Herstel van de Keltische ambassade, fase 1 "Herstel van de British Israel Library"

Verspreid de liefde

FONDS ONZE LIEFDE OORZAAK. De OCC zamelt fondsen in voor fase 1 van 3, in het plan om DE KELTISCHE AMBASSADE (Glastonbury) te HERSTELLEN.

Dit is de beste bescherming voor de Keltische minderheid en voor mensen met een gemeenschappelijke christelijke culturele oorsprong.

Tot de tijd van Henry VIII werd Glastonbury gerespecteerd als een burgerlijke en religieuze machtspositie. Het werd lang beschouwd als de Keltische christelijke ambassade van de wereld. 

De abdij was vier keer zo groot als de kathedraal van Constantinopel. 

Het heette "het tweede Rome", "de meest heilige grond op aarde", "het heilige eiland", "het moederland", "de oude kerk", "de moeder van de heiligen", "de bakermat van het christendom", " Gebouwd door de handen van God zelf ”, "De bron en oorsprong van alle religie", "gebouwd door de handen van Christus zelf (- Augustinus 'eigen erkenning)'De geschiedenis en ons succesvolle herstel

De Primace van de Orthodoxe Kerk van de Culdees, + Abp Stephen Michael, is al meer dan 20 jaar een openbare pleitbezorger voor het onderwerp van deze restauratie. Voor deze restauratie heeft hij de wettelijke en geestelijke rechten verkregen. Hij onderschrijft en houdt volledig toezicht op deze liefdadigheidsinspanningen in de drie fasen. De meest kritische van deze fasen wordt als eerste gedaan.

Fase 1: "Onze British Israel Library herstellen"

Onze Crowdfunding aan HERSTEL DE BRITISH ISRAEL BIBRARY is nu online. Het plan om de bibliotheek te voltooien kost slechts $2 miljoen.

Meer dan 2500 boeken (grotendeels uitverkocht) over het onderwerp Brits Israëlisme en Glastonbury zullen worden herdrukt en beschikbaar gesteld in de gerestaureerde British Israel Library in Glastonbury.

Dit is inclusief onderhoud en eigendom van de bibliotheekfaciliteiten.

Voor fase 2 en fase 3 (voor deze volledige restauratie van de Keltische ambassade) omvat het de verwerving en heropening van verschillende religieuze en civiele gebouwen en het in dienst nemen van het personeel dat nodig is om de volgende liefdadigheidsdoelstellingen voor onze mensen te realiseren.

De OCC die dit goede doel behandelt, is geregistreerd als een liefdadigheidsorganisatie met de volgende doelstellingen:

+ Bevordering van de orthodoxe (christelijke) Culdean-religie die geworteld is in het Hebreeuwse geloof en de Hebreeuwse identiteit die de apostelen in de eerste eeuw naar Glastonbury brachten.

+ Herstel en behoud van de bibliotheken over Brits Israelisme.

+ Pleitbezorging voor gelijkheid voor de bescherming van vervolgde minderheden van Culdean-origine, tegen elke vooroordelende discriminatie van hun etnische of orthodoxe culturele religieuze praktijken.

+ Politieke pleitbezorging voor het herstel van de bevoegdheid van Glastonbury Culdees om te oordelen in de door de koninklijke familie voorgeschreven zaken die verder gaan dan het spirituele, in de domeinen van de burgerlijke, strafrechtelijke en internationale jurisprudentie.

+ Internationale verenigingen voor vreedzame interculturele en interreligieuze dialoog.

OCC
ORG NR: 1077192427
27 Old Gloucester Street
Londen, WC1N3AX
ENGELAND

www.OrthodoxChurch.nl

Tel nr: + 44-20-8123-8294

Hoewel het enkele miljoenen meer kan kosten om de volgende fasen van de volledige ambassade te financieren, is de eerste stap ONDERWIJS. Hiervoor moeten we de British Israel Library herstellen.

In vervlogen tijden diende Glastonbury als spiritueel centrum en als burgerlijke macht voor de mensen. Glastonbury werd "het tweede Rome" genoemd omdat zo velen daar naartoe stroomden en de macht respecteerden.

Tegenwoordig hebben onze mensen in Albion (Engeland) en onze verwante stammen over de hele wereld onze Keltische christelijke ambassade nu meer dan ooit nodig.

 Als fundamenteel onderdeel van de wederopbouw van de Keltische (Culdean / christelijke) ambassade in Glastonbury, herstellen we de British Israel Library.

Meer dan 2500 boeken over het onderwerp "Brits Israëlisme" zullen worden verplaatst en ondergebracht in een centraal bibliotheekgebouw in Glastonbury. Ongeveer een dozijn boeken over Brits Israelisme die niet meer gedrukt zijn, zijn onlangs ook uitverkocht in de boekwinkel Glastonbury. Dus deze zullen ook moeten worden bekeerd.

Primace Stephen Michael, van de orthodoxe kerk van Culdees, heeft deze inspanning de afgelopen twee decennia geleid. De nieuwsbrieven van verschillende organisaties hebben geschreven over zijn inspanningen en zijn actieve betrokkenheid bij de lokale bevolking. De meest urgente daarvan is het herstel van de British Israel Library. We hebben bijna alle boeken gevonden voor herdruk en hebben een paar geschikte gebouwen uitgekozen om ze te huisvesten. Dit fonds zal ook de renovatie en verbouwing van de gebouwen dekken.

Ga naar de crowdfunding-pagina: https://www.generosity.com/faith-religion-fundraising/restore-the-british-israel-library-at-glastonbury/x/16709789

Opmerking: we proberen ook niet de bediening van de British Orthodox Church, English Episcopal Church of enig ander rechtsgebied te ondermijnen om een geldige christelijke missie te vestigen om de vele pelgrims die Glastonbury elk jaar bezoeken te dienen. Het primaire doel van de (Culdean Ambassador College) Bibliotheek zou zijn om gedurende de winter lessen te geven aan seminaristen en workshops aan pelgrims tijdens de zomer.