Escalatie van spanningen in Syrië tussen de VS en Rusland.

Verspreid de liefde

 

 Rusland vaardigt nieuwe "Rules of Engagement" uit in Syrië: elk vliegtuig dat het Syrische leger bedreigt, zal worden neergeschoten (VS / Turkije / Israël in het vizier!)

 

Nadat de Verenigde Staten en vliegtuigen van de "Coalitie" de posities van het Syrische leger "per ongeluk" hadden aangevallen - waarbij 62 Syrische soldaten omkwamen en meer dan 100 Syrische soldaten gewond raakten - zegt Rusland dat de volgende fout de laatste van de piloot zal zijn, aangezien de nieuwe regels voor betrokkenheid nu van kracht zijn.

Twee dagen geleden, op 17 september, bombardeerden de door de VS geleide coalitiestraaljagers de posities van de Syrische regeringstroepen nabij de oostelijke stad Deir ez-Zor, waarbij 62 troepen omkwamen en de weg werd vrijgemaakt voor militanten van de Islamitische Staat, zei het Algemeen Commando van het Syrische leger. staatstelevisie.

De bombardementen vonden plaats op de al-Tharda-berg in de regio Deir ez-Zor en veroorzaakten slachtoffers en vernietiging op de grond, meldde het officiële persbureau SANA van Syrië zaterdag.

Tweeënzestig Syrische soldaten werden gedood en meer dan 100 raakten gewond bij de luchtaanval door de door de VS geleide coalitie, zei de woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie, generaal-majoor Igor Konashenkov, onder verwijzing naar informatie die hij van het Syrische opperbevel had gekregen.

Het Russische ministerie van Defensie zei dat het vliegtuig dat de bombardementen uitvoerde, het Syrische luchtruim was binnengekomen vanaf het grondgebied van Irak.

Vier aanvallen tegen Syrische posities werden uitgevoerd door twee F-16 straaljagers en twee A-10 ondersteuningsvliegtuigen, voegde het eraan toe.

"Als de luchtaanval werd veroorzaakt door de verkeerde coördinaten van doelen, dan is dat een direct gevolg van de hardnekkige onwil van de Amerikaanse zijde om met Rusland te coördineren bij zijn acties tegen terroristische groeperingen in Syrië,"Benadrukte Konashenkov.

Het ministerie van Defensie bevestigde ook een rapport van SANA dat een IS-offensief begon direct nadat Syrische legerposities vanuit de lucht waren geraakt.

“Direct na de luchtaanval door coalitievliegtuigen lanceerden militanten van de Islamitische Staat hun offensief. Er wordt momenteel hard gevochten met de terroristen in het gebied van de luchthaven waar lange tijd humanitaire hulp aan burgers werd geparachuteerd, " Zei Konashenkov.

De timing van de ISIS-aanval, die binnen 7 minuten na de Amerikaanse luchtaanvallen op het Syrische leger komt, heeft ertoe geleid dat sommigen tot de conclusie zijn gekomen dat de VS luchtdekking biedt aan ISIS-terroristen!

Het Syrische opperbevel noemde het bombardement een “ernstige en flagrante agressie"Tegen Syrische troepen, en zei dat het"sluitend bewijs”Dat de VS en zijn bondgenoten IS-militanten steunen.

Volgens een persbericht van het Amerikaanse ministerie van Defensie voerde de luchtvaart van de coalitie zaterdag gevechtsmissies uit in Deir ez-Zor.

"We zijn op de hoogte van de rapporten en controleren dit bij Centcom en CJTF (Combined Joint Task Force)," vertelde het Pentagon aan RT.

Het US Central Command heeft later een verklaring afgegeven waarin staat dat het niet van plan was de Syrische regeringstroepen in de buurt van Deir ez-Zor aan te vallen.

"Syrië is een complexe situatie met verschillende strijdkrachten en milities in de buurt, maar [de] coalitie zou niet opzettelijk een bekende Syrische militaire eenheid aanvallen" de verklaring gelezen.

CENTCOM beloofde dat de staking en de omstandigheden eromheen zullen worden herzien "Om te zien of er een les kan worden geleerd."

Een niet bij naam genoemde Amerikaanse militaire functionaris vertelde Reuters dat hij dat was "vrij zeker" dat de doelen die zaterdag bij de door de VS geleide luchtaanval van de coalitie werden getroffen, Syrische troepen waren.

Volgens de functionaris werden de bombardementen in Deir ez-Zor uitgevoerd met behulp van Amerikaanse inlichtingendiensten, die dagenlang werden verzameld.

De VS zegt dat hun aanval stopte zodra Rusland de Amerikaanse zijde op de hoogte bracht dat ze het Syrische leger hadden geraakt, voegde hij eraan toe. Maar dat klopt niet met de feiten.

Volgens rapporten van zowel het Russische als het Syrische leger kregen de Amerikaanse jets herhaaldelijk te horen dat ze de verkeerde kant aanvielen, maar bleven ze aanvallen totdat de vliegtuigen werden "geverfd" door Russische S-300 luchtafweerraketsystemen. Pas nadat de grond-luchtraket op het vliegtuig was vergrendeld, werd de aanval afgesneden.

 

BIJEENKOMST VAN DE VEILIGHEIDSRAAD VAN DE VN

Na de aanval vertelden de VS Rusland en Syrië dat ze zouden onderzoeken hoe deze "fout" was gebeurd en dat ze daarover zouden rapporteren. Er kwam geen rapport uit. Dus zowel Rusland als Syrië verzochten om - en kregen toestemming - om een spoedvergadering van de VN-Veiligheidsraad voor de VS om uit te leggen waarom het het Syrische leger aanviel.

De bijeenkomst werd in het weekend bijeengeroepen, maar in plaats van een verklaring te geven, stond de Amerikaanse ambassadeur bij de VN, Samantha Powers, op en liep de bijeenkomst uit! Er kwam geen verklaring uit de VS.

Na dit gebrek aan uitleg, moesten de Russen en Syriërs concluderen dat de Amerikaanse aanval opzettelijk was. Moskou haalde de aanvallen aan, waardoor strijders van de Islamitische Staat kortstondig een Syrische legerpositie nabij de luchthaven Deir al-Zor konden veroveren, als bewijs dat de Verenigde Staten de jihadistische militanten hielpen.

“We komen tot een werkelijk angstaanjagende conclusie voor de hele wereld: dat het Witte Huis de Islamitische Staat verdedigt. Nu kan daar geen twijfel over bestaan, "

 

het persbureau RIA Novosti citeerde de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova.

Als de VS en haar "coalitie" in feite dekking bieden voor ISIS, dan is het einde daarvan nabij. Rusland heeft vandaag nieuwe Rules of Engagement uitgevaardigd en heeft zijn luchtmacht en grond-lucht raketbatterijen geïnstrueerd dat ze elk vliegtuig moeten neerschieten dat de strijdkrachten van het Syrische leger bedreigt.

Dus de volgende "fout" van een Amerikaanse piloot is zeer waarschijnlijk de laatste fout die de piloot maakt. Zodra het S-300 luchtafweerraketsysteem zich vastzet aan een vliegtuig, is er geen ontsnapping en geen verdediging. Het systeem kan niet worden geblokkeerd en de raketten kunnen niet voor de gek gehouden worden door fakkels of kaf. Een S-300 zal absoluut, positief, elk vliegtuig raken en doden waarop wordt geschoten.

Dit is ook slecht nieuws voor Turkije, dat ook zonder toestemming troepen en vliegtuigen in Syrië heeft opereren. Als een Turks vliegtuig een eenheid van het Syrische leger aanvalt, wordt ook die eenheid neergeschoten.

Israël heeft ook problemen met deze nieuwsregels. Israël heeft de Israëlische luchtmacht gestuurd om gebieden van de bezette Golanhoogten - officieel Syrisch grondgebied - aan te vallen. Israëlische jets zullen nu worden neergeschoten als ze een positie van het Syrische leger aanvallen.

 

 

US MASS-MEDIA STIL ALS OORLOGSWEEKEN

Twee jaar lang zwijgen de Amerikaanse massamedia vrijwel over Amerikaanse activiteiten in Syrië. De massamedia hebben het Amerikaanse publiek niet uitgelegd dat het bestaan van Amerikaanse troepen in Syrië NIET is geautoriseerd door de Syrische regering of door de Verenigde Naties.

Evenzo hebben de massamedia het Amerikaanse publiek niet geïnformeerd dat de VS herhaaldelijk hebben geweigerd mee te werken aan Syrische en Russische militaire inspanningen om ISIS-terroristen aan te vallen, ook al beweerde de regering-Obama dat het Amerikaanse doel van zijn verblijf in Syrië precies dat was.

De massamedia hebben wederom niet gemeld dat de VS het Syrische leger twee dagen geleden hebben aangevallen, en hebben deze nieuwe situatie niet gemeld met de Russische Rules of Engagement in Syrië.

Wat dit betekent is simpel: de volgende keer dat de VS het Syrische leger aanvallen, worden de aanvallende vliegtuigen neergeschoten. Als dat gebeurt, zullen de VS "We zijn aangevallen door de Russen" schreeuwen en dat gebruiken om een oorlog te beginnen.

Wanneer de oorlog uitbreekt, zal het Amerikaanse volk totaal niet weten hoe of waarom dit is gebeurd, en zal het blindelings zijn voor de afschuwelijke realiteit dat wij in de VS ermee begonnen zijn - en wij in de VS zijn degenen die het bij het verkeerde eind hebben. .