Het overlijden van onze ouderling + Lesley Boyle op Pinksteren 2018

Verspreid de liefde

Lesley's Passing On PENTECOST, 24 juni 2018.

Eulogy volgens + bisschop Dr. Stephen Michael, OCC

U kunt uw opmerkingen ook achterlaten op de Facebookpagina voor www.OrthodoxChurch.nl of op https://www.tributes.com/obituary/show/Lesley-Curtis-Boyle-106208658

Een grote herdenkingstraditie is nu begonnen toen onze hoofdbisschop Dr. Lesley Boyle ThD zich bij YAHWEH heeft gevoegd op deze grote Hoge Heilige Pinksterdag. Dit jaar viel de feestdag van Pinksteren (op de Hebreeuwse kalender) op 24 juni, zie www.BiblicalCalendar.org. Dit is de kalender van de oorspronkelijke ware orthodoxe kerk.

Dit jaar vierden ook een groot deel van de kerkwereld, anglicaans, Keltisch en andere verschillende christenen, katholieken en oosters-orthodoxen, allemaal dezelfde dag de verjaardag van Johannes de Doper. We weten dat hij kwam in de geest van Elia en dat de Elia-kerk op een dag binnenkort oppermachtig zal zijn met onze absolute Koning Yahshua. Elke knie zal buigen, en elke tong zal Zijn soevereiniteit belijden en dat Hij YAHWEH God is. Zien:

Op de hoge heilige dag van Pinksteren (Hebreeuwse kalender per equinox / halve maan en zoals gevonden in de christelijk-orthodoxe Didascalia-constituties van de apostelen), is onze vriend, ouderling en pastoor Lesley Boyle zijn Maker gaan ontmoeten.

Het was een dag van grote viering van de Heilige Geest, zoals ons jaarlijks wordt geboden om het grote werk van YAHWEH te gedenken en te rusten. Dit jaar geloof ik dat pastor Les Boyle die volledige rust is ingegaan. We danken YAHWEH voor deze tijd en geven alle glorie aan Yahshua voor dit geweldige nieuws!

Wij geloven dat het een ander teken en een herinnering voor ons is dat Hij zich bij zijn kerk heeft aangesloten en dat de kerk altijd bij ons is. We zijn omringd door een grote wolk van getuigen, de apostelen, discipelen en engelen. Zien:

Pinksteren was de dag dat YAHWEH de geboden schreef met Zijn eigen vinger op stenen tafelen. Pinksteren was de dag dat de tounges van vuur kwamen en zich manifesteerden boven de 70 ouderlingen in de bovenkamer. Pinksteren is ook de dag van de eerstelingen, waar je de eerste van je eerstelingen presenteert bij het altaar in het heiligdom, waar het uiteindelijk wordt uitgedeeld aan de priesters en de behoeftigen.

Van 2010 tot 2018 was Pastor Les Boyle mede-gastheer van de Koninkrijksboodschap die elke sabbat werd uitgezonden op www.ChristsAssembly.com. Veel hiervan zijn opgenomen en zijn nog steeds online beschikbaar in mp3-formaat op de website. Voordat hij terugkeerde naar de geboorteplaats van zijn jeugd in Texas, was hij actief in de bediening van Restoration Ministries en als Culdean Cleric voor Zuid-Californië. Hij was een man vol liefde van YAHWEH.

Hij was een onwankelbare Amerikaanse patriot en een ware gelovige in Israël. Vol van de genade, vrede en liefde van YAHWEH. Hij stond voor de absolute soevereiniteit van YAHWEH en Zijn woord. Hij was actief met het verspreiden van dat goede nieuws van het Koninkrijk, de uiteindelijke overwinning van Christus en Zijn kerk, de hervergadering van Israël en het komende nationale berouw en reddingswerk dat de Heilige Geest aan het doen is. We kijken allemaal uit naar die volledige dag van afrekening wanneer Yahshua zal komen om onze rechter en Koning te zijn, om alle dingen recht te zetten. Zij die van het goede houden, zullen ook met ons meedoen in zijn liederen.

Op elke willekeurige sabbat of andere samenkomst reciteerde Hij uit het hoofd, een bepaalde Psalm, of reciteerde meerdere hoofdstukken uit het woord van YAHWEH. We konden vaak elk hoofdstuk of boek van de Bijbel kiezen en Hij reciteerde de tekst woordelijk, en we konden onze Bijbel hoofdstuk na hoofdstuk volgen, en Hij zou geen woord missen.

Hij was van 1998 tot 2012 hoofd moderator en docent voor Restoration Fellowship bij OC California. In zijn vroegere jaren was hij een belangrijke supporter en medewerker bij Restoration Ministries. Het belangrijkste heiligdom in Orange California was een Culdean-orthodoxe kerk en seminarie. Door zijn voorouderlijke en spirituele achtergrond was hij trots op zijn Culdean erfgoed en standpunten van de ware Hebreeuwse en Keltische kerk. Hoewel hij vaak erg bescheiden was, steeg hij samen met de ware Israëlische leraren en profeten hoog op als een Culdean Cleric (.ie vaste gastdocent E Raymond Capt., Sheldon Emry, Prophet Leroy Crouch, Pastor Dan Gayman en anderen). Enkele van zijn directe beschermelingen hebben onder zijn directe zalving miljoenen mensen bereikt met de Koninkrijksboodschap.

Hij werd een senior Culdean bisschop van de orthodoxe kerk met toezicht op verschillende vergaderingen in de communie, orthodoxe kerk van de Culdees. Hij zat in de hoofdraad van bestuur als hoofdhoogleraar voor de Priorij van Salem, Vredesinstituut.

Omdat hij zelf een afstammeling was van het echte Davidische huis van Ierland (van Niall van de Negen gijzelaars, Hoge Koningen) van de Boyle Clan, liet hij zijn rechten bevestigen in de heilige en orthodoxe kerk van de Culdees. Deze familie was niet alleen de belangrijkste hoge koningen van Ierland via hun Davidische afkomst (Zarah / Pharez unie van Jeremia), maar ook deze directe familielijn (van de Boyles) waren vaak de belangrijkste abten van Iona en andere heilige plaatsen van Culdean.

De bisschoppen en priesters van onze kerk die hij heeft gezalfd en officieel gewijd, moeten serieus worden genomen.

Hij is niet alleen een priesterlijke man, maar ook nuchter, een groot gevoel voor humor, zeer levendig en atletisch. Tot zijn laatste jaren was hij actief in fietsen, deltavliegen en pistoolschieten. Hij was erg sociaal tijdens zijn laatste 20-30 jaar. Hij was gezegend met overvloed in zijn beroep in de bouw, en na het werk was hij normaal gesproken een fervent filmbezoeker, en hield hij gezelschap met talloze heiligen in de kerk voor diners en vergaderingen gedurende de week. Hij was een geweldige raadgever en een zeer loyale en beste vriend die iemand zich maar kon wensen. Hij leefde een vruchtbaar en lonend leven tot zijn laatste paar jaar toen hij ziek werd. Toch had hij daar goede vrienden om hem te steunen. Zijn laatste berichten in het laatste jaar van zijn leven worden online bewaard op www.orthodoxchurch.nl. Hij was een man met vele talenten, een manusje van alles, een deskundige scherpschutter, hij was meer bekwaam dan vele advocaten of paralegals in de rechtbank, een ware priester van YAHWEH en een soevereine patriot. Hij gaf niet terug als hij gelijk had, en offerde vaak alles op voor de waarheid. Een echte man van YAHWEH die zal worden gemist.

Als teken van de liefde van YAHWEH heeft ons Benelux-aartsbisdom (hoofdkwartier) voor de Orthodoxe Kerk van de Culdees nu een gast. Sinds ongeveer een dag na zijn overlijden op Pinksteren hebben we nu een gast, een schepsel dat bekend staat als Columbidae (Pidgeon / Dove), en is nu een aantal dagen een nieuw lid van de familie.

Vanaf de eerste dag kwam onze Columbidae-gast regelrecht naar de deur en eiste toegang tot het heiligdom, en nu door het hele gebouw. Hij heeft nu een hoofdplek op de achterpatio die hij bewoont. Hij geniet er van rust, water en eten.

De duiven zijn heel bijzonder voor de orthodoxe kerk van de Culdees. Als een van onze grootste strijders voor onze Hebreeuwse kalender tegen alle bedreigingen van Rome, opgekomen voor de originele bijbelgelovige Keltische kerk (en de tradities die door de heilige Johannes via de kerk van Efeze werden overgedragen, bekend onder de Waldenzen bisschoppen van Lyon, Frankrijk zaterdag houden als de enige wekelijkse heilige dag voor het grootste deel van de tijd dat onze religie aanwezig was op de Britse eilanden. Columba en zijn opvolger Columbanus (en andere opvolgers) zijn vernoemd naar deze grote leider met de naam van de duif. bekend en gedocumenteerd vanwege Zijn liefde, vrede en toewijding, bijgenaamd "Duif van de kerk".

Ik moet zeggen, toen ik opgroeide met Lesley als een van mijn mentoren van eind jaren tachtig tot nu, was hij echt zout van de aarde. Hij was een geweldige raadgever, net als dominee Crouch, die me een zoon had genoemd. Lesley was een toegewijd man met principes, openheid, liefde en vriendelijkheid. Hij was een schat aan kennis over theologie en andere studies, zoals op het gebied van soevereiniteit en gewoonterecht. Hij nam zijn standpunt vele malen in de rechtbank en won zaken. Hij kon goed opschieten met echt iedereen die we kenden. Toen hij terugging naar Texas vertelde hij me verschillende verhalen terwijl hij predikte en onderwees in de plaatselijke kerken, proberend hen te winnen voor de feesten en sabbatten van YAHWEH (tenminste als een getuige), om meer dingen te leren om YAHSHUA te prijzen zoals ze allemaal wijzen op Zijn werking, en op een dag zal alles worden vervuld door Hem en Zijn kerklichaam waarvan Christus letterlijk het hoofd is. Zoals het zegt, de sabbatten en feesten zijn van de substantie van Christus en "toekomstige dingen" niet dingen die voorbij zijn.

We werden allebei in rang in de kerk opgevoed door de Profeet van YAHWEH, Pastor Leroy Crouch. Crouch zelf werd 17 keer in de hemel opgenomen en kreeg letterlijk het boek Ezechiël en kreeg het bevel van de troon van YAHWEH dat hij het boek Ezechiël moest onderwijzen. Dit werd specifiek onderwezen door YAHWEH, het onderwerp van de cherubs van glorie, de tempelkamers en over de Heiligen der Heiligen. Hij volgde dit voorbeeld en leerde deze boodschap zoals rechtstreeks van YAHWEH gegeven, met 35 jaar lessen op band. Na zijn overlijden in 1999 is het een prioriteit van onze bediening geweest om deze banden opnieuw op te maken en te verspreiden. We hebben ook verschillende afgeleide leringen over de cherubs naar voren gebracht in overeenstemming met het woord en de leringen van Crouch. Crouch zorgde er ook voor dat de plaatselijke vergaderingen orthodox Keltisch waren, met de verschillende markeringen van een echte Culdean-vergadering. We verspreidden dezelfde boeken en artikelen en lieten de ouderlingen regelmatig binnenkomen om te onderwijzen in de wegen van ons volk, de ware Israëlische christenheid.

Hier is mijn meest recente foto van Dr. Boyle, van een uitstapje in de buurt van een van onze feestlocaties, waar we de Pesach vierden (Pascha en ongezuurde broden, feest van Christus de Apostelen en Hebreeuwse Keltische kerk).

Ik voeg ook enkele foto's toe van onze vriend de Columbidae, die is aangekomen en ons huis is binnengekomen net op het moment van zijn overlijden op de dag van de Columbidae (en de dag van Johannes de Doper-Elia), het Pinksterfeest, 2018.

Op de dag van aankomst laat ik deze allerliefste duif / duif direct aaien, en blijft gewoon in de buurt zonder alarm. Gewoon vrede en dichtbij blijven als een vriend, en in alles aanwezig zijn, van tijd tot tijd ontspannen, de vleugels uitslaan en lekker uitrusten op ons terrein waar we dit jaar Pinksteren vierden. Nu hebben we weer zoveel bevestigingen dat deze dag ook een herdenkingsdag moet zijn voor bisschop Lesley Boyle.

Onthoud dat Johannes de Doper ook werd verteld dat een duif het ware teken zou zijn van YAHWEH, dat Yahshua de ware Messias is. Het is van YAHWEH om als een baby te zijn die naar dingen kijkt als nieuw en ook open zal staan voor dit soort tekenen en bevestigingen van iets goeds.

Deze duif lijkt hier de afgelopen dagen te blijven. Heel actief maar ook heel relaxed. Hij vertrekt normaal gesproken niet meer dan een half uur en keert terug.

 

Uw trouw in Christus,

Bisschop Stephen Michael, OCC te Zuid-Holland