Gepland ouderschap biedt SEKSVERANDERINGEN aan minderjarige kinderen

Verspreid de liefde

Niet een hij, geen zij, maar JONGE KINDEREN worden verminkt om een ‘het’ te worden door de door Planned Parenthood gefinancierde organisatie. Ik weet niet zeker wie er nu meer risico loopt om Europa of Amerika te straffen, aangezien Amerika kinderen nu geslachtsveranderingen geeft, met geld van de belastingbetaler. Het is vreselijk om in de handen van de levende God te vallen. In feite kan de straf echter nog erger zijn met Europa als er steeds minder mensen zijn die daar de genade van Christus claimen, maar we zullen moeten zien. Voorlopig heb je alleen mensen zoals Bart van Gucht smeken om de genade van Christus voor Europa, dat niet zo groot is als een advocaat als Christus.

We zullen dus moeten zien of God nog steeds van ze houdt en ze zal corrigeren zoals elke liefdevolle vader zou doen:

[Heb 12: 6-8 KJV] "Voor wie de Heer liefheeft kastijdt Hij, en scheldt elke zoon die hij ontvangt. Indien gij kastijding verdraagt, behandelt God u als zonen; want welke zoon is hij die de vader niet kastijdt? Maar indien gij zonder tuchtiging zijt, waaraan allen deel hebben, dan zijt gij klootzakken en geen zonen. "

Eind jaren negentig werd het christendom teruggebracht tot slechts 90% van de West-Europese bevolking. Alleen al in de afgelopen 10 jaar zagen we het 20-30% meer dalen! Als YAHWEH nu God is en van deze mensen houdt, dan denk ik dat we op de grote droogtecrisis van Europa, en misschien zelfs voor een zombie-apocalyps als het nog niet is begonnen. Met recorddroogte volgens alle bekende gegevens, hadden ze nooit een dergelijke crisis gepland. Het zou volgend jaar rond deze tijd kunnen zijn dat de Nederlanders kannibalen zullen zijn zoals een echte apocalyps zou hebben.

Deel het volledige artikel over de castraties van Planned Parenthood / kindermisbruik en verminkingen die nu deel uitmaken van hun bevolkingscontrole, groene oorlogsmisdaden, zaken (zoals hieronder) met deze link: http://orthodoxchurch.nl/2018/08/planned-parenthood-provides-sex-changes-to-under-age-children/ Met vriendelijke groeten in Christus, bisschop Stephen Michael

 

Gepland ouderschap biedt seksuele veranderingen aan minderjarigen

Hier hebben we dus weer een ander bewijsstuk dat die grote lgbt-agenda, die primair onze christelijke vrijheden wil wegnemen, verder onderbouwt. Ze zweren samen om onze rechten te onderdrukken, wat een misdrijf is volgens de wet. Ze hebben steeds meer stappen ondernomen om onze vrijheid om onze religie te volgen weg te nemen. Het wordt steeds meer getoond op veel schalen; dit is er maar één. Onderwijzen tegen deze zonden is nu een riskante aangelegenheid, maar het is een essentieel onderdeel van het nemen van de communie "om onszelf te analyseren" en te bidden ONZE zonden zijn vergeven, en ONS dagelijks brood wordt verstrekt, en ONZE verlossing van het kwaad enz., Evenals het dagelijkse gebed van het christendom. Het meest fundamentele sacrament van de heilige communie vereist dat we alle zonden belijden, anders kunnen we er niet aan deelnemen. Maken regeringen dat nu tot een misdaad om de communie af te nemen? We moeten bidden om onderscheidingsvermogen en bidden dat God ons zal helpen om weer vrij te zijn om onze religie te beoefenen.

Er zijn veel opties dan te betalen in verzekeringsprogramma's die betalen voor abortus en geslachtsveranderingen voor kinderen. Gelukkig zijn er veel christelijke groepen die medische verzekeringen aanbieden. Neem contact met ons op bij de orthodoxe kerk, de echte Christian Defense League als u meer informatie nodig heeft. Sommigen beweren misschien dat we in Babylon zijn, dus maak je geen zorgen, je betaalt voor deze dingen. Anderen bevinden zich ergens in het midden en we geloven, zoals God zei, dat we moeten streven naar rechtvaardige heersers. Terwijl we ons dagelijkse gebed van de christenheid doen, op zoek naar Zijn wetbestuur, Kom en word gedaan op aarde, bidden we ook dat we geen heidense heerschappij over ons zullen hebben. Er zijn veel vloeken die over mensen komen naarmate ze meer en meer de christelijke overwinning van de christelijke vrijheid opgeven. De door de belastingbetaler gefinancierde organisatie "Planned Parenthood" doet nu geslachtsveranderingen voor minderjarigen, volgens een rapport van Life Site News:

Terwijl het abortuscijfer in de VS blijft dalen en de regelgeving strenger wordt, zoekt Planned Parenthood naar een nieuwe bron van inkomsten: hormoonbehandeling voor minderjarigen op kosten van Medicaid.

De abortusgigant geeft sinds 2016 'hormoontherapie'-medicijnen aan volwassenen die met geslacht verward zijn - en geeft transgenderhormonen uit aan 250 genderdysforen in het gebied van Sarasota alleen vorig jaar. The Guardian meldt dat "Planned Parenthood een van de grootste bronnen in de VS is van transgenderzorg."

Het grootste en meest lucratieve abortusconglomeraat van het land heeft nu "besloten dat het tijd was voor ons om de zorg die we aan minderjarigen verleenden uit te breiden", zei Suzie Prabhakaran, vicepresident van medische zaken. Sun Coast.

De redenering dat jongeren die van geslacht verward zijn, moeite kunnen hebben met het krijgen van geslachtsveranderende hormonen, omdat 'veel doktoren veroordelend kunnen zijn', zegt Prabhakaran dat het belangrijk is om kinderen 'medicijnen te geven die de veranderingen beïnvloeden waarnaar ze op zoek zijn'.

Een dergelijke hormonale 'geslachtsverandering'-behandeling wordt betaald met belastingdollars wanneer' medisch noodzakelijk ', het National Center for Transgender Equality staten.

Website van Planned Parenthood legt uit dat sommige jongeren het gevoel hebben dat hun geslacht "niet overeenkomt met ... het geslacht waarvan ze denken dat ze van binnen zijn". In tegenstelling tot veel professionals in de geestelijke gezondheidszorg, leert de abortus- en geslachtshormoonbusiness dat "de discrepantie tussen iemands lichaam en genderidentiteit op zichzelf geen psychische aandoening is."

Terwijl andere klinieken voor het verstrekken van transgenderhormonen een brief van een therapeut nodig hebben voor het verstrekken van de lichaamsveranderende medicijnen, doet Planned Parenthood dat niet. Het beleid van de organisatie is simpel informeren genderdysfore jeugd van de risico's van behandeling. Wanneer de patiënt erkent dat hij de risico's heeft gehoord, begint de behandeling.

Minderjarige jongeren moeten verkrijgen ouderlijke goedkeuring voordat u hormonen van het andere geslacht krijgt.

Planned Parenthood vermeld in zijn Jaarverslag 2016-17 dat het nu transgender ‘hormoontherapie’ aanbiedt in zeventien staten.

Het verslag shows Planned Parenthoods pleegden vorig jaar alleen al 321.384 abortussen en ontvingen $543,7 miljoen aan belastingdollars.

Een live-actie onderzoek vorig jaar onthulde Planned Parenthood-faciliteiten in het hele land regelmatig vrouwen die prenatale diensten zoeken, afwijzen. Enkel en alleen drie van de 68Planned Parenthood-centra die door Live Action-onderzoekers werden bezocht, waren in staat om vrouwen een echografie te geven voor een ander doel dan abortus.

PS In Amerika wordt het ook behoorlijk slecht zoals mensen

"200 KEER MEER WAARSCHIJNLIJK OM HIV TE KRIJGEN" indien betrokken bij sodomie, maar regeringen promoten het met extreme vooroordelen tegen alle religieuze instellingen

De VS "verbiedt de vrije uitoefening van religie", sodomie mag geen zonde worden genoemd, maar moet worden geprezen / AANBIDDEN als goed, anders laat het Congres je in de gevangenis gooien of erger!

 

Dit rapport laat meer redenen zien waarom God gelijk had dat we allemaal moeten belijden en berouw moeten hebben van alle zonden voordat we mogen deelnemen aan de heilige communie. Pas na gewassen en gereinigd te zijn, en zelfs met bewijs van doop en belijdenis, mag iemand deelnemen aan de heilige communie, een essentieel onderdeel van onze aanbidding. Berouw van alle zonden is een fundamentele fundamentele vereiste voor de erediensten in alle takken van het christendom wereldwijd. Als zonde wordt vereist door het staatsbeleid, wordt de aanbidding aangevallen. Het congres heeft op hol geslagen ongrondwettelijke wetten gemaakt (stuntpolitiek) die de vrije uitoefening van religie verbieden (het belijden van sodomie is een zonde, zoals fundamenteel in onze religie). 

GELIEVE BEWUSTMAKING ** Aangezien de wetten van de overheid kinderen dwingen tot naakte homoparades als onderdeel van door de staat verplichte "veiligheidstraining" en "mensenrechten" bewustmakingscursussen. Deze zijn vastgelegd in staatswetten zoals geïnterpreteerd door Obama's Safe School Czar's interpretatie van pedofilie

Het verstrekken van deze informatie is niet gratis, maar vergt investeringen van ministers. Overweeg alstublieft om ons een donatie te sturen zodat er misschien “vlees in zijn huis” is.

Een grotere donatie kan worden gedaan met instructies om deze te gebruiken om reclame te maken en deze informatie onder meer mensen te verspreiden. Voor elke gedoneerde $1 kunnen we gemiddeld 100 mensen bereiken: