De Scythische Goten, de ware Israëlische koninkrijken die de basis vormen van alle Europese adel en het recht om te regeren

Verspreid de liefde

De Scythen heetten allemaal Goten en Goten, allemaal Scythen genoemd (ik heb veel citaten uit het boek van Steven Collin hierover onder hun verschillende namen Getai / Geats. Visigoten, Ostrogoten, enz.). Hier is een steekproef. U kunt zijn volledige boek op bestellen http://www.stevenmcollins.com/. Bestel ook bij ons het boek "De mysteries van uw verborgen erfenis blootleggen" Neem contact op.

De algehele Gothen zijn nu geconcentreerd in naam als de stam van Gad die de naam Goths het meest gebruikte. De adel van de Goten is echter allemaal Juda, precies zoals het zegt dat Juda onder alle stammen zou zijn met de scepterzalf. Dit betekent niet noodzakelijk dat ze allemaal van de Davidische tak van Juda zullen zijn, maar een junior Juda-tak (of WORTEL van Isaï).
Zelfs de Schotten beweren Scyth te zijn in de Declaration of Abroath. Ik denk dat het een belangrijke schakel is bij het identificeren van Israël tussen de Scythische tijd en het laatste millennium.
We hebben ook de geschiedenis van LA Waddell die ons allemaal Goten noemt, en TROY / Klein-Azië al het oude land van ODIN (zie kaart hieronder). Je kunt zijn volledige boek hier downloaden http://christsassembly.com/literature/The-Phoenician-Origin-of-Britons-Scots-Anglo-Saxons-1924-1st-edition - Copy.pdf. Haberman helpt ons echt duidelijk te zijn over de term "Kaukasisch" / Cacasus Mts of Asia, enz. In Zijn boek "Tracing Our Ancestors". Het is duidelijk, de naam van ons volk, het staat op onze ID-kaarten "Kaukasisch" of van de KAUKASUS VAN AZIË "als je op een kaart kijkt die dezelfde oude plek is (in de buurt van Israël, en waar de twaalf stammen zogenaamd verdwenen ) waar de oude Schotten beweerden oorspronkelijk het evangelie te hebben ontvangen. U kunt dat boek ook gewoon bij ons bestellen Neem contact op. We hebben meer dan 2000 andere boeken die u kunt bestellen en die bewijzen dat de Israëlieten van de Bijbel worden aangetroffen als de primaire voorraad van de Covenant Christian Nations. 
De eerste Arische natie van de Goten van Thor en Odin

De eerste Arische natie van de Goten van Thor en Odin

King Gaut (Gapt) (ook wel Geata / Greata genoemd) "Vader van de Gauti" is Koning van Trojanen in de genealogieën van de koningen van veel naties. Hij wordt het meest erkend als vader van de Goten. Zie zijn algemeen bevestigde genealogie hieronder. Waaronder Beowa (Beowulf) en vele anderen, goed bevestigd in tal van bronnen.
Deze links zijn essentieel voor onze Gothische stammen. Ik heb contact met geestelijken en bisschoppen van de Gothische oude zie, meer info: https://en.wikipedia.org/wiki/Metropolitanate_of_Gothia. Ze weten dat ze Israëlieten zijn en houden de sabbat. Ze weten wie wie is en maken ook geen deel uit van de KGB-orthodoxe kerk van Rusland, maar de door de kerk geordende leiders die naar de catacomben gingen tijdens die vroege bolsjewistische en Sovjetvervolgingen, bekend als de ware orthodoxe kerk. Er wordt gewerkt aan het herstel van de Gotische staat op de Krim. We hebben dus een behoorlijk netwerk dat het zou verspreiden over Europa, Rusland en alle anderen die terug willen naar onze ware orthodoxe wortels.
The Gothic Nations in 485. Zoals overgenomen uit de History of the Goths door Bradley.
Kaart van Gotische naties

Kaart van Gotische naties

Afbeelding bijgevoegd: De Belgen waren een gotische stam en spraken een taal als Hoog of Laag Nederlands.
de Belgae een gotische stam

de Belgae een gotische stam

De moderne Vlamingen, enz. zijn ofwel de afstammelingen van de Belgae, of ze zijn het niet. Als dat zo is, waren de Belgae ontegensprekelijk een gotisch ras; en als ze dat niet zijn, moet er sinds de tijd van Caesar een gotische natie naar Nederland zijn gekomen en het land zo volledig in bezit hebben genomen, dat er geen spoor van de Keltische taal ismaat achtergelaten: iets dat niet erg waarschijnlijk is, want de Goten die Italië, Frankrijk en Normandië binnenvielen, plantten hun taal daar niet; noch verdreven de Saksen de Welsh en Gaelic volledig van de Britse eilanden. - Barnes - Historische kroniek. (Kaart van Frankrijk of Gallië in de oudheid (1657) - door Jan Jansson))

Meer complete migraties van de Goths-kaartposter: 

Uitgebreide kaart van gotische naties. Migraties van de Goten.

MIGRATIES VAN DE GOTHS Als iemand geïnteresseerd is in het krijgen van deze afbeelding in het grotere formaat Neem contact op. Het is 12 × 18 ″ op dik posterpapier.

 

Lees meer over de migraties van de Goten en Kelten

 

GOTHISCHE JUDAH-LIJN: (Merk op dat het alleen een JUNIOR, niet-Davidische lijn is, terwijl de hogere lijnen in Ierland en Schotland zijn, met Davidisch bloed, zie voor de andere lijnen opgesomd in volgorde van eerstgeboorterechtheid van links naar rechts in anciënniteit van de eerstgeboren Juda-afstammeling, regerend over de belangrijkste stammen over de hele wereld): http://www3.telus.net/hallshome/royalty/pedadam.htm
Hier is de belangrijkste Gothische lijn:
*** TROJAN STAAT ***

KONINGEN VAN DE GOTHS
Dara (Darda, Dardaius AKA Jupiter * ook vader van Hercules, Spartanen. 1Koningen 4:31)
Erichthonius Illium Koning van Acadia
Ilos (Ilus, Illes) Koning van Troje
Laomendon (Iaomedon) King of Troy, * geaccrediteerd als een Spartaanse leider
Koning Tithonus van Troje
Mennon King of Trojans [King of Troy]
Thor (Tror) Koning van Trojanen
Vingener (Loridi) Koning van Trojanen
Hloritha, koning van Trojanen
Einrida, koning van Trojanen
Vingethorr, koning van Trojaanse paarden
Vingener Koning van Trojanen
Modi Koning van Trojaanse paarden
Magi (Mage) King of Trojans
Seskef (Sechif) Koning van Trojanen
Bedwig, koning van Trojanen
Hwala (Hivala) Koning van Trojanen
Athra (Atbra) Koning van Trojanen
Itrmann, koning van Trojaanse paarden
Heremoed King of Trojans
Sceaf (Skjoeld) King of Trojans
Bjaed King of Trojans
Scealdea (Sceaf) Koning van Trojanen
Beowa (Beowulf) Koning van Trojanen
Tecti King of Trojans (waarschijnlijk begroet St.Paul in Troas)
Greata King of Trojans (ook wel genoemd Gaut, Gapt, Geata / Greata "Vader van de Gauti")
Koning Godwulf van Trojanen
King Flocwald (geboren 110AD Asgard - Oost-Europa)
King Finn (geboren 160AD Asgard - Oost-Europa)
Freothalaf (Fredulph) geboren 190AD Asgard - Oost-Europa)

*** ZWEEDSE GOTH STAAT ***
King Sigge (Odin) Fridulfsson (geboren 210 Asgard)
Koning Njord I van Zweden
Koning Fjolnir Yngvi-Freysson Zweden
King Svegdi Fjolnnarsson Zweden
King Vanlandi Svegdasson Zweden
Visbur Vanlandasson King in Zweden
Domaldi Visbursson King in Zweden
Dyggvi Domarsson King in Zweden
Koning Dag Dyggvasson
Angi Dagsson King in Zweden
Alrek Agnasson King in Zweden
Jorund Yngvasson, koning van Uppsala
Koning Aunsson "The Aged" "Ani"
Koning Egil Aunsson
Koning Ottar "Vendilkraka" Egilsson
Koning Adils van Uppsala
Koning Eystein van Zweden
Koning Ingvar de Lange
Koning Skira Ingvarsson

*** DEENS-ZWEEDS-KIEV RUSSISCH ENGELS RIJK ***
King Radbard Skirasson King of Garderikke (Rusland)
Koning Randver Radbardsson
Koning Sigurd Ranversson = Aldhild, Gandolfdotter
Koning Ragnar "Lodbrok" Sigurdsson
Koning Sigurd "Snake-Eye" Ragnarsson
Knud Hardeknut van Northumbria Sigurdsson
Gorm Geva Knudsson, koning van Denemarken
Harald Bluetooth Gormson, koning van Denemarken
Koning Sven Forkbeard
Knut de Grote, koning van Engeland en Denemarken

Harold Harefoot, koning van Engeland (de laatste oude orthodoxe koning van Engeland, de nieuwe Brits-orthodoxe en de kerk van de Culdees heersten daarna, hoewel vaak onder vervolging.) Meer verwijzingen staan op het punt http://houseofnott.blogspot.nl
Voor meer informatie over hun priesterlijke en nobele opvolgers en hoe zij Amerika hebben gesticht, zoek op onze site op de originele artikelen van de Confederatie van 1639.