RUSLAND UIT DE KWADE ROTHSCHILD GELDWISSELAARS

Verspreid de liefde

Article copied for information only, for speculative analysis, to know the thoughts going around:

RUSLAND UIT DE KWADE ROTHSCHILD GELDWISSELAARS

Alexander Azadgan

"Oorlog is de voortzetting van de politiek met andere middelen."  Carl von Clausewitz (Pruisische generaal en militair theoreticus)

financiële systeem banken geldwisselaars rusland rothschild babylon

We kunnen uit het bovenstaande citaat van Von Clausewitz verder afleiden dat politiek een voortzetting van economie is met andere middelen. Daarom zou men kunnen stellen dat oorlog altijd een voortzetting van de economie is met andere middelen.

Laten we nu kort de huidige situatie in Rusland bekijken. President Poetin staat onder zware druk van buiten en van binnen: westerse sancties en voorgenomen olieprijscrash. Ondanks inspanningen van de door Rothschild gecontroleerde Centrale Bank van Rusland (hierna CBR genoemd) en het gebruik van tientallen miljarden deviezenreserves - is de waarde van de roebel ten opzichte van de dollar de afgelopen jaren daarom met 39% gedaald. .

Er is veel gespeculeerd dat president Poetin binnenkort de CBR en de roebel kan nationaliseren volgens zijn senior adviseur en voorzitter van de commissie voor economisch beleid van het Russische parlement, Yevgeny Fyodorov, om geld in te zamelen voor de nu noodzakelijke bewapeningsprojecten van Rusland in wat lijkt op een opgelegde oorlog. over Rusland door Washington en de NAVO.

Volgens de grondwet behoort de CBR toe aan een vreemde staat - de City of London - en neemt ze orders op van het door Londen en Washington gecontroleerde IMF. CBR kan alleen geld drukken dat overeenkomt met zijn contanten in vreemde valuta, dat wil zeggen de dollar, wat niet voldoende is voor de doeleinden van Rusland. De CBR moet zelfs de waardeloze Amerikaanse staatsobligaties kopen voor de dollars die voor Russische olie worden betaald - waarbij de dollars worden teruggegeven aan de Federal Reserve Bank. Dit is een van de grootste overvallen aller tijden!

Bovendien staat president Poetin onder druk van het Westen, dat hem wil omverwerpen en vervangen door westers gezinde marionettenoligarchen. De Amerikaanse ambassadeur in Moskou, John F.Tefft, zou het in deze verklaring dus heel duidelijk hebben gemaakt: "We zullen Poetin uit zijn ambt verdrijven en onze eigen mensen installeren als leiders van de Russische regering." Er werd gemeld dat Tefft de aangestelde ministers zelfs bij naam noemde! Daarom is het nu logisch [en noodzakelijk] geworden dat president Poetin het Russische leger versterkt en de reeds bestaande alliantie met de SCO (Shanghai Cooperation Organization) versterkt om te voorkomen dat Rusland zich aan Washington en de wil van de NAVO onderwerpt. Helaas is het zover gekomen.

Yevgeny Fyodorov zei in een interview dat er de afgelopen jaren een splitsing in de Russische elite heeft plaatsgevonden, aangezien een deel van de elite heeft besloten om bij president Poetin te blijven, die vervolgens zijn beslissing nam die de te volgen gebeurtenissen definieert. Verder de logica van:

1) een noodtoestand, of

2) Een geopolitieke oorlog is van kracht geworden, terwijl Rusland zich onder druk voelt.

Dit betekent:

1) Washington kan (en zal) zijn druk niet verminderen, vooral als de oorlogszuchtige Hillary Clinton in zijn ambt wordt geïnstalleerd, terwijl

2) De druk op Rusland dwingt het om technologisch te evolueren naar een nationale bevrijdingsbeweging. Rusland kon bijvoorbeeld jarenlang niet beschikken over de-offshoring-technologie, maar dankzij de druk van de sancties van Washington is Rusland nu goed bezig deze taak te domesticeren.

Dus wat nu? President Putin moet nu methodisch de 5th kolom. Dat betekent de West-vergiftigde liberalen in de CBR, het ministerie van Financiën en het ministerie van Economische Zaken.

Maar bovenal ziet president Poetin het Westen als de grote speculant tegen de roebel. Om het plan duidelijk te maken:

1) Een splitsing in de regering,

2) Identificatie van de 5th column in verschillende takken van de overheid,

3) Identificatie van de 5th column in de media,

4) Een parallelle en actieve positie op de Oekraïne, omdat de schepen van Oekraïne en Rusland voor het welzijn van allen in dezelfde richting moeten varen.

Nationalisatie van de CBR zou het eerste signaal en het middel zijn om de laatste breuk met de gangsters van Rothschild's City of London en de uitvoeringstak Washington te implementeren. Deze relatie is gespannen sinds de inbeslagname van de aandelen Rothschild / Chodorkowsky's Yukos door president Poetin. Daarom aarzelt president Poetin bij de nationalisatie. Hij heeft ook nog steeds toestemming nodig om zijn plan als president van de Russische Federatie uit te voeren. Hiervoor heeft hij een "grote noodzaak" nodig die kennelijk op handen is vanwege de agressie van Washington via de NAVO.

Terugkerend van de G20-bijeenkomst van 2014 in Brisbane zei president Poetin: "De VS willen Rusland onderwerpen, maar niemand heeft het ooit gedaan of zou het ooit doen." Het lijkt erop dat deze verklaring een veel diepere, existentiële dimensie heeft - niet alleen voor Rusland, maar voor de hele wereld!

Moscow Times is geciteerd door te stellen dat president Poetin in die mate onder enorme interne en externe druk heeft gestaan dat hij "Een andere Stalin" zodat hij en Rusland de westerse isolatie-inspanningen en de economische oorlog die momenteel tegen Rusland wordt gevoerd, kunnen overleven. Dit betekent een laatste (geënsceneerde) breuk met het Rothschilds-misdaadsyndicaat via Washington - na het eerste schisma als gevolg van de  door president Putin.

Het is nu duidelijk dat de CBR Rothschild's tang is op Rusland en op het leiderschap van president Poetin als zodanig. CBR is lid van Rothschild's BIS (Bank of International Settlements), de centrale bank van centrale banken in Bazel, Zwitserland - natuurlijk.

De machtsstructuur van de Rothschild-banken controleert de CBR via de Amerikaanse Federal Reserve Bank, waardoor de CBR niet meer roebels kan drukken dan wat overeenkomt met haar aanbod van deviezen. Rusland verkoopt olie voor dollars. Voor de dollars koopt Rusland Amerikaanse obligaties, waarbij de dollars terugkeren naar de Amerikaanse Fed. Dit is echt diefstal! Als zodanig knijpt de Fed de Russische economie in een groots spel van ondeugd en illusie.

Het monetaire beleid van Rusland werd tot nu toe gezamenlijk bepaald door de Fed en de People's Bank of China (PBC). Dit betekent dat CBR nooit echt de controle heeft gehad over noch de roebel noch een onafhankelijk Russisch monetair beleid. CBR kan zich alleen tegen deze entiteiten verdedigen door haar deviezenreserves, die eindig zijn, te beperken.

Ondanks de verklaring van Yevgeny Fyodorov over nationalisatie van de particuliere CBR, is president Poetin voorzichtig terughoudend om zich te bemoeien met Rothschilds CBR-greep op Rusland - althans voorlopig.

CBR's CEO Elvira Nabiullina, 49, is sinds september 2007 minister van Economische Ontwikkeling en Handel van het land voordat hij in mei 2012 de assistent van Vladimir Poetin werd. Nu eist president Poetin van haar het onmogelijke: de daling van de roebel stoppen.

Ooit aangemoedigd door zijn totaal illegale regime-veranderingsbeleid in Irak, Egypte, Libië, Syrië, Oekraïne, etc., streven Washington en zijn bondgenoten nu dwaas hetzelfde na in Rusland. Mikhail Fradkov, het hoofd van de Foreign Intelligence Service (SVR), waarschuwde dat Moskou op de hoogte is van de stappen van de VS om president Poetin van de macht te zetten. De roebel heeft de afgelopen jaren ongeveer 40% aan waarde verloren ten opzichte van de dollar. (Business Insider, 2 mei 2016). Desalniettemin voelt president Poetin nog steeds onder zware druk van het Westen, aangezien het Westen voor niets lijkt te stoppen.

 Vladimir Poetin wil actie ondernemen tegen speculanten in de roebel:  "Externe vijanden" zou proberen “Om Rusland op haar knieën te dwingen. We hebben de centrale bank gevraagd maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de speculanten er niet meer van kunnen profiteren, " de Financial Times citeerde de Russische president. "We weten wie deze mensen zijn." Hij classificeert het hele Westen als de auteur van anti-Russische acties. "Het is al eeuwen zo."

Rusland Insider citeerde president Poetin op 5 december 2015 als volgt: “Degenen die we als onze vrienden van over de vijver beschouwden, zouden Rusland graag het Joegoslavische scenario van desintegratie laten volgen. Het is niet gelukt. Net zoals het niet werkte voor Hitler, die erop uit was om Rusland te vernietigen en ons terug te duwen buiten de Oeral. Iedereen moet onthouden hoe dat eindigde. "

“Niemand zal ooit militaire superioriteit over Rusland bereiken. We hebben een modern en gevechtsklaar leger, een formidabel leger. We hebben de kracht, de wil en de moed om onze vrijheid te beschermen. Sommige regeringen proberen een nieuw ijzeren gordijn rond Rusland te creëren " (The Grand Chessboard).

Naar mijn mening is wat we zien een grote “coming out”. Het is pijnlijk duidelijk dat Rusland Washington beschouwt als een arrogante bullebak die Rusland kan stoppen en dat Rusland de regimes die in de EU aan de macht zijn, beschouwt als stemloze koloniën. Washington is te arrogant en de Europeanen zijn te ruggengraatloos.

Het Kremlin heeft elke hoop opgegeven om via welke dialoog dan ook iets te bereiken.

Rusland zal voortaan vooral steunen op eenzijdig optreden. Deze acties zullen altijd als een schok en een verrassing komen voor de westerse plutocratieën. Dit zal een lange koude oorlog worden en deze zal pas eindigen als een van de twee kanten in feite instort en instort. Nu bereidt Rusland zich voor op oorlog, maar ze wil deze oorlog niet; het wordt haar opgelegd!

CNN Money rapporteerde op 3 december 2015: Yevgeny Fyodorov, een hooggeplaatst lid van de partij van president Vladimir Poetin en voorzitter van de commissie voor economisch beleid van het Russische parlement, beschuldigde de centrale bank van sabotage en vertelde de lokale media dat dit het geval was. "Een institutionele vijand van het land."

Als gevolg hiervan wordt de bank nu onderzocht door openbare aanklagers. De grootste misdaad van de bank is het niet voorkomen dat de roebel keldert, ondanks het feit dat tientallen miljarden aan deviezenreserves zijn uitgegeven om het in stand te houden.

Westerse sancties stopten investeringen en verhoogden de financieringskosten. De crisis heeft geleid tot een kapitaalvlucht - naar verwachting zal dit jaar ongeveer $150 miljard het land verlaten. In 2017 zou nog eens $80 miljard kunnen volgen.

Rusland heeft opnieuw een flinke klap gekregen van de scherpe daling van de olieprijzen in de afgelopen jaren. Inkomsten uit olie en gas vormen bijna de helft van de Russische staatsbegroting. Naarmate de inkomsten dalen, verzwakt de valuta verder. Dit drijft de inflatie op, waardoor de CBR gedwongen wordt de rentetarieven op te krikken, waardoor de activiteit wordt verergerd.

Maar Yevgeny Fyodorov heeft meer te onthullen: Wiki Spooks 3 sept. 2015: hij noemde de niet-aflatende agressieve houding en acties van het Westen een stadium bereikt waarin sommigen in het Kremlin en andere staatsinstellingen die weigeren de gepaste nationale loyaliteit aan te tonen, gezuiverd worden van leidende posities - het alternatief is capitulatie naar het Westen.

"Onze Centrale Bank, Ministerie van Financiën, Ministerie van Economische Zaken, drijft ons op weg naar de vernietiging van de Russische economie, omdat zij de bevelen van Washington en Londen uitvoeren", Yevgeny Fyodorov heeft gezegd.

Rusland moet terugkeren naar een klassieke economie, de roebel nationaliseren, de praktijk van valutareserves stopzetten en versneld de-offshoring doorvoeren. Dat betekent het bevriezen van de tegoeden van degenen die niet van de offshore willen, wat alle grote buitenlandse bedrijven [van de vijandige naties] in Rusland betekent. Helaas is het zover gekomen.

Vervolgens is het slechts de vraag wanneer president Poetin de revolutionaire autoriteit zal krijgen voor een zuivering. Dat is een kracht die hij momenteel niet heeft. We hebben het over een handeling die rechtstreeks in strijd is met de grondwet. Dit is iets dat moet worden gelegaliseerd onder wetgeving die door de Doema zal worden aangenomen, waardoor president Poetin bijzondere bevoegdheden krijgt. Of er zou een referendum kunnen zijn, waarin de mensen hem die bevoegdheden geven als ze daarvoor kiezen. Maar het moet gebeuren en het moet snel gebeuren.

We erkennen dat de zuivering zal beginnen. Het gaat niet om het uitwerpen van mensen. Deze zuivering is niet bedoeld om Alexey Simanovsky (links - eerste vice-voorzitter van de Centrale Bank) uit de CBR te verwijderen. Hij zal echter met stokken worden weggejaagd als hij de belangen van de Russische bevolking en de Russische economie ernstig schaadt.

Nogmaals, de Amerikaanse ambassadeur in Rusland, John Tefft, heeft duidelijk verklaard: "We gaan Poetin verdrijven en onze mensen benoemen tot leider van de regering en de ministers". Dit was het scenario in Kiev. "

President Putin verzamelde de afgevaardigden in Jalta en keek ze allemaal in de ogen om te voorkomen dat ze koudwatervrees zouden krijgen. En aangezien het aldus wordt versterkt, bepaalt het besluit van president Poetin vooraf de volgende gebeurtenissen.

Vervolgens probeerden de Amerikanen de situatie te doorbreken met behulp van het Boeing-incident, maar dat mislukte. Integendeel, het Russische nationale pad begon te versterken. Op dit punt was het voor iedereen duidelijk dat:

1) Ofwel president Poetin moest naar Den Haag, waar de Amerikanen een krachtig proces zouden hebben gevoerd, leidend tot de vernietiging van Rusland en de verdere machteloosheid van de Russische bevolking,

2) Of anders komt er een systeem van verzet tegen de daadwerkelijke buitenlandse invasie. Er is nu een dynamiek begonnen die president Poetin in die richting duwt:

a) De zuivering,

b) Bouwen aan een nationale economie

c) Herindustrialisatie.

Dit brengt ons terug bij CBR, waar het geld niet kan worden uitgeleend aan de bovengenoemde drie doelstellingen van president Poetin. Zodra de CBR en de roebel zijn genationaliseerd, kunnen ondernemers zakelijke leningen krijgen.

Zoals eerder vermeld, werkt CBR onder de grondwet (voor alle praktische doeleinden) voor een buitenlandse staat, dwz de Federal Reserve, de City of London en andere Rothschild-entiteiten.

Met die woorden heeft president Poetin zijn standpunt en de strategie van Rusland bepaald. Het zal allemaal beginnen met bepaalde mechanismen, zoals de nationalisatie van de CBR vanwege een noodzaak die niet ver weg hoeft te zijn omdat Washington met vreselijk geweld aanvalt. De Amerikanen gaan niemand redden. Ze hebben alleen oligarchen nodig, terwijl Rusland een formidabele uitdaging voor hen is die ze willen oplossen door de staat op te lossen - in Joegoslavië-stijl. Daarna is het glashelder geworden dat Washington volledig van plan is een absoluut wrede, niet alleen koloniale, maar ook een tot slaaf gemaakte wereld te bouwen!