Hillary zegt herhaaldelijk dat kinderen bij de staat horen, niet bij de ouders

Verspreid de liefde

Zoals Hillary gedurende haar hele carrière heeft volgehouden dat kinderen niet het recht hebben om door hun ouders te worden opgevoed. Ze heeft formeel en herhaaldelijk herhaald dat als een nieuwe smaak van de overheid het passend acht om kinderen bij de ouders weg te halen, ze dat kunnen doen en de kinderen opvoeden volgens de zeer extreme rand- of stuntpolitiek van die tijd (voorbeelden zoals het dwingen van scholen om urinoirs voor mannen in de meisjestoiletten te plaatsen).

In haar boek “Er is een dorp voor nodig” om een kind groot te brengen, promootte ze lichamelijk haar ideologie van bevooroordeelde discriminatie van gewone christelijke gezinnen ten gunste van het communisme en een atheïstisch beleid om een verplichte staatsgodsdienst af te dwingen. Hier is een analyse van het boek: http://www.leaderu.com/orgs/probe/docs/village.html

Obama heeft dit precies gedaan met zijn gedwongen programma's over seks voor 5-jarigen. Ze moeten leren over zieke en walgelijke seksuele praktijken, en ze moeten ook schoolboeken krijgen die erover praten. De scholen die er geen les in geven, krijgen geen federale financiering. Dat is een van de vele vormen van chantage die ze gebruiken. Terwijl dat eerlijk gezegd het omzeilen van de grondwet zou zijn om te proberen een rol te spelen bij het afdwingen van beleid waar dan ook buiten Washington DC, postkantoren of andere federale gebouwen (die er zeer weinig zouden zijn).

Voorbeelden van deze staatshersenspoeling van kinderen zijn er in overvloed. Een voorbeeld hiervan is de minister van Schoolveiligheid van Obama, die een activistisch lid is van de pedofilie-lobbygroep Nambla (die eraan werkt om het legaal te maken voor mannen om 4-jarige jongens te sodomiseren). Vervolgens nemen ze de federale financiering weg voor maaltijden van 5-jarigen in de scholen die weigeren dergelijke uiteenlopende seksuele praktijken aan de kinderen te onderwijzen. Iedereen die nuchter over dergelijke onderwerpen spreekt, wordt vervolgd, tot en met kinderen die door de staat in beslag zijn genomen.

Dergelijke radicale revolutionairen uit het verleden hadden ook kinderen weggenomen om door de staat te worden opgevoed. Hillary heeft deze slinkse plannen, die slechts enkele van de ergste dictators hebben ondernomen, opnieuw herhaald.

Ze heeft zojuist op Twitter het volgende gepost:

Net zo @FLOTUS zei dat de keuze bij deze verkiezing gaat over wie de macht zal hebben om onze kinderen de komende vier jaar van hun leven vorm te geven.

Dergelijke terminologie is in haar toespraken ingebed. Ze noemde de helft van de Republikeinse kiezers "betreurenswaardig" en "onherstelbaar".

Ze gebruikt allerlei karakteraanvallen die totaal niet waar zijn over Donald Trump. Dan zegt ze dat al zijn aanhangers betreurenswaardig zijn en dat de helft onherstelbaar is.

Deze recente uitspraken over het vormgeven van de kinderen komen ongetwijfeld voort uit deze centrale filosofie dat ze het recht heeft om degenen met wie ze het niet eens is aan te vallen en te veranderen. Ze volgt enkele van de belangrijkste bewijzen dat ze zeer corrupt is omgegaan met haar posities in de Clinton Foundation en de Amerikaanse regering. Dan heeft ze ook veel geheime informatie verkeerd behandeld. Het was ongetwijfeld om de aandacht van dit alles af te leiden, en om te zeggen dat de mensen "gevormd" waren om tegen haar te zijn. In plaats van haar schuld te hebben.

Dit is meer van haar extreme karakteraanvallen tegen het Amerikaanse volk en tegen Trump omdat ze eerlijk is en de wetten van Amerika volgt. Al die tijd heeft Trump geen karakteraanvallen ingediend en heeft hij geen enkel percentage van de gemeenschappen van Amerika gerespecteerd.

 

Ze begint zonder kaarten te komen. HaleluYah!

 

meer info van infowars:

Hillary Clinton: uw kinderen behoren tot de staat