Zeggen "Geen politiek hier" is een cop-out en een bescherming van het kwaad

Verspreid de liefde
Voor degenen die zeggen "geen politiek hier". Ik ben het volledig met je eens, ik haat politiek. Het grootste probleem is dat mensen zeggen dat wat slecht is, goed is, en wat goed is, is nu slecht. Dat is geen politiek, het is gewoon slechtheid, maar nu noemen ze het politiek. Dit komt uit vele richtingen en vallen. Maar de valstrikken doen precies dit: "ondermijnen, stelen, doden en vernietigen" tegen gewone christelijke gezinnen.
 
Christus 'gebed zegt dat we dagelijks niet alleen om het brood voor deze dag moeten vragen, maar ook om de verlossing van vandaag van het kwaad, en dat Zijn Koninkrijkswetten meer op aarde worden gedaan, zoals ze in de hemel worden gedaan. Tot het de tijd van koning David wordt. Bidt u het gebed van onze Heer? Toen zei je al deze woorden. Noem je dat politiek?
 
Ik zou graag met u willen delen hoe er staat dat zijn wetten steeds meer op aarde zullen worden. Maar voordat we dit doen, moeten we alle psalmen erkennen die we dagelijks als geestelijken zingen, 150 psalmen per maand, MINIMAAL allemaal praten over het verlossen van de vele valstrikken van de goddelozen (wat betekent dat echte activisten van het kwaad het overnemen, godslasteringen en goddeloosheid die geen enkele christen zou het zich ooit kunnen voorstellen). Je zult heel goed weten dat ze gelovigen van alle kanten aanvallen als je het woord leest en het gelooft. Dat is wat de huidige wetteloze politiek is opgezet om te doen. voor degenen die zonden zoeken, degenen die goddeloosheid onderwijzen, degenen die van mensen stelen enz.
 
Als je "gerechtigheid" en "orde" en goedheid afschrijft als gewoon politiek, (het heeft nooit in dezelfde categorie gezeten en zou dat ook niet moeten zijn). Als je maar een naam noemt, staat er dat alle spotteraars in de poel van vuur zullen worden geworpen. We willen ook niet alles een titel geven en die afschaffen. Dergelijke ontsnappingen zijn nalatigheid. In veel landen zijn er nog steeds wetten dat als je buurman vast komt te zitten in de modder of in gevaar is en je niet hebt geholpen om ze in veiligheid te brengen, je beschuldigd wordt van een misdrijf. Dit zijn ook goede wetten uit de Bijbel. Om stil te zitten om niet te protesteren tegen onrechtvaardigheid (onrechtvaardigheid is iets dat in strijd is met Gods wetten, gewone gezinnen, het kwade verhogen enz.), Dan kies je de kant van degenen die schade en verwondingen begaan in plaats van degenen te verdedigen die de wet steunen. En als je ze "godssnelheid" vraagt, hoewel ze misdaden tegen God en hun buren plegen, dan is hun bloed aan jouw handen en ben je een deelnemer aan hun slechte daden. Je zult schuldig zijn aan de schade van al degenen die hun "politiek" wil vernietigen enz.
 
Ware christenen steunen WET, vooral in tijden waarin dergelijke plunderingen en wetteloosheid overvloedig aanwezig zijn, onze naasten vernietigen en doden, en zoals de psalmist ons "van alle kanten" verlicht. Ik moedig je aan om samen met ons de dagelijkse psalmen te zingen, 2 's ochtends, 2' s avonds. Doe mee met de reguliere Keltische liturgie op http://christsassembly.com.
 
De "hedendaagse politiek" die wordt geleid door de menigte, corrupte politici zoals Hillary enz. Die in de gevangenis zouden moeten zitten, is echter een mechanisme dat in de eerste plaats bedoeld is voor atheïsten en chaotische overtreders die tegen de goede christelijke wetten van het land, van de natuur willen ingaan. , van de God van de natuur. Om dekking te bieden voor meer misdaden, in plaats van kansen voor het goede te creëren. Om te profiteren van het vernietigen van de dominante cultuur, het promoten van obsceniteiten, het bevorderen van vernietiging van gezinnen enz. Dat wordt nu gezien als de ENIGE politiek. Niemand mag dit echter verwarren! Ze denken dat de enige politiek het helpen en aanmoedigen van misdrijven is, enz. (Die op dit moment in overvloed aanwezig zijn). Onderdrukking van onze rechten om te doen wat goed en geoorloofd is door middel van leugens, laster en geweld. Alles wat onpatriottisch is, wordt nu beschouwd als de enige politiek die is toegestaan. Van je christelijke natie houden, zeggen ze, is "verboden taal". We moeten waarschuwen voor de huidige wetteloosheid zoals die door God wordt geboden, om te ‘waken’ en ‘waarschuwen’ voor het ‘zwaard op het land’ dat momenteel overal aan het plunderen is.
Vrede komt door de wet, niet door politiek (atheïsme) die de wetten van naties probeert te ondermijnen.
 
De wet is duidelijk, United States Code, artikel 4 sectie 4 maakt het heel duidelijk dat de door de staten gecreëerde agent "elke staat in de unie een republikeinse regeringsvorm zal garanderen". We zouden hier iets kunnen zeggen. Het zei niet democratie, het zei een republiek. Volgens de wettelijke definitie is dat een regering van wet, niet van mannen, noch van de meningen van mannen. En natuurlijk is het niet een democratie die een menigte-heerschappij is.
 
Trump ziet en begrijpt ook dat we van dergelijke tegenwettige politici af moeten en weer gewoon de wet moeten volgen. Ook Ron Paul, met de End the Fed-beweging, "volg de grondwet" en "vrijheid lost alles op", haal de regering uit ons leven! Dan zullen we niet alleen nauwelijks overleven, maar zullen we weer dagen van welvaart hebben. We hebben vele jaren gezien dat onze rechten met voeten werden getreden en de samenleving werd vernietigd door een kwaadaardig systeem dat inging tegen de oprichtingsartikelen van de natie, de eerste grondwet van Amerika en de eerste 300 jaar (voordat Groot-Brittannië alles claimde) zei dat we een "eeuwige unie" Die unie is dezelfde unie van vandaag. Het was de constitutie van elke staat, en voor al die tijd, met de tekst dat onze PERPETUELE vereniging was voor "de vooruitgang van het Koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie". Omdat dit in Connecticut werd geschreven, als de eerste staat en "artikelen van confederatie" daar, kreeg Connecticut de naam "constitutionele staat". Het werd de wet en de wettelijke basis voor Amerika om op een dag onafhankelijk te verklaren zonder enige onderwerping aan enige wereldse macht.
Zoals elke wetsman heeft gezworen "de grondwet te beschermen en te verdedigen", de wet en onze grondwettelijke rechten. Degenen die de wet overtreden, moeten voor de rechter worden gebracht. Politici van deze tijd zijn tegen de gerechtigheid die moet worden gezocht wanneer verwondingen en misdaden zijn gepleegd. Maar met de politiek straffen ze degenen die geen kwaad hebben gedaan. Ze vallen de gewone christelijke gezinnen aan die "GEZWOREN LIJDEN, ALS EEN NATIE ONDER GOD", en verwonden ze met veel schade. Dat is in een notendop de politiek van vandaag. Het straft degenen die goede bedoelingen hebben en alleen de basiswetten van het land naleven, waarvan iedereen verantwoordelijk wordt gehouden. Dingen als "lieg niet, steel niet, dood niet, enz.". Als ze die misdaden begaan, heb je getuigen die ze op heterdaad betrappen en voor de rechter brengen enz. Pastors worden gearresteerd, scholen worden gesloten omdat ze geen transgenderisme onderwijzen aan 5-jarigen, en mensen worden overgehaald omdat ze goede bedoelingen hebben om hun gedrag te volgen. Christelijke en geestelijke overtuigingen om hun naaste te helpen. Zelfs in extreme gevallen, zoals wanneer een dergelijke buur een proces van verwondingen was, is er nog steeds een omgekeerde beschuldiging, hoe goed de persoon ook was. Nu is het in de eerste plaats slechts eenrichtingsvervolging tegen het christendom. Moeten ze worden vergeven? Ja natuurlijk, NADAT de overtreders hun overtreding van de wet hebben beleden (Gods wet is de hoogste wet van het land), dan moeten ze barmhartigheid worden betoond. Wat de huidige politiek echter doet, is alleen het beschermen van misdaden van religieuze vervolging. Dit is echter niets nieuws. In vele generaties hebben de mensen dagelijks moeten bidden om Zijn verlossing. Moge Christus ons redden en helpen! We hebben de overwinning door alle vervolgingen heen, voor degenen die wijs zullen zijn als slangen en zachtaardig als duiven. Religieuze vervolging wordt in onze kerk niet getolereerd. Meer over deze vooroordelen gericht op christenen, en aanvullende artikelen hieronder: Overtuigingen - Wachters van de Christ's Assembly
Lees voor meer informatie hierover “Wanneer stilte gelijk staat aan het bedekken van Satan

Misschien vind je het ook leuk om te lezen over "Ware schaamte en ware eer gedefinieerd door God ”, in ons artikel en mp3 preekPad om eer te herstellen

“Een ieder die daarom zal worden beschaamd over mij en over mijn woorden in dit overspelige en zondige geslacht; van hem zal ook de Zoon des mensen beschaamd worden, wanneer hij komt in de heerlijkheid van zijn Vader met de heilige engelen. " (Marcus 8:38)

De sabbatbijbelstudie van vandaag ging over 'Eerherstel' en Gods grote pad dat altijd heeft gewerkt.

Het verzamelen op de eervolle plaatsen op de 3 pelgrimsfeesten is een basisvereiste van God.

YAHWEH God van Israël schreef met Zijn eigen vinger het gebod om eer te herstellen aan uw vader en moeder, in een tijd van oneer. Het enige gebod dat gepaard gaat met een belofte van zegen om lang op aarde te leven.

We moeten het model volgen dat God heeft opgesteld om te bidden voor het herstel van de eer op het land. Wij, met tal van andere bijeenkomsten, verbonden en niet-verbonden, komen samen op deze drie pelgrimsfeesten onder de Ensigns and Banners of Israel. Ook onder de vlaggen en heraldische emblemen van de huizen van onze vader zoals YAHWEH beval aan de ware Israëlieten (let op: geen joden hebben enige heraldiek, alleen de ware Israëlieten hebben dit Bijbelse bewijs van hun ware identiteit).

klik hier om de mp3 "Path of Restoring Honor" te beluisteren *