Wijsheid van onze ouderlingen, Amerika is al 400 jaar één natie onder God

Verspreid de liefde
In deze video horen we grote wijsheid van onze ouderlingen voor onze jeugd. Ik wil de woorden benadrukken waar ze zeiden: "De Amerikaanse regering (onder God) heeft meer dan 400 jaar gewerkt!", En zie alstublieft mijn commentaar over hoe het onder Christus was als onze "eeuwigdurende" UN-ENDING unie onder God die is bestaat nog steeds!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8op1VGu-nvY[/youtube]
Sinds 1639 begon Amerika's eerste grondwet onze "eeuwige / niet-eindigende Unie" te definiëren als zijnde alleen onder God. Het is dezelfde unie waarnaar wordt verwezen in de huidige grondwet, die altijd ‘onder God’ is geweest. Dit werd gekopieerd naar alle staatsbesturen, evenals naar de gezamenlijke artikelen van de kolonie van de kolonie (oorspronkelijke unie voor de eerste paar eeuwen van de Amerikaanse regering.Verbond Amerika). De tekst van deze "eeuwige UN-ENDING unie" luidt: "onze regering is voor één doel, de bevordering van het Koninkrijk van Jezus Christus, en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie ... en terwijl we samenleven met mensen uit verschillende landen en vreemde talen die hierna schadelijk kunnen blijken te zijn voor ons of ons nageslacht… ”Deze tekst wordt“ eeuwigdurende confederatie ”genoemd, en is uitsluitend gemaakt voor ons zeer aparte / heilige nageslacht, gemaakt in de naam van YAHWEH (en Zijn zoon Jezus de Christus). Dus het is bindend in onze regering vandaag als één natie onder God, zoals het ook geschreven staat op onze munteenheid en de manier waarop we de datums in dit jaar schrijven (“het jaar van onze Heer”, “AD :, enz.). Deze zelfde families die deze oprichtingsdocumenten ondertekenden (toen er geen contract met Groot-Brittannië was), werden opgeleid aan de universiteiten zoals Princeton, Union en Harvard, waar ze aan die universiteiten alle studenten de Bijbel leerden, en in de reguliere leerboeken leert het dat Amerika is het "Westerse en moderne Israël van God". De God van Israël heeft gezegd dat Hij altijd zijn verbond indachtig is. Er is een opnieuw bijeengebracht Israël van alle twaalf stammen in slechts één land, de VS. Dus we worden eraan herinnerd dat YAHWEH altijd indachtig is aan Zijn verbond, en Zijn ware Israël van de christelijke nageslacht van Israëlische naties die de afgelopen 2000 jaar met God zijn getrouwd door de Zoon. We hebben het bewijs in de manier waarop God onze naties zegent boven alle andere naties op aarde, en de vele verbonden. Ook verbindt Hij ons dat als we afdwalen, Hij onze naties straft als een liefdevolle Vader die zal proberen ons te redden van de eeuwige verdoemenis. En wanneer onze naties zich bekeren en bij Hem terugkeren, vergeeft Hij ons, geeft Hij onze landen nog een kans om een nieuwe regering te maken enz. Alleen in Amerika is zo'n theocratische wet vervallen, waar alle twaalf stammen ware vrijheid hadden voor alle burgers. Misschien alleen vergelijkbaar met Groot-Brittannië onder de Magna Carta-rechten, die een uitbreiding waren van de Deense wet, allemaal gehandhaafd door de zwaarden van de baron, de koningen verantwoordelijk houden (net als de wetten die ons Tweede amendement vandaag beschrijven, als zijnde voor de vrijheid en onafhankelijkheid van elke staat, enz.). Als we de hervormingen doorvoeren, beschermt God ons en geeft Hij ons nog een kans. Ik denk dat zijn overblijfsel eindelijk genoeg heeft van de straffen en berouw heeft. ALS AMERIKA OPNIEUW HEILIG / AFZONDERLIJK ZAL ZIJN, zal dat het berouw bewijzen. Er vindt dan een herstel van de orde plaats. De muur van Trump is een begin in die richting van berouw. Alle vernedering die Trump-aanhangers hebben doorstaan, kan het bewijs zijn dat we op onze knieën zijn geweest om ons te bekeren. We zijn opgekomen voor de waarheid, hoewel er vervolging heeft plaatsgevonden. Dat hebben de Amerikaanse kiezers bekend gemaakt.
Sommige mensen proberen citaten uit het einde van de 18e eeuw te achterhalen, waar ze denken dat een paar van de grondleggers niet zo christelijk waren als men zou denken. Ze vergeten echter allemaal dat de Unie niet werd opgericht aan het begin van de 19e eeuw, zoals de huidige radicaal-linkse politici bepleiten. (Het is ook niet het nog nieuwere Britse bedrijf, District of Columbia, enz.). De Unie opereert al 400 jaar "onder God". De eeuwige unie werd gevormd in 1639 (zonder enige trouw aan wereldse machten) en de tekst die door alle koloniën werd aangenomen was dat het enige doel van de unie was "de vooruitgang van het koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie". Later alIk heb theocratieclausules aangenomen. De huidige grondwet garandeert alleen die statenrechten, en het verwijst naar onze originele unie uit 1639 die ik je citeerde, niet om deze te verwijderen maar om haar te perfectioneren. Eeuwig betekent oneindig. Zoals het zegt, hadden onze "artikelen van eeuwigdurende confederatie" geen ander doel dan het christendom. Onthoud dat dit de wettelijke basis is voor onze Unie en regering om buiten de andere regeringen zoals de Britten enz. Te bestaan. Bedenk ook dat het eeuwigdurend is.
Doe mee met de Koninkrijksboodschap vandaag! Zie de Talkshow-widget aan de rechterkant.
Als je dit artikel leuk vond, dan wil je misschien lezen: Zeggen "Geen politiek hier" is een cop-out en een bescherming van het kwaad *erg belangrijk*

of

Trump is de meest nederige en goede man voor Amerika en voor de mensheid

of

Glastonbury Apostolic See gaf Amerika onafhankelijkheid, korte samenvatting:

of

Voortdurende Unie van Geconfedereerde Soevereine Staten - FINANCIER ONZE ADVERTENTIES AUB