Antifa's "poging tot moord" wordt onderschreven door de rechter in Berkley

Verspreid de liefde
Dit is een oproep om te bidden voor bescherming van de aanhangers van Trump tegen de toegenomen gewelddadige aanvallen. Deze zaak moedigt de antifa alleen maar aan om nog extremere gewelddaden te plegen.
De gewelddadige activist van Antifa, die positief werd geïdentificeerd als 'ethiekprofessor' Eric Clanton van de universiteit, werd geregistreerd als bashing in hoofden van Trump-aanhangers. Minstens 7 van de Trump-aanhangers liepen permanente verwondingen op. In elk geval gebruikte hij een metalen staaf (fietsslotstang) die ze van achteren sloeg, waardoor ze allemaal konden worden gedood. Zijn verklaringen voor en na de aanslagen ondersteunen het idee dat het zijn bedoeling was om te doden.
Aan het einde van de rechtszaak zal hij geen gevangenisstraf krijgen. Hij gebruikte de zaak als platform om het communisme en de legitimering van brute aanvallen op alle niet-marxisten te promoten. Zijn propaganda werd keer op keer gespeeld door de activistische groep antifa. De video die hierboven op Facebook wordt gehost, toont meer details.
De eerste aanklachten wegens misdrijf hadden iedereen het leven in de gevangenis kunnen bezorgen. Zijn linkse radicale advocaat deed het op pro-bono-basis met plannen om echt meer klanten binnen te halen.
Clanton kwam vrij met slechts 3 jaar proeftijd, waarschijnlijk omdat de rechter zijn indoctrinatie-inspanningen steunde terwijl hij marxistisch geweld promootte in zijn functie als ethiekprofessor. Het verhaal werd voornamelijk gedragen door lokaal nieuws, in gebieden die zijn standpunten beter zullen ondersteunen. Diable Valley College heeft geen verklaring afgegeven.
https://www.berkeleyside.com/2018/08/08/eric-clanton-takes-3-year-probation-deal-in-berkeley-rally-bike-lock-assault-case

Het woord racisme is uitgevonden door de massamoordende communisten (die 66 miljoen van hun eigen mensen hebben vermoord). Een van de meest kwaadaardige mensen die ooit hebben geleefd, Trotski, de grootste massamoordenaar van Stalin en Lenin, vond het woord racisme uit. RACISME IS EEN COMMUNISTISCH WOORD! Ze zouden je niet zomaar als racist bestempelen, ze zouden je vermoorden. Net als vandaag zeggen zoveel linkse leiders in de samenleving "Dood alle blanken”En ze zeggen dat ze de Amerikaanse president willen vermoorden terwijl hij nooit iets racistisch heeft gezegd. Ze labelen niet alleen dat ze aanvallen en vaak met dodelijke aanvallen tegen degenen die ze racistisch noemen, die het verst van racistisch zijn.

Trotski vond het woord racistisch uit en gebruikte het als rechtvaardiging voor het doden van miljoenen mensen.

Dus heb je dit communistische woord in je vocabulaire? Volgens de Amerikaanse wet kun je worden gearresteerd en berecht voor het steunen van het communisme en hun opvolgerorganisaties zoals ANTIFA. Men kan stellen dat het gebruik van het woord racisme om de regering omver te werpen iemand 20 jaar gevangenisstraf kan opleveren. We hebben onlangs die wetten behandeld die verschillende Amerikaanse burgemeesters mogelijk schuldig bevonden aan, die momenteel samenzweren met terroristische communistische organisaties om ICE te sluiten en heiligdomsteden te promoten.

Links steunt Antifa-communistische groeperingen die oproepen tot de moord op de president.