Sabbat Lectionary Preek op Mp3 "Moeten we ervoor kiezen om te zondigen"?

Verspreid de liefde

Hieronder vindt u de wekelijkse preek van Zijne Eminentie ++ Aartsbisschop Dr. Stephen Michael. Zoals wekelijks om 15.00 uur CET wordt aangesproken op: De Orthodoxe Kerk van de Culdees (Keltische) facebookpagina. Het staat altijd open voor opmerkingen, ook voor fellowship LIVE in de chatroom etc.

Hier is de lezing voor de sabbat:

[Rom 6: 15-23 KJV] 15 “Wat dan? Zullen we zondigen, omdat we niet onder de wet zijn, maar onder de genade? God verhoede. 16 Weet u niet dat aan wie u uzelf dienstknechten geeft om te gehoorzamen, u zijn dienstknechten bent aan wie u gehoorzaamt; hetzij van zonde tot de dood, of van gehoorzaamheid tot gerechtigheid? 17 Maar God zij dank dat u de dienstknechten van de zonde was, maar u hebt van harte gehoorzaamd aan de vorm van leer die u is overgeleverd. 18 Toen jullie toen van de zonde waren bevrijd, werden jullie dienaren der gerechtigheid. 19 Ik spreek op de wijze van mensen wegens de zwakheid van uw vlees; want zoals u uw leden dienstknechten hebt gegeven aan onreinheid en aan ongerechtigheid aan ongerechtigheid; geef nu toch uw leden dienstknechten aan gerechtigheid tot heiligheid. 20 Want toen u de slaven van de zonde was, was u vrij van gerechtigheid. 21 Welke vrucht had u toen in die dingen waarover u zich nu schaamt? want het einde van die dingen [is] de dood. 22 Maar nu, vrijgemaakt van de zonde en dienstknechten van God geworden, hebt u uw vrucht tot heiligheid en het einde van het eeuwige leven. 23 Want het loon der zonde is de dood; maar de gave van God [is] het eeuwige leven door Jezus Christus, onze Heer. "

U kunt altijd van tevoren controleren wat de lectie voor de dagelijkse diensten zal zijn bij deze tool: DE DAGELIJKSE GEBEDEN dat omvat het Psalter voor de dag, Hooglied en Collects voor de ochtend en Evensong. U kunt altijd naar die tool gaan om het thema en de service de dag ervoor te controleren.
Rechtsonder op www.OrthodoxChurch.nl kunt u altijd de dagelijkse diensten zien:
De ochtenddienst van vandaag (gezongen / gelezen / gezongen vanaf zonsopgang)

De avonddienst van vandaag(gezongen / gelezen / gezongen van vlak voor zonsondergang)

Maleachi 1:11 “Want van het opgaan van de zon tot het ondergaan van haar zal Mijn naam groot zijn onder de heidenen; en overal zal Mijn naam reukwerk worden geofferd, en een zuiver offer; want Mijn naam zal groot zijn onder de stammen, zegt YAHWEH der heerscharen. "

De titel van de sabbatboodschap was "Moeten we ervoor kiezen om te zondigen"?

Vanwege technische problemen stellen we ook de versie met alleen audio beschikbaar. Verbetering van positionering en verlichting zou volgende week moeten zijn. We zullen ook een betere microfoon hebben met veel beter geluid. U kunt het bericht downloaden en beluisteren via ons talkshoe-kanaal op de volgende URL http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-1186407.mp3 ** download mp3 **

RECORDINGS.TALKSHOE.COM

Elke zaterdagsabbat zenden we een deel van onze diensten uit. Na de pauze van de kerkdiensten en de eucharistie zenden we onze live preek over de daglezing uit. Stuur van tevoren gebedsverzoeken of opmerkingen en we zullen proberen deze op te nemen. Je bent van harte welkom om met ons deel te nemen aan fellowship via het chatvenster.

Registreer voor VOLGENDE WEEK JUN24e: 
Zat 15.00 uur · Orthodoxe Kerk van Culdees
Stefan, Josh en 3 vrienden geïnteresseerd