De laatste dagen van de Romanovs: van 15 maart 1917 - Herdenkingseditie van het 100-jarig bestaan

Verspreid de liefde

Vandaag (17 juli) is de herdenkingsdag van de keizerlijke en koninklijke familie Romanov die werd vermoord door de bolsjewieken. Het is een dag om aan deze christelijke heiligen te denken. Wij in Christ's Assembly Worldwide zijn altijd blij om de trouw te herinneren van de christelijke Romanovs die zo meedogenloos werden gemarteld, samen met 66 miljoen andere christenen die werden afgeslacht door de atheïstische bolsjewistische regering.

We zijn op de hoogte gebracht van een nieuw boek dat over dit onderwerp beschikbaar is van Sacred Truth Ministries.

Het boek:"The Last Days of the Romanovs: From 15th March, 1917-100th Anniversary Memorial Edition"

(oorspronkelijk gepubliceerd in 1920)

Deel I - Het verhaal van Robert Wilton (speciale correspondent van The Times in Petrograd) en deel II - De afzettingen van de ooggetuigen door Nikolai Sokolov (vertaald door George Gustav Telberg), en deel III; met veel extra toegevoegde illustraties van de hele koninklijke familie ... en bijbelverzen onder elke oproep tot God's rechtvaardige wraak ... en aanvullende informatie, zeer ontroerende presentatie ... foto en korte bio van de auteur, en voorwoord en laatste gedachten door moderne uitgever / RAB / STP; 405pp. totaal pb., 22.00 + P&H Auteur wees duidelijk met de vinger naar de Joden en merkte op dat het niet de Russen waren achter het bolsjewisme, de revolutie of de moorden.] Als je je hiervan niet bewust bent, een van de grootste misdaden van de moderne tijd en hoe een hele mega-superkracht werd gestolen, bestel dit.