Geciteerde publieke leiders zeggen: "Dood alle blanke mensen", machtige mensen die oproepen tot genocide en holocaust (studie van de Priorij van Salem, Vredesinstituut)

Verspreid de liefde

De "Kill All White People" belangrijkste koppen van het reguliere nieuws.

Zoals geëist door talrijke openbare leiders (afvallige agenten van regering en samenleving).

Lees verder om te bekijken De krantenkoppen van 96 gevallen van

Overwegend invloedrijke gemeenschapsleiders die oproepen tot massale genocide op blanken

De Priorij van Salem, Vredesinstituut, gaf opdracht tot dit rapport met recente citaten van invloedrijke leden van de regering en de samenleving die hebben opgeroepen tot 'etnische holocaust', pas nadat vicepresident Joe Biden in 2017 verklaarde dat 'blanken officieel een minderheid zijn in de Verenigde Staten".

Als vredesinstituut voor het respect van elke etniciteit en achtergrond van de wereld is deze studie slechts een natuurlijke stap. Er is een alarmerende hoeveelheid oproepen van grote publieke figuren om deze ene etnische groep aan te vallen en te “doden”. Dit zijn niet alleen mensen in hun kasten, maar hooggeplaatste universiteitsprofessoren van (historisch) de meest prestigieuze scholen en verschillende goed erkende leiders in de samenleving en de overheid.

De analyse van de citaten is nog steeds een studie op zich. Deze citaten zijn niet bedoeld voor verkeerd gebruik, maar voor een nauwkeurige analyse van de situatie die niet alleen op scholen wordt onderwezen, maar ook naar voren wordt gebracht door belangrijke gemeenschapsleiders die tientallen miljoenen (of meer) individuele ideologische wereldbeelden leiden.

Er is geen echte publieke veroordeling geweest van de laatste drie volledige generaties die prioriteit geven aan niet-blanken voor huisvesting, onderwijs, werkgelegenheid, politiek en immigratie. Daarom zijn wij van mening dat dit klimaat van niet-blanke privileges een veilige haven zou moeten zijn om deze citaten alleen maar te beoordelen in een academische omgeving (Priorij van Salem, Vredesinstituut) om eenvoudig te lezen wat deze zeer invloedrijke leiders in het Westen zeggen over het maken van een nieuwe holocaust .

De SPLC heeft gezegd dat de organisatie "Black Lives Matter" geen haatgroep is en hen juridische bijstand biedt bij vooroordelen, discriminerende acties met de bedoeling om elk lid van een etnische groep die bekend staat als de blanke te verwonden en te schaden. De citaten van hun oprichters vertellen een heel duister verhaal. Het is algemeen bekend dat leden van BLM de politie hebben afgeslacht en op heterdaad zijn betrapt, niet alleen om de slachtingen te promoten, maar ook om ze uit te voeren.

Verscheidene daarvan worden hierin geciteerd, sommige lezers van beeldmateriaal vinden dit misschien verontrustend, de discretie van de kijker wordt geadviseerd.

DE RACIST 'BLACK LIVES MATTER' OPRICHTER ZINGT WIT UIT EN ROEPT WITEN 'SUBMENSEN DIE MOETEN WORDEN GEDOOD':

Medeoprichter Black Lives Matter: Blanke mensen zijn sub-menselijk

13 februari 2017 Daniel Greenfield Onverwachts is de mede-oprichter van een racistische haatgroep een racist. De media hebben Black Lives Matter geprezen en gepromoot. Links…
FRONTPAGEMAG.COM
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Geen classificatie als haat, alleen geprezen voor "opstaan" of "licht schijnen" zoals Obama het noemde. Velen van hen werden in Obama's Witte Huis uitgenodigd, zelfs midden in het bloedbad van een van hun geïnspireerde moordpartijen op de politie. Deze zijn slechts Bekijk meer

Man vermoordt 3 in Fresno Street, vertelt politie dat hij 'blanken haat'

DAILYNEWS.COM
Statistieken worden in de duizenden per maand in koelen bloede gedood. In slechts één stad in Chicago worden jaarlijks meer dan 700 mensen met wapens gedood. Alleen de vuurwapenmoorden ... er zijn veel andere manieren om te sterven ... inclusief dagen nadat ze over het hoofd werden bekogeld of goedkoop geschoten. Meestal met deze haat-ideologie, waar deze blanke slachtoffergroep een minderheid is.

Black Leader waarschuwt Hannity: 'War Has Been Declared on Whites'

YOUTUBE.COM
In dit artikel hebben meer dan 5 verschillende universiteitsprofessoren gesteund door hun uitspraken dat ze trots zijn op hun standpunt over "het uitroeien van blanken", met heviger tirades dan de leiders van Black Panther, die zeiden "vertel je vrienden om blanken willekeurig te doden", terwijl anderen hebben een andere manier gevonden om het te verpakken door te zeggen dat "witheid moet worden uitgeroeid". Het is van het belangrijkste nieuws.Hun collectieve woede is niet aflatend. De duidelijke officiële overheidsstatistieken van deze haat "moorden op willekeurige blanke mensen" zijn ook zo hoog dat het ook begraven en moeilijk te vinden is. Ik herinner me dat ik het er tien jaar geleden uithaalde en dat het moeilijk was om te switchenBekijk meer
NOG STEEDS LEZEN.
HIERONDER ZULT U VAN OFFICIËLE BRONNEN LEZEN, ZOALS HET HARVARD UNIVERSITY MAGAZINE VELE MEER PROFESSOREN DIE OPROEPEN OM DEZE WITTE ETNISCHE UITWERPING

Azealia Banks wil blanken vermoorden met haar aangeboren heksenkrachten

DAILYCALLER.COM
Zoals we hier zien, zetten zoveel TALRIJKE LEIDERS in deze huidige samenleving de jeugd onder druk om "blanken te doden". En ze doen het.
Gelukkig heeft Amerika Donald Trump die de vreedzame oplossingen kent, zoals het bouwen van grote en mooie muren.

https://www.youtube.com/watch?v=DtZNDh2mNXQ

THE BILLIONAIRE OPRAH LEGT UIT WAAROM WITTE MENSEN ALLEMAAL MOETEN ZIJN ...

YOUTUBE.COM
 Deze openbaring van de waarheid zal een einde maken aan de haatcampagne van SPLC. Op dit moment zijn ze de grootste groep advocaten die promoot en zegt "zwarte levens doen ertoe is geen haatgroep", terwijl ze zoveel echte liefdesgroepen aanklagen en vernietigen. We moeten deze feiten aan het licht brengen.
ZE WILLEN ECHT GELIJKE BEHANDELING?
Als ze gelijk zijn, moeten hun massamoord en andere misdaden, evenals hun bedreigingen, gelijk worden behandeld alsof het andersom was. Zwarte levens zijn belangrijk voor de oprichters die zeggen dat blanken onmenselijk zijn, enz. Is zelfs niet bekend bij 99% van de mensen.

Will Smith: "Zuiveren" Trump-aanhangers uit ons land

REALCLEARPOLITICS.COM (Wordt op de set gesproken met bloedige bloedbadscènes uit de nieuwe film "Suicide Squad".)

Militante zwarte en Mexicaanse activistengroepen komen samen om zich te verenigen in een oorlog die ze 'het doden van diablo blanco' 'het doden van de witte duivels' noemen https://www.youtube.com/watch?v=cA_DVH_KeWU

Bruine baretten: "Jij oude blanken, het is jouw plicht om te sterven."

YOUTUBE.COM
 https://www.youtube.com/watch?v=nIrKtoHYPsEDeze militante activisten onder zijn leiding zijn met duizenden in meer dan 50 lokale hoofdstukken.

Oprichter van Judge Curiel's Group: Whites should go back to Europe, CA To Be ...

BREITBART.COM
 Top Amerikaanse absolute rechter in het Hooggerechtshof die "alle blanke mannen" op bevooroordeelde wijze discrimineert "Elke blanke man zou gecastreerd moeten worden totdat ze niet langer dominant zijn in de westerse cultuur" https://lordkalki.wordpress.com/…/sotomayor-castrate…/

'We moeten mensen gaan doden': Pro-Black Lives Matter kleuterleraar ontketent ...

THEBLAZE.COM
 Topmuzikanten op MTV zingen allemaal over 'het doden van alle blanken', 'de politie neerschieten', 'je dochter verkrachten' enz. Hun gelederen in de miljoenen militanten, de bendes zoals Bloods en Crips, enz., Alle beschermde groepen die doden 20x zoveel als elke oorlogszone wereldwijd. Hier zijn er een aantal van een lange lijst: https://www.amren.com/archives/reports/rap-lyrics/

Anti-White Rap Lyrics - American Renaissance

AMREN.COM
Het aantal moordcijfers in de binnenstad van de VS is veel hoger dan in de oorlogsgebieden. Neem bijvoorbeeld Afghanistan. Amerika heeft 18 keer meer gewelddadige misdaadmoorden dan Afghanistan. Houdt u er rekening mee dat Amerika groter is? OK, Amerika heeft nog 60% moorden pBekijk meer

Nigeria versus Verenigde Staten: feiten en statistieken over misdaad

NATIONMASTER.COM
Gewelddadige wapencriminaliteit in Amerika is 3 keer hoger dan in Irak (gemiddeld per 100 inwoners in het hele land). Irak had al hun elektriciteits- en watersysteem gebombardeerd en kreeg alle wapens en 3 etnische groepen bij elkaars keel. Toch is het nog niet eens 1/3 van de moordcijfers die Amerika heeft in zijn smeltkroes-moeras http://www.nationmaster.com/…/Iraq/United-States/Crime

Irak versus Verenigde Staten: feiten en statistieken over misdaad

NATIONMASTER.COM
Kleine jongens zoals deze, worden ook uitvergroot in de media, waarbij ze keer op keer 'het neerschieten van blanke politieagenten' promoten. https://www.opposingviews.com/…/man-orders-people…

Percentage onopgeloste moorden per staat

ANEPIGONE.BLOGSPOT.PE
Wordt er achter al dit bloedvergieten een grotere geïdentificeerde bron ontdekt? Laten we eens kijken naar de schietpartijen: in 2014 in New York City had een zwarte 31 keer meer kans dan een blanke om gearresteerd te worden voor moord, en een Hispanic was 12,4 keer meer kans. Voor deBekijk meer
Vreedzame scheiding is waar alle partijen om vragen. De geforceerde menging is de wortel van alle problemen. Alle andere landen moeten er rekening mee houden. Let op de opwaartse trend die begon in de jaren zestig, toen de "gedwongen vermenging" van de scholen ongrondwettelijk werd Bekijk meer
Geen automatische alternatieve tekst beschikbaar.
In de jaren '40 en '50 was de geweldsmisdaad zeer laag. Mensen leefden in vrede en harmonie in de goede raciale scheidingswetten van onze christelijke samenleving.
Voormalig procureur-generaal die Hillary beschermde, riep op tot 'bloed op straat' http://www.wnd.com/…/loretta-lynch-need-more-marching…/

'Newsweek'-schrijver: ik hoop dat GOP familieleden ziet sterven na ObamaCare ...

INSIDER.FOXNEWS.COM
Na wat meer "blanke agenten die worden neergeschoten", zegt Black Lives Matter-leider, is het een "open seizoen voor blanke agenten" en "alle agenten" https://www.youtube.com/watch?v=QOYxZDDjrJs

Professor VERDUBBELT DUBBEL over 'World Without Whiteness'-toespraak

YOUTUBE.COM
Terwijl 70% van de Amerikaanse moordzaken onopgelost blijven. We ontdekten dat de wielen van justitie 30-40 jaar nodig hadden om deze Black Serial Killer eindelijk in te halen. DNA bewees dat hij minstens 30 mensen heeft vermoord. http://latimesblogs.latimes.com/…/reputed-serial-killer…
Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon
Honderden gruwelijke zwart-op-witverhalen over haatmisdrijven gepubliceerd in het boek "White Girl Bleed a Lot", meestal allemaal verdoezeld door de media en de politie: http://whitegirlbleedalot.com/white-girl-bleed-lot-meets…/

Liberaal net gearresteerd voor het plannen van een moordpartij om Trump neer te schieten ...

YOUTUBE.COM
Kanttekening Zelfs Hitler ZOU NOOIT OOIT durven zeggen "kill the jews", er is niet eens één opgenomen voorbeeld. https://www.youtube.com/watch?v=j-1ts3VTeeI
In het VK lopen ze ongeveer 10 jaar achter op deze Amerikaanse gemeenschapsleiders. Ze eisen nog geen "KILL ALL WHITE PEOPLE". In het VK bellen ze alleen om alle blanke kandidaten te verbieden om in de regering te dienen. Degenen die erom vragen, krijgen staande ovaties in het Parlement: https://www.facebook.com/OfficialBritishNationalParty/videos/10155888571320070/Beheer

Obama heeft de politie open seizoen verklaard

YOUTUBE.COM
Veel meer beelden van protestgezangen over het doden van blanken en agenten https://www.youtube.com/watch?v=6fPGPTl0ipoBeheer
Vrij goed artikel, over het verbreken van spirituele vloeken die mensen verwerven door het vergoelijken van / instemmen met verschillende zonden, zelfs nationale zonden (door er gewoon voor te zwijgen), en een gebed aan het einde. Bovenal moedig ik met de hulp van Christus natuurlijk een verandering in daden aan. http://www.demonbuster.com/innocen2.htmlBeheer

CURSUSSEN OM ONSCHULDIG BLOED TE VERLENEN

DEMONBUSTER.COM

Trump heeft zojuist een goeie gepost van een illegale alien die is veroordeeld voor deze blanke slachting, waar hij zegt dat hij er nog veel meer wil doden. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10160467189520725&id=153080620724Beheer

'Chuck Schumer en de Democraten blijven de belangen van illegale immigranten boven die van Amerikanen stellen! #MAGA #MakeAmericaSafeAgain '

Medeplichtig Donald J. Trump

00:31

Chuck Schumer en de Democraten blijven de belangen van illegale immigranten boven die van Amerikanen stellen!

#MAGA #MakeAmericaSafeAgain

De meeste van deze feitelijke aantekeningen van massale genocide worden gedaan door gemeenschapsleiders
die de breinen van minstens tientallen miljoenen mensen beheersen.
Dit soort linkse supremistische houding leidde tot de afslachting van 66 miljoen christenen in het bolsjewistische atheïstische Rusland.
Negen van de tien van de schietpartijen op scholen zijn uitgevoerd door linkse fanatieke LGBTQ-activisten (wat op zichzelf al een stoornis van zelfverminking blijkt te zijn) die ook een agenda hebben met dezelfde slogans die worden onderwezen door deze universiteitsprofessoren en andere openbare leiders.