WIFI WARNINGS For Women and Children! Simple Solutions!

Verspreid de liefde
Aankondiging van de beste 5g-schilden op de markt. http://nature-in-harmony.com/ we hebben ook meer economische oplossingen. Hier is een kortingsbon van 10% die u voor alles in de winkel kunt gebruiken. Ik raad aan om de 5g-beschermingskaart te kopen, je kunt er nu twee kopen en er één gratis! COUPONCODE: BRUNSWICKFIELDS
 
Er zijn veel artikelen over de covid die het bloed vernietigt, net als de 5g. Hier zijn een paar artikelen:

Lieve vrienden,

We zoeken contact met die evenwichtige christelijke gezinnen die een sterk verlangen hebben om het goede te doen. Er is veel onwetendheid over 4 g en (nu 5 g) elektrosmog. Het is de wortel van de meeste nieuwe superbacteriën. Een nieuw enzym gecreëerd door 4g-straling heet NDM-1, dat een pantser creëerde voor alle bacteriën om superbacteriën te worden. Deze microgolfstraling die afkomstig is van mobiele en wifi-apparaten zorgt ervoor dat er altijd superbacteriën groeien en doodt elke normale levende cel (of het nu gaat om planten, dieren, mensen, fauna en flora, enz.). Het werd voorspeld door wetenschappers die onder ede zwoeren bij talloze regeringen, 10 jaar geleden dat deze innundatie met microgolfstraling later enkele van de ergste pandemieën zou veroorzaken. Als u er niet voor kiest om te doen wat goed is in uw leven, maar u in de regel zoekt en kiest wat u wel weet dat slecht is, verlaat dan deze pagina en lees verder niet verder. Als je dit verlangenprobleem op spiritueel niveau wilt corrigeren, neem dan contact op met een minister op een van onze plaatselijke bijeenkomsten.

Er zijn verschillende "officiële EU-resoluties" (zoals EU-resolutie 1815) goedgekeurd om WIFI te STOPPEN en te verminderen. Alle EU-lidstaten zijn verplicht om deze resoluties na te leven. Er zijn veel andere officiële wetten van landen die voor het eerst de resultaten grondig hebben aangetoond, zoals gevonden in alle volgende wetenschappelijke studies en informatie. Als uw land de EU-resoluties om wifi te verminderen niet volgt, stellen ze financiële corruptie boven de gezondheid en het welzijn van uw gezin. Dit is niets nieuws voor regeringen en we moeten zogenaamd altijd “het waarschuwingslabel controleren” voordat we onszelf blootstellen aan een breed scala aan producten die aan consumenten worden vrijgegeven. Dit is hoe deze kwestie momenteel wordt verzacht om de industrieën en hun particuliere corrupte aandeelhouders te beschermen.

Daar staat veel over van de wetenschappers. Hier is informatie van een wetenschapper die elke vrouw zou moeten weten. Het is dezelfde hoeveelheid straling van EEN WIFI-router als voor een hele mobiele telefoontoren. Het is dus hetzelfde als een hele gsm-toren in uw woonkamer uitzenden!

Elke vrouw zou hierover moeten leren van microgolfexpert Barry Trowers die deze meet. Bekijk het in de volgende video:

Het belangrijkste is dat hij uitlegt hoe het Russische Roulette is op het DNA en als het DNA vernietigt, wordt het voor altijd vernietigd aan alle nakomelingen van deze vrouwen. Hij legt uit welke schade het aan de eierstokken toebrengt en hoe alle scholen wifi onmiddellijk zouden moeten laten verwijderen.
Ook voor alle veiligheidsinstructies die u hebt gekocht en waarmee u heeft ingestemd om het telefoonbedrijf niet verantwoordelijk te houden, wanneer u het leest en niet klaagt. Er staat in hun eigen veiligheidsinstructies die bij uw telefoon of tablet zijn geleverd EEN WAARSCHUWING dat de telefoon uw lichaam niet aanraakt. Uit de uitgevoerde onderzoeken bleek dat zelfs als het een man van 150 kg is, het nog steeds te veel straling is. Bij kinderen is de stralingsschade echter veel urgenter. We weten allemaal dat mobiele telefoons van Apple een waarschuwingslabel hebben om het nooit uw lichaam te laten raken, en gebruik een scheidingsclip als u het bij u wilt dragen, zodat het het lichaam niet raakt. Er staat bij het gebruik van hun tabletten om ze ongeveer 20 cm van het lichaam verwijderd te houden tijdens het gebruik.
SAMSUNG-telefoons hebben de beste stralingsresultaten, omdat ze alleen vanaf het uiteinde naar buiten uit het lichaam zenden. Het is in ieder geval het beste om de richtlijnen te volgen die bij uw telefoon zijn geleverd, zodat deze uw lichaam niet raakt en altijd op afstand houdt.
VOOR WIFI IS ER EEN EENVOUDIGE OPLOSSING: Schakel gewoon de wifi uit en gebruik uw GRATIS DATA-abonnementen die bij elke telefoon worden geleverd. Normaal gesproken krijg je een paar GB inbegrepen, wat veel meer dan genoeg is voor alle taken.
Denk je dat het niet kan gebeuren? We kennen allemaal Gods waarschuwingen voor de eindtijd. Hij zei: "ZOALS HET WAS IN DE DAGEN VAN NOAH….". Gezinnen moeten altijd onderdak vinden in de voortdurende problemen van elke generatie. Sommigen denken echter dat gelovigen tegenwoordig geen risico's meer hebben. Waarom zouden er meer bescherming zijn in de meest zondige en slechte generaties, terwijl er in de vorige generaties niet dergelijke bescherming was? We moeten altijd op onze gezinnen letten en nagaan wat we hebben afgesproken (zoals de telefonische waarschuwingen). We moeten ook leren over wifi, aangezien we uiteindelijk verantwoordelijk zijn. Als er een kind bij betrokken is, is het 10x zo groot als een oordeel dat God zal oordelen. 
Dus als je eenmaal over deze informatie hebt gehoord, heb je de plicht om je daden te corrigeren, je zonden aan God te belijden en te hopen dat Hij je nog kan genezen voordat het te laat is. Schakel gewoon de wifi-optie uit en gebruik een ethernetkabel. Het is niet zo moeilijk. Van veel dingen kunnen mensen echter nooit genezen worden zonder veel “gebed en vasten”. Zeg het “onze vadergebed” drie keer per dag, denk na over de betekenis van elk van de woorden en vraag dan om Zijn hulp door Zijn zoon Yahshua. Dan ben je op het pad van genezing, door deze regelmatige dagelijkse praktijk. Zoals God ons zegt om dagelijks te bidden en te bidden voor “het dagelijkse brood van deze dag” en om te belijden en God te vragen om vergeving op dezelfde manier, vergeven wij de zonden van anderen die ons hebben overtreden. We hebben deze gebeden elke dag nodig voor zijn hulp en genezing. Christenen hebben hier altijd voor gebeden, en er is geen reden om nu te stoppen! 
Als je echter niet stopt met de zonden van het kwetsen van kinderen of anderen met wifi, dan zul je niet worden vergeven. Het is ook het bewijs dat je in de eerste plaats misschien niet eens bent gered, want als je eenmaal bekeerd bent, wil je meer doen wat goed is, niet minder. Onthoud dat Gods wet wetenschappelijk is, en Hij handelt altijd met oplossingen uit de echte wereld, voor "Zijn wil om te KOMEN, en geschiede op aarde, zoals in de hemel".
Als je vastzit in een situatie met te veel wifi, bid dan dagelijks deze gebeden en doe alles met liefde vanuit je hart. Zing en zeg het Dagelijks SHAMA-gebed(dat Christus het grootste gebod noemde), 's morgens en' s avonds gereciteerd. De hoofdtekst die we zingen in de orthodoxe kerk van de Culdees is als volgt:
"Hoor (luister en gehoorzaam) O Israël, YAHWEH onze God, YAHWEH is Eén, en jullie zullen YAHWEH, je God, liefhebben met heel je hart, heel je ziel, heel je verstand en heel je kracht."
(Dit is zodat je eraan denkt God eerst en alleen te gehoorzamen. Ook om Zijn liefde je hart te laten vullen, en je zult een zekere mate van bescherming zien door het liefdeschild, het geluk en de positiviteit. Dit komt omdat je ervoor hebt gekozen om Psalm 91 te plaatsen. actief in je leven, om in Zijn geheime plaats te wonen. Dit zal je ook beschermen tegen WIFI van anderen buiten je controle. We hebben echter allemaal nog steeds de plicht om voor hen te evangeliseren en al onze medemensen te helpen.)
Als je hier niet sterk genoeg voor bent, ben je niet sterk genoeg om ouder te zijn en moet je je kinderen geven aan iemand die sterk genoeg is om geen wifi te gebruiken of kinderen bloot te stellen aan andere schadelijke stoffen. 
 
MEER INFORMATIE: 
De website van het National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS) heeft informatieover elektromagnetische velden en kanker.

De website van de Occupational Safety and Health Administration heeft informatie over blootstelling op de werkplek aan ELF-EMF.

De website van het Amerikaanse Environmental Protection Agency heeft informatie op hoogspanningsleidingen en andere bronnen van EMF.

De Europese Commissie heeft ook algemene informatie op EMF.

De website van de Wereldgezondheidsorganisatie heeft ook informatie over elektromagnetische velden en volksgezondheid.

Geselecteerde referenties
 1. Internationaal Agentschap voor Kankeronderzoek. Niet-ioniserende straling, deel 2: radiofrequente elektromagnetische velden. Lyon, Frankrijk: IARC; 2013. IARC-monografieën over de evaluatie van carcinogene risico's voor mensen, deel 102.

 2. Ahlbom A, Green A, Kheifets L, et al. Epidemiologie van gezondheidseffecten van blootstelling aan radiofrequentie.Milieugezondheidsperspectieven 2004; 112 (17): 1741-1754.

  [PubMed Abstract]

 3. Internationale Commissie voor niet-ioniserende stralingsbescherming. Richtlijnen voor het beperken van blootstelling aan in de tijd variërende elektrische en magnetische velden (1 Hz tot 100 kHz)

 4. Gezondheidsfysica 2010; 99 (6): 818-36. doi: 10.1097 / HP.0b013e3181f06c86.

 5. Schüz J, Mann S.Een bespreking van potentiële blootstellingsstatistieken voor gebruik in epidemiologische onderzoeken naar menselijke blootstelling aan radiogolven van basisstations voor mobiele telefoons. Journal of Exposure Analysis and Environmental Epidemiology 2000; 10 (6 Pt 1): 600-5.

  [PubMed Abstract]

 6. Viel JF, Clerc S, Barrera C, et al. Blootstelling in woonhuizen aan radiofrequentievelden van basisstations voor mobiele telefoons en omroepzenders: een bevolkingsonderzoek met persoonlijke meter. Arbeids- en omgevingsgeneeskunde 2009; 66(8):550-6.

  [PubMed Abstract]

 7. Foster KR, Moulder JE. Wi-Fi en gezondheid: overzicht van de huidige status van het onderzoek. Gezondheidsfysica 2013; 105(6):561-75.

  [PubMed Abstract]

 8. AGNIR. 2012. Gezondheidseffecten van radiofrequente elektromagnetische velden. Rapport van de onafhankelijke adviesgroep inzake niet-ioniserende straling. In documenten van de Health Protection Agency R, Chemische en milieugevaren. RCE 20, Health Protection Agency, VK (Ed.). 

 9. Foster KR, vertel het RA. Blootstelling aan radiofrequente energie van de Trilliant slimme meter. Gezondheidsfysica 2013; 105(2):177-86.

  [PubMed Abstract]

 10. Lagroye I, Percherancier Y, Juutilainen J, De Gannes FP, Veyret B. ELF magnetische velden: dierstudies, werkingsmechanismen. Vooruitgang in biofysica en moleculaire biologie 2011; 107(3):369-373.

  [PubMed Abstract]

 11. Boorman GA, McCormick DL, Findlay JC, et al. Chronische toxiciteit / oncogeniciteitsbeoordeling van 60 Hz (stroomfrequentie) magnetische velden bij F344 / N-ratten. Toxicologische pathologie 1999; 27(3):267-78.

  [PubMed Abstract]

 12. McCormick DL, Boorman GA, Findlay JC, et al. Chronische toxiciteit / oncogeniciteitsevaluatie van 60 Hz (stroomfrequentie) magnetische velden in B6C3F1-muizen. Toxicologische pathologie 1999;2 7(3):279-85.

  [PubMed Abstract]

 13. Wereldgezondheidsorganisatie, Internationaal Agentschap voor kankeronderzoek. Niet-ioniserende straling, deel 1: Statische en extreem laagfrequente (ELF) elektrische en magnetische veldenDisclaimer afsluitenIARC-monografieën over de evaluatie van carcinogene risico's voor mensen 2002; 80:1-395.
 14. Ahlbom IC, Cardis E, Green A, et al. Overzicht van de epidemiologische literatuur over EMV en gezondheid.Milieugezondheidsperspectieven 2001; 109 Suppl 6: 911-933.

  [PubMed Abstract]

 15. Schüz J. Blootstelling aan extreem laagfrequente magnetische velden en het risico op kanker bij kinderen: update van het epidemiologische bewijs. Vooruitgang in biofysica en moleculaire biologie 2011; 107(3):339-342.

  [PubMed Abstract]

 16. Wertheimer N, Leeper E. Elektrische bedradingsconfiguraties en kanker bij kinderen. American Journal of Epidemiology 1979; 109(3):273-284.

  [PubMed Abstract]

 17. Kleinerman RA, Kaune WT, Hatch EE, et al. Hebben kinderen die in de buurt van hoogspanningsleidingen wonen een verhoogd risico op acute lymfoblastische leukemie? American Journal of Epidemiology 2000; 151(5):512-515.

  [PubMed Abstract]

 18. Kroll ME, Swanson J, Vincent TJ, Draper GJ. Kanker bij kinderen en magnetische velden van hoogspanningsleidingen in Engeland en Wales: een case-control studie. British Journal of Cancer 2010; 103(7):1122-1127.

  [PubMed Abstract]

 19. Wünsch-Filho V, Pelissari DM, Barbieri FE, et al. Blootstelling aan magnetische velden en acute lymfatische leukemie bij kinderen in São Paulo, Brazilië. Epidemiologie van kanker 2011; 35(6):534-539.

  [PubMed Abstract]

 20. Sermage-Faure C, Demoury C, Rudant J, et al. Leukemie bij kinderen in de buurt van hoogspanningsleidingen - de Geocap-studie, 2002-2007. British Journal of Cancer 2013; 108(9):1899-1906.

  [PubMed Abstract]

 21. Kabuto M, Nitta H, Yamamoto S, et al. Leukemie en magnetische velden bij kinderen in Japan: een case-control studie van leukemie bij kinderen en magnetische velden met stroomfrequentie in woonhuizen in Japan. International Journal of Cancer 2006; 119(3):643-650.

  [PubMed Abstract]

 22. Linet MS, Hatch EE, Kleinerman RA, et al. Residentiële blootstelling aan magnetische velden en acute lymfoblastische leukemie bij kinderen. New England Journal of Medicine 1997; 337(1):1-7.

  [PubMed Abstract]

 23. Kheifets L, Ahlbom A, Crespi CM, et al. Een gepoolde analyse van extreem laagfrequente magnetische velden en hersentumoren bij kinderen. American Journal of Epidemiology 2010; 172(7):752-761.

  [PubMed Abstract]

 24. Mezei G, Gadallah M, Kheifets L. Blootstelling aan residentiële magnetische velden en hersenkanker bij kinderen: een meta-analyse. Epidemiologie 2008; 19(3):424-430.

  [PubMed Abstract]

 25. Heeft M, Scélo G, Metayer C, et al. Blootstelling aan elektrische contactstromen en het risico op leukemie bij kinderen. Stralingsonderzoek 2011; 175(3):390-396.

  [PubMed Abstract]

 26. Ahlbom A, dag N, Feychting M, et al. Een gepoolde analyse van magnetische velden en leukemie bij kinderen. British Journal of Cancer 2000; 83(5):692-698.

  [PubMed Abstract]

 27. Groenland S, Sheppard AR, Kaune WT, Poole C, Kelsh MA. Een gepoolde analyse van magnetische velden, draadcodes en leukemie bij kinderen. Leukemie-EMF-studiegroep bij kinderen. Epidemiologie 2000; 11(6):624-634.

  [PubMed Abstract]

 28. Kheifets L, Ahlbom A, Crespi CM, et al. Gepoolde analyse van recente studies over magnetische velden en leukemie bij kinderen. British Journal of Cancer 2010; 103(7):1128-1135.

  [PubMed Abstract]

 29. Hatch EE, Linet MS, Kleinerman RA, et al. Verband tussen acute lymfoblastische leukemie bij kinderen en het gebruik van elektrische apparaten tijdens zwangerschap en kinderjaren. Epidemiologie 1998; 9(3):234-245.

  [PubMed Abstract]

 30. Findlay RP, Dimbylow PJ. SAR bij een voxelfantoom van een kind door blootstelling aan draadloze computernetwerken (Wi-Fi). Fysica in geneeskunde en biologie 2010; 55 (15): N405-11.

  [PubMed Abstract]

 31. Peyman A, Khalid M, Calderon C, et al. Beoordeling van blootstelling aan elektromagnetische velden van draadloze computernetwerken (wi-fi) op scholen; resultaten van laboratoriummetingen. Gezondheidsfysica 2011; 100(6):594-612.

  [PubMed Abstract]

 32. Public Health England. Draadloze netwerken (wifi): radiogolven en gezondheid. De begeleiding. Gepubliceerd op 1 november 2013. Beschikbaar op https://www.gov.uk/government/publications/wireless-networks-wi-fi-radio-waves-and-health/wi-fi-radio-waves-and-health. (geraadpleegd op 4 maart 2016)

 33. Ha M, Im H, Lee M, et al. Blootstelling aan radiofrequente straling van AM-radiozenders en leukemie bij kinderen en hersenkanker. American Journal of Epidemiology 2007; 166(3):270-9.

  [PubMed Abstract]

 34. Merzenich H, Schmiedel S, Bennack S, et al. Leukemie bij kinderen in relatie tot radiofrequente elektromagnetische velden in de buurt van tv- en radiozenders. American Journal of Epidemiology 2008; 168(10):1169-78.

  [PubMed Abstract]

 35. Elliott P, Toledano MB, Bennett J, et al. Basisstations voor mobiele telefoons en kankers in de vroege kinderjaren: case-control studie. British Medical Journal 2010; 340: c3077. doi: 10.1136 / bmj.c3077.

  [PubMed Abstract]

 36. Infante-Rivard C, Deadman JE. Beroepsmatige blootstelling van de moeder aan magnetische velden met extreem lage frequentie tijdens zwangerschap en leukemie bij kinderen. Epidemiologie 2003; 14(4):437-441.

  [PubMed Abstract]

 37. Hug K, Grize L, Seidler A, Kaatsch P, Schüz J.Ouders beroepsmatige blootstelling aan extreem laagfrequente magnetische velden en kinderkanker: een Duitse case-control studie. American Journal of Epidemiology2010; 171(1):27-35.

  [PubMed Abstract]

 38. Svendsen AL, Weihkopf T, Kaatsch P, Schüz J. Blootstelling aan magnetische velden en overleving na diagnose van leukemie bij kinderen: een Duitse cohortstudie. Kankerepidemiologie, biomarkers en preventie 2007; 16(6):1167-1171.

  [PubMed Abstract]

 39. Foliart DE, Pollock BH, Mezei G, et al. Blootstelling aan magnetische velden en overleving op lange termijn bij kinderen met leukemie. British Journal of Cancer 2006; 94(1):161-164.

  [PubMed Abstract]

 40. Foliart DE, Mezei G, Iriye R, et al. Blootstelling aan magnetische velden en prognostische factoren bij leukemie bij kinderen.Bio-elektromagnetisme 2007; 28(1):69-71.

  [PubMed Abstract]

 41. Schüz J, Grell K, Kinsey S, et al. Extreem laagfrequente magnetische velden en overleving van acute lymfoblastische leukemie bij kinderen: een internationaal vervolgonderzoek. Blood Cancer Journal 2012; 2: e98.

  [PubMed Abstract]

 42. Schoenfeld ER, O'Leary ES, Henderson K, et al. Elektromagnetische velden en borstkanker op Long Island: een case-control studie. American Journal of Epidemiology 2003; 158(1):47-58.

  [PubMed Abstract]

 43. Londen SJ, Pogoda JM, Hwang KL, et al. Blootstelling aan magnetische velden in woningen en het risico op borstkanker: een geneste case-control studie van een multi-etnisch cohort in Los Angeles County, Californië. American Journal of Epidemiology 2003; 158(10):969-980.

  [PubMed Abstract]

 44. Davis S, Mirick DK, Stevens RG. Magnetische velden in woningen en het risico op borstkanker. American Journal of Epidemiology 2002; 155(5):446-454.

  [PubMed Abstract]

 45. Kabat GC, O'Leary ES, Schoenfeld ER, et al. Gebruik van elektrische deken en borstkanker op Long Island.Epidemiologie 2003; 14(5):514-520.

  [PubMed Abstract]

 46. Kliukiene J, Tynes T, Andersen A. Residentiële en beroepsmatige blootstelling aan magnetische velden van 50 Hz en borstkanker bij vrouwen: een op de bevolking gebaseerd onderzoek. American Journal of Epidemiology 2004; 159(9):852-861.

  [PubMed Abstract]

 47. Tynes T, Haldorsen T. Residentiële en beroepsmatige blootstelling aan magnetische velden van 50 Hz en hematologische kankers in Noorwegen. Oorzaken en bestrijding van kanker 2003; 14(8):715-720.

  [PubMed Abstract]

 48. Labrèche F, Goldberg MS, Valois MF, et al. Beroepsmatige blootstelling aan magnetische velden met een extreem lage frequentie en postmenopauzale borstkanker. American Journal of Industrial Medicine 2003; 44(6):643-652.

  [PubMed Abstract]

 49. Willett EV, McKinney PA, Fear NT, Cartwright RA, Roman E. Beroepsmatige blootstelling aan elektromagnetische velden en acute leukemie: analyse van een case-control studie. Arbeids- en omgevingsgeneeskunde2003; 60(8):577-583.

  [PubMed Abstract]

 50. Coble JB, Dosemeci M, Stewart PA, et al. Beroepsmatige blootstelling aan magnetische velden en het risico op hersentumoren. Neuro-oncologie 2009; 11(3):242-249.

  [PubMed Abstract]

 51. Li W, Ray RM, Thomas DB, et al. Beroepsmatige blootstelling aan magnetische velden en borstkanker bij vrouwelijke textielarbeiders in Shanghai, China. American Journal of Epidemiology 2013; 178(7):1038-1045.

  [PubMed Abstract]

 52. Groves FD, pagina WF, Gridley G, et al. Kanker bij technici van de Koreaanse oorlogsmarine: sterftecontrole na 40 jaar. American Journal of Epidemiology 2002; 155(9):810-8.

  [PubMed Abstract]

 53. Grayson JK. Blootstelling aan straling, sociaaleconomische status en hersentumorrisico bij de Amerikaanse luchtmacht: een geneste case-control studie. American Journal of Epidemiology 1996; 143(5):480-486.

  [PubMed Abstract]

 54. Thomas TL, Stolley PD, Stemhagen A, et al. Risico op overlijden door hersentumoren bij mannen met elektrische en elektronische banen: een case-control studie. Tijdschrift van het National Cancer Institute 1987; 79(2): 233-238.

  [PubMed Abstract]

 55. Armstrong B, Thériault G, Guénel P, et al. Verband tussen blootstelling aan gepulseerde elektromagnetische velden en kanker bij elektriciteitswerkers in Quebec, Canada en Frankrijk. American Journal of Epidemiology 1994; 140 (9): 805-820.

  [PubMed Abstract]

 56. Morgan RW, Kelsh MA, Zhao K, et al. Blootstelling aan radiofrequentie en mortaliteit door hersenkanker en lymfatische / hemaopoëtische systemen. Epidemiologie 2000: 11(12):118-127.

  [PubMed Abstract]

 57. SCENIHR. 2015. Wetenschappelijk Comité voor nieuwe en recentelijk geïdentificeerde gezondheidsrisico's: mogelijke gezondheidseffecten van blootstelling aan elektromagnetische velden (EMV):http://ec.europa.eu/health/scientific_committees/emerging/docs/scenihr_o_041.pdfDisclaimer afsluiten, geraadpleegd op 15 augustus 2015.

 • Bijgewerkt: 27 mei 2016