Sabbatten zijn gemeenschappelijke feesten!

Verspreid de liefde

Hier is een inspirerend boek over hoe sabbatten gemeenschapsfeesten zijn. Het heet de Agape-feesten. Dit zijn de liefdesfeesten waarover Paulus sprak. Zoals het in het boek Handelingen staat, gingen de christenen “dagelijks eensgezind naar de tempel en braken dan het brood van huis tot huis”. Er zijn veel punten op een wetenschappelijke manier naar voren gebracht over enkele van de omringende onderwerpen van de communie (eucharistie), de feesten, de mysteries, de sabbat, en hoe deze allemaal werden gecombineerd met de christelijke agape-liefdesmaaltijden die op zijn minst op de sabbat worden gehouden. . Geniet van het boek in vele formaten, ook downloadbaar beschikbaar in pdf op deze url: https://archive.org/details/lovefeastshistor00colerich

Liefdesfeesten; een geschiedenis van de christelijke agapé