Aanbevolen theologieboek over de Bijbelse Drie-eenheid

Verspreid de liefde

De drie-eenheid door Bickersteth. Schriftuurlijke studie van de Drie-eenheid. $14.00

 Van onze boekwinkelHoewel het woord Drie-eenheid niet in de Bijbel voorkomt, is het fundamenteel voor het christelijk geloof. Moeilijk uit te leggen en nog moeilijker te verdedigen, is de Drie-eenheid door de eeuwen heen onderwerp van speculatie en discussie geweest. De klassieker van Edward Bickersteth verduidelijkt de ware aard van de Drie-eenheid, door uit te leggen wat het is, en even belangrijk, wat het niet is. Door middel van bijbels bewijs brengt hij theorie naar het niveau van hart en leven, waar het een verschil kan maken. We zien Vader, Zoon en Heilige Geest in relatie tot elkaar en in relatie tot onszelf - en hebben ze opnieuw lief.

 

Edward Henry Bickersteth, 25 januari 1825, Islington - 16 mei 1906 was een bisschop in de Church of England.
Edward Henry Bickersteth was de zoon van Edward Bickersteth, rector van Watton, Hertfordshire. Hij volgde zijn opleiding aan het Trinity College in Cambridge, waar hij in 1847 afstudeerde als BA en in 1844, 1845 en 1846 de gouden medaille van de bondskanselier voor poëzie ontving.

 

Lees enkele inzichtelijke recensies op amazon.com: Beoordelingen