Professor Leslie Griffin, professor seculier recht, pleit voor bestraffing voor de vrije uitoefening van religie

Verspreid de liefde

Een woord van Reinhold the Confessor:

Van: Reinhold Sommerstedt <reinhold@wealthkeeper.net>
Naar: leslie.griffin@unlv.edu 
Verzonden: Donderdag 29 juni 2017 01:17 uur
Onderwerpen: Professor Leslie Griffin, professor seculier recht, pleit voor bestraffing voor de vrije uitoefening van religie

TO: Leslie Griffin, professor in de rechten aan de UNLV Boyd School of Law

 
In reactie op uw klaagzang waarin u pleit voor bestraffing voor vrije uitoefening van religie

 
 
Professor Leslie Griffin seculier recht beklaagt zich over de geldige interpretatie van het recht door het Hooggerechtshof
 
 
 

Symposium: slecht nieuws uit Trinity Lutheran - Slechts twee rechters ondersteunen de bepaling van de vestiging

Leslie C. Griffin is William S. Boyd hoogleraar rechten aan de UNLV Boyd School of Law.
 
Treurend over de getrouwe interpretatie van de wet door de overtreffende trap die de Getrouwe Verzoeker heeft gerechtvaardigd, acht u de beruchte andersdenkenden Ginsberg en haar protoge 'Sotomayor' in eerbied. Het is uiterst zeldzaam om een beoefenaar van Wet en Rechtvaardigheid te zien wiens woning riekt naar leugens, bedrog en onrecht. Hier zien we een sprankje integriteit en u veroordeelt het tot geen verrassing.
 
De afwijkende mening van rechter Sonia Sotomayor, die alleen werd vergezeld door rechter Ruth Bader Ginsburg, was veel gecompliceerder, gedetailleerder, historischer en correcter. Ze gebruikte herhaaldelijk doordringende taal om de gevaarlijke eenvoud van de mening van de meerderheid te identificeren. Zelfs in haar openingsparagraaf benadrukte ze dat de beslissing 'zowel onze precedenten als onze geschiedenis in het gedrang brengt, en dat de redenering ervan de langdurige toewijding van dit land aan een scheiding van kerk en staat die beide ten goede komt, verzwakt'.
 
Alleen de twee afwijkende rechters erkenden dat de scheiding van de gevestigde orde de religieuze vrijheid beschermt door de regering te beletten zomaar een religie te financieren die geld verlangt. Sotomayor heeft gelijk dat de redenering van de meerderheid zonder vestigingen een 'verrassende afwijking van onze precedenten' is. In plaats van het doel van de andersdenkenden van een op de gevestigde clausule gebaseerde religieuze vrijheid, laat deze rechtbank religies winnen zonder enige sanctie.
 
 
Kunt u niet onderscheiden dat de uitspraak in Trinity Lutheran Church v. Comy stelt dat openbare fondsen niet mogen worden ingehouden op seculiere scholen?
 
Is het niet echt een overtreding om te zien dat Pubiic Funds met geweld van getrouwe christenen worden weggenomen om moedwillig te besteden aan de principes die het christendom zo genereus en rijkelijk aan All Men heeft geschonken om hun vrijheid veilig te stellen? Seculier humanisten kunnen de vrijheid niet veiligstellen door afschaffing van de vrije uitoefening van de christelijke religie die hun boodschappers aflegde, de prijs betaalde en de wet en de gepaste rechtsgang afkondigde, ontworpen om de onvervreemdbare rechten die door hun Schepper aan alle mensen zijn toegekend te beschermen en te behouden. De christelijke wet verbiedt u en alle andere dergelijke beoefenaars om zoiets en ondernemingen te doen.   
 
Ongeacht wat voor voorwendsel dan ook, usurpatie van macht en autoriteit is niet alleen weerzinwekkend, maar ook onderhevig aan directe onderdrukking door alle noodzakelijke krachten. Zoals iedereen kan zien, zijn de artikelen verboden. Er is en zal nooit enig wezenlijk recht zijn dat door de mens is verleend, maar alle rechten worden alleen door hun Schepper aan alle mensen gegarandeerd. Het is voor niemand nodig om te geloven dat een dergelijke toekenning waar is. Het is alleen nodig voor alle mensen om dergelijke door de HGod gegeven Rechten nooit in te korten of af te schaffen. Degenen die geloven dat de rechten van de mens door mensen worden verleend, moeten zich houden aan het idee dat de mens dergelijke rechten kan afschaffen.
 
 
"Mannen moeten geregeerd worden door God, anders zullen ze geregeerd worden door tirannen."   
 
Deze axiomatische verklaring wordt vaak ten onrechte toegeschreven aan de grote christelijke leider William Penn (1644 - 1718). We kunnen er echter zeker van zijn dat hij het daarmee eens was. Hieronder vindt u het daadwerkelijke brondocument, The Charter of the Province of West New Jersey, gedateerd 13 maart 1677.   
 
We kunnen er echter zeker van zijn dat William Penn deze beknopte beschrijving van een goede regering - Goddelijk - heeft verklaard:
 

“Laat mensen goed zijn en de regering kan niet slecht zijn; als het ziek is, zullen ze het genezen. " 

 
'Regeringen gaan, net als klokken, af van de motie die mensen hun geven; en zoals regeringen worden gemaakt en bewogen door mensen, zo worden ze ook geruïneerd. Daarom zijn regeringen eerder afhankelijk van mensen dan van regeringen. Laat mensen goed zijn, en de regering kan niet slecht zijn; als het ziek is, zullen ze het genezen. Maar als mensen slecht zijn, laat de regering dan nooit zo goed zijn, ze zullen proberen het op hun beurt te vervormen en te bederven. "
 
Het idee van bestuur door God werd naar Amerika gebracht door christenen die vastbesloten waren door God te worden bestuurd.
 
"Want wij strijden niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, tegen machten, tegen de heersers van de duisternis van deze wereld, tegen geestelijke goddeloosheid op hoge plaatsen."   Efeziërs 6:12
 
 
Eerste artikel van de Bill of Rights zoals gewijzigd bij de grondwet
 
“Het congres zal geen wet maken die een religieuze instelling respecteert of de vrije uitoefening daarvan verbiedt, of de vrijheid van meningsuiting of de pers verkort, of het recht van het volk om vreedzaam samen te komen en de regering te verzoeken om herstel van de grieven.
 
 
Professor Leslie Griffin is het eens met de rechters van het Hooggerechtshof Ginsberg en Sotomayor in hun verderfelijke bewering dat dit verbod op het eerste artikel de vrije uitoefening van religie moet bestraffen.
 
 
Het zou veel verstandiger zijn voor advocaten zoals u om voor echte grondwettelijke principes te pleiten dan om valse verhalen te verkondigen, zoals de anekdotische slogan: "Scheiding van kerk en staat" waarvan u beweert te bedoelen dat de vrije uitoefening van de christelijke leer geen plaats heeft in de regering. U schijnt een van degenen te zijn die de christelijke oorsprong van niet erkennen de oprichting? Misschien hebben zulke mensen "Founding" samengevoegd met  "Financiering" ,
 
 De zogenaamde "Vestigingsclausule" is niet wat je zou zeggen. Om de betekenis te vatten, hoeven alleen de voorwaarden van het eerste artikel van de Bill of Rights te worden gelezen, zoals aangenomen door het amendement op de grondwet voor de soevereine en vrije staten binnen deze unie. Omdat je wordt geassocieerd met professionele academische praktijken, gaat de reden ervan uit dat je slim bent in literaire vaardigheden, geschiedenis en recht. 
 
Hoewel je vrij bent om trouw te blijven aan je "seculiere" overtuigingen, kan een samenleving die vrij wil leven niet toestaan dat je de REGELMATIGHEID van onze christelijke wet kleineert.
 
De rede schrijft voor dat de grondwet alleen kan worden gebaseerd op de grondlegging, het verslag van onze geschiedenis is rijk aan al dergelijke voorspellingen van de wet. Te beginnen met het Engelse Handvest Magna Carta en het rechtsproces dat daardoor is vastgesteld en versterkt door die christelijke kolonisten, geleerden en staatslieden, kunnen we vertrouwen op de heldere lijn van de christelijke wet die de christelijke wet van God scheidt van de seculiere wet van mensen. De aard van een dergelijke seculiere wet zal te allen tijde worden 'beheerst' door 'voorwaardelijke ethiek'.  
 
John Adams (30 oktober 1735 - 4 juli 1826) was een Amerikaanse advocaat, auteur, staatsman en diplomaat. Hij diende als de tweede president van de Verenigde Staten (1797-1801), de eerste Vice-president(1789-1797), en als een Grondlegger was een leider van Amerikaanse onafhankelijkheid van Groot Brittanië
 
Zabdiel Adams (5 november 1739-1 maart 1801), minister van Lunenburg, Massachusetts, was geboren in Braintree, nu Quincy. Zijn vader was de oom van John Adamstweede President van de Verenigde Staten. Hij is afgestudeerd aan Harvard universiteit in 1759. Hij werd op 5 september 1764 geordend.
 
In een brief aan Zabdiel Aadams 1776
 
John Adams schreef: “Staatslieden, mijn geachte heer, mogen vrijheid plannen en speculeren, maar het zijn alleen religie en moraliteit die de beginselen kunnen vaststellen waarop vrijheid veilig kan staan. Het enige fundament van een vrije grondwet is pure deugd, en als dit niet in een grotere mate in ons volk kan worden geïnspireerd dan ze nu hebben, kunnen ze hun heersers en de regeringsvormen veranderen, maar ze zullen geen blijvende vrijheid verkrijgen. Ze zullen alleen tirannen en tirannieën uitwisselen.
 
Amerikanen kunnen zich niet bekeren omdat Amerikanen niet zullen bekennen.
 
Geen koning dan koning Yeshua de Christus,
 
In zijn naam en door zijn kracht
 
Reinhold