Talloze Gothische broeders worden uit de Krim gedeporteerd!

Verspreid de liefde

Het nieuws is net binnengekomen dat verschillende Broeders van Gothische Krim-fatsoenlijk, geboren op de Krim, van hun Russische staatsburgerschap worden ontdaan en naar Oekraïne worden gedeporteerd!

De Gothische kerken (van de oudere Russisch-orthodoxe, pre-bolsjewistische kerk) AKA Catacomb Church of True Orthodox Christians, zijn nog steeds onder zware vervolgingen.

Deze vervolgingen zijn onlangs geïntensiveerd op de Gothische Krim. Bid alstublieft voor + Bisschop David Akimoff. Rond 17 juli werd in Tepe-Kermen een grotkerk verwoest. Dat is een zeer belangrijke historische en religieuze plaats van de oude Gothische kerk! Het vernietigen van kerken valt vaak onder de categorie oorlogsmisdaden.

+ Bisschop Akimoff werd gearresteerd en vrijgelaten met een oplossing om hem zijn Russische staatsburgerschap te ontnemen, en hij staat op het punt om gedeporteerd te worden. Nu weten we dat Oekraïne ontkent dat hij Oekraïens is. Hij werd daar geboren in een Oekraïense stad, in Nilolaev. Oekraïne gaat dus ook akkoord met deze Russische onderdrukking tegen de Ware Orthodoxe Kerk. Weer een andere vreedzame predikant aanvallen die veel bloeiende missies op de Krim heeft, actief is bij de jeugd en populair is.

 

Het is een schok dat Oekraïne zelfgenoegzaam is over deze nieuwe misdaden die worden gepleegd tegen de Gothische culturele bevolking van de Krim.

Op dit moment is bisschop Akimoff dus een “staatloze”. De Gothische kerk worstelt om hem te helpen een soort van humane status te krijgen tijdens deze verschrikkelijke situatie. We hebben vernomen dat al deze informatie te zijner tijd aan de juiste mensenrechtenafdelingen zal worden verstrekt!

Hij is een meer zichtbare figuur, maar dit is al onze broeders in de Gothische kerk daar op de Krim overkomen. Het is het huidige beleid om hen hun burgerschap te ontnemen en hun leven in gevaar te brengen.

Bid alstublieft voor + bisschop Akimoff! De Culdees zullen een constante wake houden!