Speciale gelegenheid en zegen om te geven en tienden

Verspreid de liefde

Speciale gelegenheid en zegen om te geven en tienden

Lieve vrienden,

Ik wil je op de hoogte stellen van deze zegen, gelegenheid en behoefte om te geven. We hebben nooit om geld gevraagd, maar dit is een cruciale kans voor ware gelovigen om deel uit te maken van de vooruitgang van ons Keltisch-orthodoxe religie. Ons aartsbisdom Benelux kende de afgelopen drie maanden een begrotingstekort van 1200 euro per maand. Het nadert nu dat we kunnen zien dat ons hoofdgebouw in Nederland (en de gedeeltelijke voorzieningen op de Citadel) gesloten worden. Dingen moeten snel veranderen, of we krijgen regelmatige tienden en donateurs als we dat niet zijno doorgaan. Als 12 mensen 100 euro per maand kunnen toezeggen, is het prima om hetzelfde vast te houden en te bedienen. Een normale tiende is 10% van ons inkomen (met enkele uitzonderingen), dus hopelijk wordt het geen probleem. Anders staan we voor een aantal behoorlijk grote veranderingen. Ik heb nooit een tegenslag gehad, maar er zijn altijd meer goede dingen opengegaan. (Verandering is ook goed). Voor sommigen in ons netwerk kunnen het echter "gemiste kansen" zijn, zowel in Polen als in Nederland. Deze fondsen gaan rechtstreeks om deze uitgaven te betalen om open te houden en het zal een echte tiende voor God zijn. Bedenk wat u kunt doen en besef dat het de manier is waarop God werkt om ons te zegenen als we aan Hem geven. Hij heeft ook beloften gedaan als je het doet, dan zal Hij de vensters van de hemel openen om het meeste te bieden wat je nodig hebt. Dit is een KANS voor jou. Meer informatie over tiende-opties en zelfs het gebruik van Paypal vindt u hier. Voor de bevordering van ons orthodox Keltisch geloof. Zoals je ook kunt zien, zijn er veel dingen die we doen die voldoen aan de definities van geven aan God en je tienden naar de "bewaarder van de voorraadschuur" brengen.
[Mal 3:10 KJV] 10 "Brengt al de tienden in de voorraadschuur, opdat er vlees in mijn huis mag zijn, en bewijst mij nu hiermee, zegt de HERE der heerscharen, als Ik u de vensters van de hemel niet wil openen, en stort u een zegen uit, zodat [er] niet genoeg [plaats zal zijn] [om het te ontvangen]. "

Veel mensen hebben het gewoon niet gevonden een kerk tiende waardig. Ik vraag je om meer over ons te lezen op www.OrthodoxChurch.nl of www.ChristsAssembly.com.

Donaties
Doe donaties, liefdesgeschenken en tienden via Paypal (laat alsjeblieft weten waar je dit naartoe wilt, of anders wordt het behandeld als een heilig offer aan YAHWEH bij de Goddelijke Diensten):

Of vraag een betalings-url (* of bankoverschrijvingsinformatie) aan om naar u te e-mailen.