Book of Laws (Harrisburg, PA: 1879). De preambule en hoofdstuk I van de Great Law zijn te vinden in, Remember William Penn: 1644-1944; (Harrisburg, PA: The William Penn Tercentenary Committee, 1944), blz. 85-86; geciteerd in America's Christian History: The Untold Story, door Gary DeMar (Atlanta, GA. American Vision 1995), p. 77).

De stichters van deze natie probeerden een evangelietuin uit een heidense wildernis te houwen. Tweehonderd jaar bloeiende liefdadigheid, onderwijs, landbouw, wetenschap en evangelieprediking zouden de kop opsteken en de opvatting dat de regering neutraal of seculier zou moeten zijn, volledig verwerpen.

CONTINENTAL CONGRESS, 1776: [16 mei, vooruitlopend op een volledige oorlog met Groot-Brittannië] “The Congress. . . Verlangend. . . om mensen van alle rangen en graden naar behoren onder de indruk te krijgen van een plechtig gevoel van Gods supervisie over de voorzienigheid, en van hun plicht, vroom te vertrouwen. . . op zijn hulp en leiding. . . Echt aanbevelen. . . een dag van vernedering, vasten en gebed; opdat wij, met een verenigd hart, onze veelvuldige zonden en overtredingen mogen belijden en betreuren, en, door oprecht berouw te hebben en ons leven te veranderen. . . en, door de verdiensten en bemiddeling van Jezus Christus, verkrijg zijn gratie en vergeving. " (Journals of the Continental Congress at Vol 2, 1775, p. 192; geciteerd in Barton, p.103).

CONTINENTAAL CONGRES, 1777: [Oproep voor een dag van dankzegging en gebed voor de overwinning in Saratoga] “Voor zover het de onmisbare plicht is van alle mensen om de opzichtige voorzienigheid van almachtige God; om met dankbaarheid hun verplichting jegens hem te erkennen voor ontvangen voordelen. . . [om] nederige en oprechte smeekbeden aan te bieden om God te behagen door de verdiensten van Jezus Christus, genadig om [onze zonden] te vergeven en uit de herinnering te wissen. . . en om de middelen van religie tot bloei te brengen voor de bevordering en uitbreiding van dat koninkrijk dat bestaat uit 'gerechtigheid, vrede en vreugde in de Heilige Geest'. ”(Journals of the Continental Congress at Vol 18, p. 950; geciteerd in Barton, p.105).

CONTINENTAAL CONGRES, 1780: [Betreffende de ontdekking van Benedict Arnold als verrader] “Het wordt daarom aanbevolen aan de verschillende staten. . . een dag van openbare dankzegging en gebed. . . om onze vurige smeekbeden aan de God van genade . . . om de kennis van te veroorzaken Christendom om zich over de hele aarde te verspreiden. " (Journals of the Continental Congress op deel 18, pp. 950-951; geciteerd in Barton, p.106).

JOHN HANCOCK, 1783: [gouverneur van Massachusetts, die een dag van dankzegging afkondigt voor het einde van de oorlog] “Ik benoem met en met het advies van de Raad [11 december 1783] om religieus te vieren als een dag van dankzegging en gebed, dat alle mensen kunnen dan samenkomen om het te vieren. . . dat het hem behaagde om ons het Licht van de gezegend Evangelie; . . . Dat we ook vurige smeekbeden opbrengen. . . om pure religie en deugd te laten bloeien. . . en om de wereld te vullen met zijn glorie. " (Proclamatie van John Hancock uit Boston, 8 november 1783, uit een origineel in de Evans-collectie, #18025, door de American Antiquarian Soc., Geciteerd in Barton, p.107).

GEORGE WASHINGTON, 1783: [Einde van de oorlog, tot alle gouverneurs van de staat] “Ik maak er nu mijn oprechte gebed van dat God zou u, en de staat waarover u presideert, in zijn heilige bescherming willen hebben. . . dat hij het zeer genadig zou zijn ons allen ter beschikking te stellen om recht te doen, barmhartigheid lief te hebben en onszelf te vernederen met die naastenliefde, nederigheid en vreedzame gemoedstoestand, die de kenmerken waren van de Goddelijke auteur van onze gezegende religie, en zonder een nederige navolging van wiens voorbeeld in deze dingen, kunnen we nooit hopen een gelukkige natie te zijn. " (George Washington, The Writings of Washington, Jared Sparks, ed. Boston: American Stationers 'Co., 1838, Vol 18, p. 452, geciteerd in Barton, p. 99).

US SUPREME COURT, 1892: “Onze wetten en onze instellingen moeten noodzakelijkerwijs gebaseerd zijn op en belichamen de leringen van de Verlosser van de mensheid. Het is onmogelijk dat het anders zou moeten zijn. In die zin en in die mate zijn onze beschavingen en onze instellingen nadrukkelijk Christen. " (Holy Trinity Church v. US, 143 US 457 (1892); geciteerd door Barton, America's Godly Heritage, pp. 10-11).

DELAWARE GRONDWET:
1776 Artikel XXII: Iedere persoon die tot lid van een van beide huizen zal worden gekozen, of tot een ambt of plaats van trust zal worden benoemd ... zal .... De volgende verklaring afleggen en onderschrijven, namelijk: “Ik, ____________, belijdt geloof in God de Vader, en in Jezus Christus, Zijn enige Zoon, en in de Heilige Geest, één God, gezegend voor altijd; Ik erken dat de heilige geschriften van het Oude en Nieuwe Testament door goddelijke inspiratie gegeven zijn.

MASSACHUSETTS GRONDWET: 1780 verklaarde: “Daarom erkennen wij, de mensen van Massachusetts, met dankbare harten de goedheid van de grote wetgever van het universum, door ons in de loop van Zijn voorzienigheid de gelegenheid te bieden om een overeenkomst te vormen;…. En vroom smeekte zijn leiding in zo'n interessant ontwerp,…. Stel deze grondwet vast.

De gouverneur wordt jaarlijks gekozen; en niemand komt in aanmerking voor dit ambt, tenzij op het moment van zijn verkiezing…. Hij zal verklaren dat hij van de christelijke religie is.”

Hoofdstuk VI, Artikel I, “Alle personen die verkozen zijn voor het staatsbureau of de wetgevende macht moeten de volgende verklaring afleggen en onderschrijven, namelijk. "Ik, ____________, verklaar wel dat ik de christelijke religie geloof en een vaste overtuiging heb van de waarheid ervan."

NIEUWE HAMPSHIRE PROCLAMATIE: 1786, gouverneur John Langdon deed deze officiële proclamatie aan de staat,

“Een proclamatie voor een dag van openbaar vasten en bidden in deze staat: ijdel is de erkenning van Allerhoogste Heerser van het Universum, tenzij dergelijke erkenningen onze praktijk beïnvloeden en die uitingen van eerbetoon en aanbidding oproepen die te danken zijn aan zijn karakter en voorzienige regering, aangenaam in het licht van de natuur, afgedwongen door openbaring en ondersteund door de praktijk van beschaafde naties in nederige en vurige toepassing op de troon voor de nodige barmhartigheden en dankbaarheid voor ontvangen gunsten.

Het was de prijzenswaardige gewoonte van deze staat om bij de opening van de lente een dag te reserveren voor een dergelijke denominatie, om op die dag samen te komen in hun respectieve plaatsen van openbare eredienst; dat tDe burgers van deze staat mogen met één hart en één stem berouwvol hun veelvuldige zonden en overtredingen belijden, en vurig de goddelijke zegen smeken, dat een ware geest van berouw en vernedering kan worden uitgestort over alle orden en graden van mensen, en er vindt een wedijver en universele hervorming plaats ......

... ... en bovenal dat hij gerechtigheid op aarde zou laten regenen, religie zou doen herleven en de kennis van de ware GOD, de Verlosser van de mens, over de hele wereld zou verspreiden ...

US SUPREME COURT, 1890: “De term 'religie' verwijst naar iemands kijk op zijn relaties met de zijne Schepper, en aan de verplichtingen die zij opleggen tot eerbied voor zijn wezen en karakter, en van gehoorzaamheid aan zijn wil. Het wordt vaak verward met de cultus of vorm van aanbidding van een bepaalde sekte, maar het is te onderscheiden van de laatste. . . . Het was nooit de bedoeling of verondersteld dat het [eerste] amendement zou kunnen worden ingeroepen als bescherming tegen de wetgeving voor de bestraffing van daden die schadelijk zijn voor de vrede, de goede orde en de moraal van de samenleving. . . . Hoe vrij de beoefening van religie ook is, het moet ondergeschikt zijn aan de strafwetten van het land die zijn aangenomen met betrekking tot acties die bij algemene instemming worden beschouwd als het onderwerp van de strafwetgeving. . . . Waarschijnlijk nooit in de geschiedenis van dit land is serieus beweerd dat de hele bestraffende macht van de regering voor daden, erkend door de algemene instemming van de Christen wereld in moderne tijden als juiste zaken voor verbodswetgeving, moet worden opgeschort, zodat de leerstellingen van een religieuze sekte die misdaad aanmoedigt ongehinderd kunnen worden uitgevoerd. " (Davis v. Beason, 133 US 333, 341-42 (1890); zoals geciteerd in John W. Whitehead, The Second American Revolution, David C. Cook Publishing Co., 1982, pag. 221-3).

MARYLAND SUPREME COURT, 1799: “Religie is van algemeen en publiek belang, en van haar steun hangt in grote mate af van de vrede en goede orde in de regering, de veiligheid en het geluk van de mensen. Door onze vorm van bestuur, de Christen religie is de gevestigde religie; en alle sekten en denominaties van Christenen worden op dezelfde voet geplaatst en hebben evenveel recht op bescherming in hun religieuze vrijheid. " (Runkel v. Winemiller, 4 Harris en McHenry 276, 288 (Sup. Ct. Md. 1799); geciteerd in Barton, p.64).

De puriteinen die dit land stichtten, verdedigden de christelijke theocratie en vestigden theocratische (God-erende) regeringssystemen. Het idee dat regeringen zouden moeten toestaan dat God de (theo-cracy) menselijke samenleving regeert, was alomtegenwoordig. Als Gary North gelijk heeft en een seculier humanistische samenzwering heeft geprobeerd deze christelijke consensus omver te werpen door middel van artikel VI van de grondwet, probeerde het eerste amendement van de grondwet dat te voorkomen.

HOOGSTE RECHTVAARDIGHEID VERHAAL VAN JOSEPH over het eerste amendement: “We mogen dit verbod op een nationaal religieus establishment niet toeschrijven aan een onverschilligheid tegenover religie in het algemeen, en in het bijzonder Christendom (die niemand meer eerbied kon koesteren dan de opstellers van de Grondwet). . . Waarschijnlijk ten tijde van de goedkeuring van de grondwet en van de eerste wijziging ervan. . . . het algemene, zo niet het universele sentiment in Amerika was, dat Christendom moet worden aangemoedigd door de staat voor zover dit niet onverenigbaar is met de persoonlijke gewetensrechten en de vrijheid van religieuze eredienst. Een poging om alle religies op één lijn te brengen en het een kwestie van staatsbeleid te maken om iedereen volkomen onverschillig te houden, zou tot universele afkeuring hebben geleid, zo niet tot universele verontwaardiging. . . Het werkelijke doel van het amendement was niet om het mahometanisme of het jodendom of ontrouw [secularisme] goed te keuren, laat staan om vooruitgang te boeken door Christendom; maar sluit alle onderlinge rivaliteit uit Christen sekten, en om elke nationale kerkelijke instelling te voorkomen die aan een hiërarchie de exclusieve bescherming van de nationale regering zou moeten geven. " (Commentaries on the Constitution of the United States, 2: 593-95; geciteerd in The Second American Revolution, pag.96, John W. Whitehead, 1982, David C. Cook Publishing Co. Ook geciteerd in The Myth of Separation, David Barton, p.32, Wallbuilders: Aledo, TX 76005).

Al deze stemmen worden samengevat in de conclusie van het Amerikaanse Hooggerechtshof in de zaak van Holy Trinity Church v.US (1892). Er is geen ander legitiem doel voor enig menselijk handelen dan de bevordering van het Koninkrijk van God. Patriottisme (het behartigen van de belangen van een politieke coalitie) is verkeerd; Humanisme (het bevorderen van uw eigen persoonlijke belangen) is verkeerd; Satanisme (het bevorderen van demonische belangen) is verkeerd. Aangezien alle actie een bepaald doel heeft, is het, als het doel niet de opbouw van Gods koninkrijk is, om een rivaliserend koninkrijk op te bouwen. Er is geen neutraliteit. De staat kan niet onpartijdig en niet-religieus zijn.

Slotopmerkingen van bisschop Stephen Michael:

Mogen deze fundamenten voor eens en voor altijd alle onduidelijkheden in de huidige grondwet ophelderen. De Bill of Rights helpt ook en hiervoor namelijk de talrijke oxy-debielen die alleen in deze waarheden kunnen worden opgehelderd. Bijvoorbeeld,

De VS "verbiedt de vrije uitoefening van religie", sodomie mag geen zonde worden genoemd, maar moet worden geprezen / AANBIDDEN als goed, anders zou het Congres u in de gevangenis kunnen laten gooien of erger!

Het bekennen van zonden (die de Bijbel zonden noemt) verbiedt de fundamentele liturgieën van de eredienst, zoals je in het hele christendom moet belijden voordat je de heilige communie kunt nemen, de centrale daad van aanbidding.

Het eerste en belangrijkste doel van de regering (eerste amendement bevestigt) is om de overheid te beperken om "de vrije uitoefening van religie te verbieden", en de vrijheid van elke staat te garanderen om hun lokale Republikeinse en Christelijke Nationalistische wetten te handhaven (Art. 4, s 4 zegt niet Republikeinse regering, niet "democratieën", zoals dat is non-stop omverwerping en menigte-heerschappij, vernietiging van de wet en orde, voortdurende obstructie van de christelijke wet. Er staat "de federale regering zal elke staat een republikeinse regeringsvorm garanderen").

Een verdere bevestiging van dit principe van lokale staatssoevereiniteit (christelijke wet) lezen we in Art. 1, s. 1 van de grondwet: "de macht is in de mensen die worden vertegenwoordigd door de onafhankelijke staten". Er staat niet dat de macht bij de centrale overheid ligt. De federale jurisdictie gaat niet buiten de eigen gebouwen (die meestal worden verhuurd), laat staan alle verschillende privébedrijven die onze grondwet willen ondermijnen door buitenlandse tussenkomst. We zagen dit toen democraat Harry Reid probeerde de Bundy Ranchers uit te zetten zodat zijn zoon een energieboerderij kon installeren. Lees meer over het onderwerp Nationalistische Statenrechten in ons archief. Zie het artikel "Landtirannie verslaan”. De Bundys wonnen overigens hun zaak.

De enige "Amerikaanse unie" sinds 400 jaar heeft de enige definitie van de unie behouden 'Één doel: de vooruitgang van het koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie'.

Deze vakbondsclausule dateerde van vóór en na de Engelse overheersing.

U kunt meer van deze punten in detail lezen op:

"Occupy Till I Come", orthodoxe lezing voor vandaag

"200 KEER MEER WAARSCHIJNLIJK OM HIV TE KRIJGEN", maar regeringen promoten het met extreme vooroordelen tegen alle instellingen van religie

"Tijd om de constitutionele milities nieuw leven in te blazen". Priorij van Salem, Vredesinstituut

en veel over de tragische effecten (discretie van de kijker aanbevolen)

Geciteerde publieke leiders zeggen: "Dood alle blanke mensen", machtige mensen die oproepen tot genocide en holocaust (studie van de Priorij van Salem, Vredesinstituut)

Word lid van de True Christian Defense League, de orthodoxe kerk. Word actief in de dagelijkse liturgieën! (Engels Liturgietool op zijbalk) waar u elke dag de dagelijkse gebeden met ons kunt chanten voor onze persoonlijke en nationale overwinningen. Sluit je aan bij onze ordes, Priorij van Salem en Gothische Tempeliers, woon onze pelgrimstochten en andere evenementen bij. Ga vooral naar de kerk! Leer de WARE VREDE die alleen van God komt, en die ons allemaal inspireert om meer goed te doen door Christus en de kracht van de Heilige Geest om de wereld te veroveren.

Dit is het goede nieuws van het koninkrijk. God zegene u in uw zoektocht naar de oorspronkelijke en echte Amerikaanse opwekking, en naar bescherming van Amerika's meest vervolgde minderheidsgroep, christenen.

U kunt ons helpen om deze informatie over onze Perpetual Union of Confederated Sovereign States bekend te maken via "TARGETED ADS". Hoe meer budget we hebben, hoe sneller dit miljoenen kan bereiken. SLECHTS 10 dollar kan 500 semi-geïnteresseerde mensen bereiken met deze boodschap en kan hen aanmoedigen om weer in de juiste positie bij God te komen, persoonlijk, en te streven naar wat God nationaal heeft verordend. Gebruik onze Paypal-knop in de rechterhoek van deze pagina om nu te doneren aan de "Confederate America Campaign". We publiceren artikelen zoals deze op "Verbonden Amerika"

Bij https://www.facebook.com/pages/Confederate-America/1604244426520604?fref=ts

waar het allemaal opnieuw zal linken en de onderwerpen zal promoten. Bovenal, om onszelf in de juiste positie met Jezus te krijgen, en ons de rechtmatige positie van onze natie te realiseren om te weten dat het een juiste en goddelijke bestemming is om op af te stemmen. We weten tenminste dat de stam Manasse-Israël de sterkste in Amerika is dan enig ander land. Het is de stam van het eerstgeboorterecht, niet Juda. We zien dus dat deze zegeningen zich meer in Amerika concentreren, vooral de prediking van het woord van God.

Lees de bijbelverzen in dit artikel hieronder hoe we allemaal veel sterker dan ooit zullen worden, in de eindtijddagen, zoals beloofd en verbonden door God. Hij is geen leugenaar:

Gods uitverkorenen (Ekklesia Holy Church) zullen in de eindtijd sterker zijn dan ooit in de geschiedenis

Nog een woord over de  Permanente Unie van Verbonden Soevereine Statenartikelen-confderation-eeuwigdurende-unie

Na de revolutionaire oorlog werd onze "vakbond" de Artikelen van de Confederatie genoemd. De "PERPETUAL CONFEDERATION" waarnaar wordt verwezen in onze grondwetten, betekent dat het voortduurt sinds het begin en geen einde heeft. In het woordenboek betekent het woord eeuwigdurend vanaf het begin doorgaan, ook “eeuwig” of “eeuwig”, wat betekent dat het altijd was en altijd zal zijn. De huidige grondwet van de Verenigde Staten, die werd opgesteld vóór elke burgeroorlog, verwijst terug naar onze eeuwigdurende confederatie of "Unie" (beginnend in 1639). Deze specifieke confederatie is gespecificeerd. Dat is zowel in de adopties van 1639 als later in 1643, de confederatie wordt gedefinieerd in zijn tekst (tekst hieronder onderstreept en cursief weergegeven). Alle oorspronkelijke koloniën noemden dit christelijke verbond van onze voorvaderen het enige bestaande unie van Amerika. De Amerikaanse grondwet verwijst terug naar de "eeuwigdurende unie / confederatie" wanneer er in de openingsverklaringen "vervolmaking van de unie" staat. Pas honderden jaren later zijn onwettige en ongrondwettige staten ontstaan met slechts een defacto bedrijfsstatus, niet van het volk. "Deze unie perfectioneren" kan alleen worden gedaan met kennis van waar die eeuwige unie voor is en was.

Het woord racisme is uitgevonden door de massamoordende communisten (die 66 miljoen van hun eigen mensen hebben vermoord). Een van de meest kwaadaardige mensen die ooit hebben geleefd, Trotski, de grootste massamoordenaar van Stalin en Lenin, vond het woord racisme uit. RACISME IS EEN COMMUNISTISCH WOORD! Ze zouden je niet zomaar als racist bestempelen, ze zouden je vermoorden. Net als vandaag zeggen zoveel linkse leiders in de samenleving "Dood alle blanken”En ze zeggen dat ze de Amerikaanse president willen vermoorden terwijl hij nooit iets racistisch heeft gezegd. Ze labelen niet alleen dat ze aanvallen en vaak met dodelijke aanvallen tegen degenen die ze racistisch noemen, die het verst van racistisch zijn.

Trotski vond het woord racistisch uit en gebruikte het als rechtvaardiging voor het doden van miljoenen mensen.

Dus heb je dit communistische woord in je vocabulaire? Volgens de Amerikaanse wet kun je worden gearresteerd en berecht voor het steunen van het communisme en hun opvolgerorganisaties zoals ANTIFA. Men kan stellen dat het gebruik van het woord racisme om de regering omver te werpen iemand 20 jaar gevangenisstraf kan opleveren. We hebben onlangs die wetten behandeld die verschillende Amerikaanse burgemeesters mogelijk schuldig bevonden aan, die momenteel samenzweren met terroristische communistische organisaties om ICE te sluiten en heiligdomsteden te promoten.

Wetten op godslastering bewijzen dat Amerika juridisch gezien een christelijke theocratie was en is De godslasteringwetten vormen de laatste bevestiging om ons zonder enige twijfel te laten zien dat Amerika wettelijk een exclusief christelijke theocratie was en nog steeds is.