Malfeasant burgemeester van Philadelphia

Verspreid de liefde

Een zeer verhelderende brief van een lezer naar aanleiding van ons artikel

PHILADELPHIA MAYOR SAMENWERKT MET UITGEBREIDE COMMUNISTISCHE TERRORISTISCHE GROEPEN

zoals hieronder te vinden, compleet met illustraties die werden gestuurd om de burgemeester een barmhartige waarschuwing te geven om zijn gedrag te veranderen voordat hij wordt gearresteerd en voor de rechtbank wordt gebracht. Dank zij God en voor Zijn dienaar Reinhold voor het verzenden van het antwoord en de bestraffing van de huidige burgemeester van Philadelphia.

Doe met ons mee in de dagelijkse gebeden, bid tegen het kwaad en de lof van Gods glorie om te zegevieren.
-- Doorgestuurd bericht --
Van: Reinhold
Naar: SMK
Cc: "James.Kenney@phila.gov"
Verzonden: Zondag 5 augustus 2018, 12:30:23 uur GMT-6
Onderwerpen: Malfeasant burgemeester van Philadelphia
+ Bisschop Stephen,
Dank uw KENNISGEVING waarin u het criminele kwaad beschrijft van de Malfeasant Burgemeester van Philadelphia, JIM KENNY. 
"De rechtvaardige bevoegdheden van de overheid zijn afgeleid van de toestemming van de geregeerden."  
ONZE christelijke wet is gebaseerd op de geboden van onze Schepper, God de almachtige Vader. Dat is het onveranderlijke fundament van ONZE christelijke grondwet. Gerechtigheid wordt alleen onveranderlijk gemaakt door het volk dat bereid is hun wet af te dwingen.  
GEEN WET GEEN VREDE - GEEN VREDE GEEN WET
  De corrupte rechter uitdagen
“Wij de mensen zijn de rechtmatige meesters van zowel het Congres als de rechtbanken, niet om omverwerping van de Grondwet maar om de mannen omver te werpen die de Grondwet verdraaien. "
"Tslang mensen die niet door God geregeerd zullen worden door tirannen. "   William Penn
De onderstaande opmerking is uitermate geschikt voor die corruptie die het geweldige werk van onze Vader heeft geplunderd door de christelijke stichter van Pennsylvania, William Penn, wiens levensloopbaan de bron vormt van de geleerde christelijke voorschriften die de inhoud van ONZE grondwet vormen. De christelijke voorschriften waarop alle bestuur voor de stad, genaamd "Philadelphia", is gebaseerd.
"Niemand kan twee meesters dienen, want hij zal de een liefhebben en de ander haten." 
Jezus van Nazareth 
Ik heb ooit een jaar in Philadelphia doorgebracht, ik denk dat het op een zondag was. "  WC-velden
Onder de huidige opstand heeft Philadelphia (de stad van broederliefde) in elk opzicht gefaald. Een dergelijke toestand is gebruikelijk bij de falende instellingen voor ons bestuur in alle steden en alle staten in dit 'Amerika is gek'.  
UW tiran leidt een leven van luxe en vrije tijd in herenhuizen waarvoor u betaalt, omringd door misdadigers, geweren, kogels en bommen om u bang te maken, zodat u ervan overtuigd blijft dat UW tiran onoverwinnelijk is als hij dat NIET is. Dat met bloed doordrenkte veld in Lexington en zoveel andere plaatsen bewijzen goed dat tirannen alleen over angstige mannen regeren. Nooit de onverdraagzame, de dappere en de brutale. Een ontwapend volk is het voedsel van tirannen.
JIM KENNEY, de laffe burgemeester van het geplunderde Philadelphia, is geen "openbare dienaar", maar net als elke andere hypocriet. Het was een gewone man die we "Jezus van Nazareth" noemen die de valse leraren van de wet uitriep zoals die van vandaag. Hij verklaarde: "Wee u, huichelaars! ... U broed van adders! … Moordenaars! … Hoe kun je ontsnappen aan de veroordeling tot de hel? Ja, meneer Trump, u bent inbegrepen. Meneer, Kenny verpest Philadelphia alleen maar en je hebt zoveel meer dat je doet. Jullie allemaal NEP-ambtenaren ”zoveel meer dat je zegt en niet doet.
DE CRISIS

DE CRISIS I. (DIT ZIJN DE TIJDEN OM DE ZIELEN VAN MANNEN TE PROBEREN)

DIT zijn de tijden die de zielen van mensen op de proef stellen. De zomersoldaat en de zonneschijnpatriot zullen in deze crisis terugdeinzen voor de dienst van hun land; maar hij die het nu verdraagt, verdient de liefde en dank van man en vrouw. Tirannie is, net als de hel, niet gemakkelijk te overwinnen; toch hebben we deze troost bij ons, dat hoe harder het conflict, des te glorieuzer de overwinning is. Wat we te goedkoop krijgen, waarderen we te licht: het is alleen de dierbaarheid die alles zijn waarde geeft. De hemel weet hoe hij zijn goederen een juiste prijs moet geven; en het zou inderdaad vreemd zijn als een zo hemels artikel als VRIJHEID niet hoog gewaardeerd zou worden. Groot-Brittannië, met een leger om haar tirannie af te dwingen, heeft verklaard dat ze het recht heeft (niet alleen op BELASTING) maar "om ons in ALLE GEVALLEN WELKE GEVALLEN TE BINDEN", en als het op die manier gebonden wordt, is het geen slavernij, dan is er geen zoiets als slavernij op aarde. Zelfs de uitdrukking is goddeloos; want zo onbeperkte macht kan alleen aan God toebehoren.
Of de onafhankelijkheid van het continent te vroeg of te lang werd uitgesteld, ik zal nu niet als argument ingaan; mijn eigen simpele mening is dat als het acht maanden eerder was geweest, het veel beter zou zijn geweest. We hebben de afgelopen winter niet goed gebruikt, en dat konden we ook niet, terwijl we in een afhankelijke staat waren. De fout, als het er een was, was echter onze eigen schuld *; we hebben niemand de schuld behalve onszelf. Maar er is nog niet veel verloren. Alles wat Howe de afgelopen maand heeft gedaan, is eerder een verwoesting dan een verovering, die de geest van de Jerseys een jaar geleden snel zou hebben afgestoten, en waarvan de tijd en een kleine resolutie zich snel zullen herstellen.
     * De huidige winter is een leeftijd waard, mits hij op de juiste manier wordt toegepast; maar als het verloren of verwaarloosd wordt, zal het hele continent deelnemen aan het kwaad; en er is geen straf die de mens niet verdient, of hij nu wie, of wat, of waar hij wil, dat kan het middel zijn om een zo kostbaar en nuttig seizoen op te offeren.
Ik heb net zo weinig bijgeloof in mij als ieder mens, maar mijn geheime mening is altijd geweest, en is nog steeds, dat de Almachtige God een volk niet zal opgeven voor militaire vernietiging, of hen niet zonder steun zal laten omkomen, die zo ernstig en zo probeerde herhaaldelijk de rampen van oorlog te vermijden, met elke fatsoenlijke methode die de wijsheid kon bedenken. Evenmin heb ik zo veel van de ongelovigen in mij, als te veronderstellen dat Hij de regering van de wereld heeft opgegeven en ons heeft overgegeven aan de zorg van duivels; en aangezien ik dat niet doe, kan ik niet zien op welke gronden de koning van Groot-Brittannië naar de hemel kan opkijken voor hulp tegen ons: een gewone moordenaar, een struikrover of een huisbreker, heeft net zo goed een voorwendsel als hij.
 WE MOETEN STRIJDEN.  Patrick Henry 1775
Reinhold

Het woord racisme is uitgevonden door de massamoordende communisten (die 66 miljoen van hun eigen mensen hebben vermoord). Een van de meest kwaadaardige mensen die ooit hebben geleefd, Trotski, de grootste massamoordenaar van Stalin en Lenin, vond het woord racisme uit. RACISME IS EEN COMMUNISTISCH WOORD! Ze zouden je niet zomaar als racist bestempelen, ze zouden je vermoorden. Net als vandaag zeggen zoveel linkse leiders in de samenleving "Dood alle blanken”En ze zeggen dat ze de Amerikaanse president willen vermoorden terwijl hij nooit iets racistisch heeft gezegd. Ze labelen niet alleen dat ze aanvallen en vaak met dodelijke aanvallen tegen degenen die ze racistisch noemen, die het verst van racistisch zijn.

Trotski vond het woord racistisch uit en gebruikte het als rechtvaardiging nadat hij al miljoenen van hun eigen onschuldige burgers had gedood en hun rijkdom had gestolen.

Het label racisme is alleen gecreëerd door communisten om iedereen aan te vallen die zijn cultuur niet wil mengen en vernietigen. Iedereen die van racisme werd beschuldigd, werd geëxecuteerd wegens verraad, ook al was het maar een vermoeden dat niet kon worden bewezen. Zie hier Leon Trotsky heeft het woord racistisch uitgevonden, de eerste keer dat het woord ooit werd gebruikt,

door Dustin Stanley Het woord 'racistisch' is lange tijd het meest effectieve angstwoord geweest in de linkse en neoconservatieve ars ...
PENETRATE.BLOGSPOT.COM
door Dustin Stanley Het woord 'racistisch' is lange tijd het meest effectieve angstwoord geweest in de linkse en neoconservatieve ars ...

 

Dus heb je dit communistische woord in je vocabulaire? Volgens de Amerikaanse wet kun je worden gearresteerd en berecht voor het steunen van het communisme en hun opvolgerorganisaties zoals ANTIFA. Men kan stellen dat het gebruik van het woord racisme om de regering omver te werpen iemand 20 jaar gevangenisstraf kan opleveren. We hebben onlangs die wetten behandeld die verschillende Amerikaanse burgemeesters mogelijk schuldig bevonden aan, die momenteel samenzweren met terroristische communistische organisaties om ICE te sluiten en heiligdomsteden te promoten. Bovenal zeggen ze dat ze proberen de president te vermoorden, terwijl ze hem belasteren met het communistische woord 'racist'.

Wetten op godslastering bewijzen dat Amerika juridisch gezien een christelijke theocratie was en is De godslasteringwetten vormen de laatste bevestiging om ons zonder enige twijfel te laten zien dat Amerika wettelijk een exclusief christelijke theocratie was en nog steeds is.