EUROPEES 11 sept. Donald Trump MEETUP-groep en online conferentie

Verspreid de liefde
Lieve vrienden,
De Europeanen voor Donald Trump Meetup-groep is een voortdurend werk in uitvoering. We hebben je hulp nodig. Als Amerikanen die in Europa wonen, zijn we nog niet populair genoeg in Europa. Veel mensen vergeten echter dat Amerika de enige echte wereldmacht is. Dus wie in de VS wordt gekozen, heeft invloed op de rest van de wereld. We hebben meer vrijwilligers en supporters nodig om deel uit te maken van onze beweging om Donald Trump te kiezen. U kunt nu beginnen door actief te worden op onze Facebook-groepspagina. Op dit moment hebben we ongeveer 1000 leden, maar we hebben er meer nodig die naar de daadwerkelijke bijeenkomsten zullen komen.
11 SEPTEMBER MEETUP GROUP VOOR DE BENELUX-REGIO
Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent om aanwezig te zijn. Uit onze ervaring kunnen we (om veiligheidsredenen) de locatie niet openstellen voor het publiek. Tenzij we ongeveer 20 sterke mannen krijgen om de beveiliging te dekken.
Laat ons ook weten of je bereid bent een donatie te doen om advertenties voor het evenement te betalen. Voor de meetup-groep van 11 september hebben we donaties van minimaal 1.500 euro aan advertenties nodig om het evenement te kunnen organiseren. De reden hiervoor is hoeveel het kost om mensen naar een evenement te mobiliseren met online advertenties VOOR HET GRATIS EVENEMENT. Als u een donateur bent, kunt u kiezen in welke regio we de bijeenkomst organiseren. We zijn gewoon Amerikaanse en Europese onafhankelijke supporters. Uw donatie is dus erg belangrijk om mensen in de omgeving te kunnen bereiken. De donateurs kunnen stemmen in welk gebied dit evenement zal plaatsvinden in de BENELUX- of UK-regio. Er zijn nog maar twee dagen om het evenement veilig te stellen.
Als we dit doel niet kunnen bereiken, is er in ieder geval ons kleinere opgenomen en online evenement voor 11 september. We kunnen hopen dat toekomstige evenementen voldoende steun zullen hebben om een grotere openbare ruimte te organiseren, zoals een muziekhal of stadion.
Als u de gastheren wilt leren kennen, kunt u contact opnemen met de Priory of Salem Peace Institute en, de Christ's Assembly Worldwide BENELUX en UK outreach ministries op www.ChristsAssembly.com.
Neem contact op met een van onze diakenen op minister@christsassembly.com om de Meetup-badge af te drukken en volledige instructies voor deelname te krijgen. Zodra ons quotum is bereikt, krijgt u een bevestiging.
Dit is voor alle Europeanen (en Amerikanen) die actief zijn in het politieke campagne- en stemproces om onze steun aan Donald Trump te tonen.
Als je er niet uitkomt, kun je onze kleinere bijeenkomsten en ondersteuning volgen op onze groepspagina. Wij zullen u ook steunen!
Donald Trump heeft zoveel records gebroken als de meest populaire kandidaat, zelfs onder moslims, hispanics, zwarten en alle andere groepen.
Degenen die tegen hem zijn, vertrouwen alleen op totale leugens of grove verdraaide verkeerde citaten van de media.
We betuigen onze steun aan de volgende vooraanstaande president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump.
(Opmerking: deze groep is niet bedoeld voor het nastreven van de samenzweringstheorieën die we allemaal al decennia lang hebben gehoord en gekend. Ons doel is om oplossingen te ontwikkelen, wetende dat God de ware op de troon is en de enige Almachtige.) **** **Gebruik de knop "Uitnodigen" om uw vrienden uit te nodigen********, zelfs als u alleen online kunt deelnemen aan de vergadering.
Als er niet genoeg donaties kunnen binnenkomen, maken we het evenement niet toegankelijk voor het publiek.
 
*** Teken alstublieft onze petitie op CHANGE.ORG *** 
 
Ik hoop dat je kunt helpen stemmen in deze petitie (en helpen verspreiden) om te laten zien dat we allemaal niet geloven dat de media over hem liegen. Je kunt ook zien hoe je er deel van uitmaakt Europeanen voor Donald Trump FB Group om direct aan dergelijke projecten te werken bij:https://www.facebook.com/groups/ 1727912887445624/
ONDERTEKEN PETITIE HIER OVER CHANGE.ORG:
En neem op de pagina's contact met ons op om betrokken te zijn bij het reguliere activisme voor de Donald Trump-campagne.