Gratis pdf-e-boekje: "Going Ape Over Political, Academic, Journalistic and Ecumenical" Monkeybusiness ": A Swiss Tale - My Tribute to and Prayer for Christendom, Balaicius"

Verspreid de liefde

Hieronder is een boekje van Balaicius, geschreven in overeenstemming met de Psalmen zingen we allemaal dagelijks samen in overeenstemming en bid om bevrijding van de binnenvallende vijandige wilden. Zijn ideeën borduren voort op enkele meer vlezige onderwerpen over hoe God historisch gezien Zijn verbondsnaties heeft verlost. Sommigen zeggen misschien dat zijn ideeën extreem zijn, maar toch worden ze afgezwakt vergeleken met het zuivere en absolute woord van God. Deze zijn niet zo extreem als je het vergelijkt met de teksten van de dagelijkse liturgie. Balaicius citeert meestal het woord van God en daarom verspreiden we het als een waarschuwing. Wij van de orthodoxe culdee (en de meeste andere orthodoxen) nemen de tijd om elke psalm in een bepaalde maand in zijn geheel te chanten. 90% van de 150 Psalmen blijven op dit nationalistische refrein van nationale oorlogvoering en bevrijding. Dit zijn liederen die van toepassing zijn op onze naties, in ieder geval in de hedendaagse liturgieën van de christenheid! Wat hebben we een opleving nodig terug naar de orthodoxie! Onze leiders en ministers moeten dat tenminste doen. Families hebben de gebeden die ze in hun gebedskasten bidden verkort, maar met een algemene regel om het Psalter te volgen om samen met de hele kerk dezelfde exacte verzoeken aan YAHWEH voor die dag te bidden. In de Psalmen staan meer antwoorden voor Zijn bestuur in de wegen van Zijn overwinning voor Zijn verbondsnaties. Dit boekje van Balaicius geeft inderdaad meer urgente redenen en meer aanmoediging om samen met ons te bidden op de Bijbelse gebedstijden (of in ieder geval je dag goed beginnen en eindigen met het Onze Vader). Doe met ons mee in de vele gebeden en verlossingsliederen, dagelijks in eenheid gezongen. Zoals wanneer twee of meer het eens zijn over iets wat Hij heeft beloofd om het te doen. Je hebt de gelegenheid om met de rest van de christenheid dezelfde gebeden voor verlossing te bidden als wij het dagelijkse Psalter (de Psalmen zijn verdeeld in secties per dag, om er SAMEN ALS ÉÉN doorheen te gaan, het elke dag in overeenstemming te zingen, zoals opgemaakt om de hele Psalmen in één maand te bedekken. Samen met ons zingen volgens het Psalter, BOEK VAN GEMEENSCHAPPELIJK GEBED, een paar hoofdstukken per ochtend en avond Goddelijke diensttijden, volgens de "tijd van wierook" en "tijd van gebed" waargenomen door de kerk van de eerste eeuw, en tegenwoordig allemaal orthodox, ook bekend als canonieke uren). Ga samen met ons als Zijn enige lichaam wereldwijd je gebedskast binnen! Samen biddend in overeenstemming met dezelfde gebeden, draagt een extra speciaal verbond van YAHWEH met zich mee om onze verbondsgebeden “voor het brood van vandaag” en “de verlossing van vandaag van het kwaad” te laten beantwoorden. We zijn er zeker van dat predikanten zoals Balaicius het niet alleen eens zijn in de weinige onvoorzichtige gebeden, maar ook in de dagelijkse vernieuwing in de bijbelse en apostolische liturgie die voor ons bewaard wordt in de Engelse liturgie, of het Book of Common Prayer. Als u geen hardcopy van de BCP heeft, kunt u altijd kijken op onze website www.orthodoxchurch.nl voor de dagelijkse metingen. Ook het Psalter is te vinden in onze online gebeden widget dat wordt dagelijks ververst. Dit is allemaal niets nieuws, maar wordt onderwezen als absolute waarheid, onderwezen door duizenden in elke generatie. Het is het licht dat nooit door de duisternis kan worden overwonnen. Zoals het volkslied van Amerika spreekt over het vertrappelen van de vintage en het vertrappen van de slang, zo bidden en ZOEKEN we EERST "Zijn koninkrijk komt op aarde als in de hemel". Het ENE DOEL van Amerika's PERPETUEEL verbonds Unie voor 400 jaar heeft de tekst gehad, "voor de vooruitgang van het Koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie." Deze tekst werd officieel aangenomen door de koloniën vóór de Engelse overheersing, en het blijft vandaag de "vervolmaking van de unie", het "enige doel" van de enige "eeuwigdurende confederatie / unie" die in Amerika bestaat. Zie onze categorieën op Verbonden Amerika.

Gratis e-boekje:

– Ape overgaan op politieke, academische, journalistieke en oecumenische "Monkeybusiness": A Swiss Tale - My Tribute to and Prayer for Christendom, Balaicius, 84 blz., 7,00 + P&H. Satirisch kort verhaal; uiteenzetting en uitleg van de invasie van het christendom door de derde wereld; en de enige oplossing.

Ape overgaan op politieke, academische, journalistieke en oecumenische "Monkeybusiness": A Swiss Tale - My Tribute to and Prayer for Christendom