Obamacare Bubble Will Burst en degenen die de mythische illusie geloven dat ze het nodig hadden, zullen vallen

Verspreid de liefde

Nog een artikel over Babylon's Pharmakia Witchcraft geleid door een onwettige en corrupt financieel systeem. De gezondheidszorg en waarden van ware christenen zijn veel superieur en stabieler.

Obamacare Bubble Will Burst en degenen die de mythische illusie geloven dat ze het nodig hadden, zullen vallen

Door Robertiu on Wed, 08/10/2016 – 12:42

Wat deze 'experts' niet beseffen, wordt de samenzweringstheorie van de geschiedenis genoemd (en geschiedenis is slechts voorbij de huidige gebeurtenissen, en daarom is het ook de samenzweringstheorie van de politiek en het grote bedrijfsleven).

Alles wat de moderne "regering" doet, IS BEDOELD OM TE FALEN, DE NATIE TE VERNIETIGEN en DE ELITE TE VERRIJKEN. Dat is de enige verklaring waarom zogenaamd intelligente / bekwame (een brede veronderstelling) individuen aan wie de teugels van de regering zijn toevertrouwd ALLES wat ze doen niet slagen en alles vernietigen wat ze aanraken - met de 'Anti-Midas'-aanraking, verander alles wat van goud was in giftig lood (naast het plegen van misdaden waardoor ze achter de tralies in de privésector terecht zouden komen, wat de echte reden laat zien waarom ze de politiek ingaan - zodat ze misdaden kunnen plegen waarvoor ze niet zullen worden vervolgd, omdat de bedienden beschouwen zichzelf nu als de onaantastbare elite ... hoe komt het dat deze politici voor het grootste deel de politiek ingingen als paupers en multimiljonairs met pensioen gingen die niet eens voor hun eigen gezondheidszorg hoeven te betalen en een pensioen blijven ontvangen, hoewel ze zijn al smerig rijk…?). Iedereen in de privésector die was ingehuurd om een baan te doen en FALLE in alles wat hij deed, zou worden ONTSLAGEN en gearresteerd en vervolgd toen men zich realiseerde dat hij de bedrijfsgoederen aan het verkopen was en de achterdeur opsloeg en het geld voor zichzelf stak . Als 'alles precies goed misgaat' in het voordeel van de vijand, elke keer, keer op keer, is dat geen vreemd toeval. Samenzwering is het enige antwoord. NIEMAND is ZO stom en NIEMAND heeft ZO pech. Het is allemaal gepland. De elite beweert dat "er een paar minpuntjes zullen zijn" en het zal zichzelf in tijden goed oplossen als we allemaal (en dus iedereen behalve de elite) onze broekriem aanhalen (door vakanties van meerdere miljoenen dollars te nemen op kosten van de belastingbetaler?) ... dat is de mantra zeggen ze keer op keer, net alsof alles in orde is, terwijl het allesbehalve goed is, in het licht van hun mislukking ... en de domme gelobotomiseerde bevolking vertelt gewoon grappen en herhaalt hun onvruchtbare mantra, "we zullen ze over 4 jaar laten zien, we Ik stem ze uit ”(ook al is dat de afgelopen 150 jaar nooit gelukt). "Mijn mensen zijn vernietigd omdat ze geen kennis hebben". De samenzweringstheorie (maak die "realiteit") van geschiedenis, politiek, big business en economie wordt alleen mogelijk gemaakt door de "DUMB-ASS" -theorie van de plicht van het volk om verantwoordelijk te zijn en alle politici de allereerste keer voor hun misdaden te berechten ze gaan uit de pas. Je stemt geen verraderlijke, opruiende criminelen uit. Je berecht ze voor hun misdaden en verraad en voert het oordeel ten volle uit.

WIE heeft baat gehad bij niet-combineerbare zorg? geen gezonde mensen; niet matig zieke mensen; geen gezonde mensen met verwondingen. Dit is communisme in actie. De enigen die hiervan profiteren zijn de elite en de laagste klasse (en MILJOENEN geïmporteerde buitenaardse wezens) die nooit iets in hun leven zullen produceren, maar alleen een eeuwige aanslag op de producenten zijn ... en dus moeten de waardeloze niet-producenten (ironisch genoeg) reproduceren en reproduceren. infinitum om een voortdurende kanker te zijn die het gezonde gastlichaam wegvreet.

[Zeg ik dat niet-producenten moeten worden geëxecuteerd? natuurlijk niet. Het is geen misdaad om waardeloos te zijn. De Bijbel zegt echter: "Indien een man niet werkt, zal hij niet eten" en dat was de PURITANISCHE werkethiek waarop deze natie was GEFONDEN. Als de waardelozen niet zullen werken, zullen ze verhongeren, of ze zullen misdaden begaan waarvoor ze zullen worden geëxecuteerd (niet voor de rest van hun leven opgehouden voor $50.000 / jaar op kosten van de belastingbetaler. een waardeloos individu dat alleen maar voedsel, ruimte, water en zuurstof verspilt. Dat is het recht van ieder mens (hoewel hij daarvoor verantwoording aflegt aan God, is hij de mens niets verschuldigd voor zijn eigen waardeloosheid in dezelfde mate dat belastingbetalers niets verschuldigd zijn om degenen die Wanneer die waardeloze persoon echter een misdaad begaat - iemand anders beroven die wel werkt om in zijn eigen behoeften en die van zijn gezin te voorzien - dan moet die persoon onderworpen worden aan onvrijwillige dienstbaarheid totdat zijn schuld aan het slachtoffer is afbetaald, evenals alle kosten die zijn gemaakt om dat oordeel te ondersteunen). Als hij weigert te werken of probeert te vluchten, moet hij worden geëxecuteerd. Dat is de wet die God heeft ingesteld. Het werkt best goed. Degenen die het niet leuk vinden, zwijg en werk voor de dingen die je in het leven wilt. Leven, vrijheid en eigendom komen in die volgorde voor. Degenen die in leven zijn, hebben de vrijheid om te werken en te behouden waarvoor ze hebben gewerkt (eigendom). Maar eigendom is niet gratis… er moet voor gewerkt worden.]

"Atlas Shrugged" is het antwoord. Wanneer haalt hij zijn schouders op…? of zal hij gewoon wachten tot zijn kracht is afgenomen en bezwijkt onder het gewicht van de wereld, waardoor hij wordt verpletterd en vermoord vanwege zijn misplaatste plichtsbesef en altruïsme?

Er is geen morele, bijbelse of constitutionele rechtvaardiging voor de verzorgingsstaat (die afschuwelijke zorg omvat en 95% van de moderne zogenaamde "regering" die eerlijker "slavernij" zou worden genoemd) of voor de zogenaamde buitenlandse hulp. Het is allemaal ongrondwettelijk en illegaal. Het is verraad. Het is communisme. Herverdeling van rijkdom. Neem van de producenten, bewaar het meeste voor de elite, geef wat aan de niet-producenten zodat ze door kunnen gaan met het reproduceren van meer niet-producenten zoals zijzelf, en geef een deel ervan aan onze vijanden zodat er altijd een bedreiging zal zijn om ons tegen te beschermen, waarvoor meer belastingheffing en meer regelgeving nodig is. Welkom in de eindeloze cirkel van zelfvernietiging. AFMELDEN. Oefen uw door God gegeven onvervreemdbare rechten uit en stop met bijdragen aan criminele ondernemingen.

WELKOM BIJ COMMUNISME. We zijn opgericht als een republiek. Elke politicus, historicus, professor in de rechten, auteur, enz. Die naar ons verwijst als een "democratie" maakt ofwel deel uit van de samenzwering of is een complete onwetende! Onze oprichters vertelden ONS SPECIFIEK DAT ZIJ ons GEEN democratie hadden gegeven omdat ze zich in hun grote studie (geen denkbeeldige verzinsels van 'waarheid') realiseerden dat DEMOCRATIES KORT LEVEN en niet blijvend zijn, maar SNEL VERWERPEN IN DESPOTISME vanwege corrupte, machtige individuen die de regering ondermijnen vanwege hun eigen perverse hebzucht, hoogmoed en haat tegen al het goede. Onze oprichters gaven ons een constitutionele republiek - maar 99,91 TP1T van de samenleving wordt GEHERSPEN om "DEMOCRATIE" te aanbidden, en het is "democratie" die CHRISTENDOM VERNIETIGT! Democratie is gewoon een codewoord voor OVERGANGS COMMUNISME. De VS volgen de 10 stappen van het Communistisch Manifest - niet de Amerikaanse grondwet en niet de Wet van God waarop het Amerikaanse en Engelse en Saksische gewoonterecht zijn gebaseerd.

[Zien:
http://sacredtruthministries.com/books/communist-manifesto
http://sacredtruthministries.com/books/bolshevik-primer-%E2%80%94-and-planned-extermination-christendom
voor meer informatie.]

Het doel van de moderne corrupte pseudo-regering (de enige soort die er bestaat) is om de rijkdom van de natie van de producenten af te zuigen, hen bang te houden, hen te laten DENKEN dat ze een ziektekostenverzekering nodig hebben - en HUN THROAT TE DRINGEN als ze niet geloven de Almachtige Alwijze Staat. Het is het oude spel van het "beschermingsracket". Gedwongen verzekering schendt veel grondwettelijke rechten en is niet afdwingbaar en niet wettig en niemand hoeft eraan deel te nemen. De plannen van de opruiende politici zijn om de mensen op het punt van economisch en persoonlijk financieel bankroet te brengen, evenals moreel bankroet - aangewakkerd door angst voor terrorisme (dat de regering heeft ingevoerd en gekweekt) en angst voor de noodzaak van een ziektekostenverzekering - als artsen en voedselproducenten hebben ons niet vergiftigd, en als de corrupte regering geen ziekten uit de derde wereld importeerde, en als de corrupte klootzakken de ziekte niet hadden uitgevonden, zou er weinig behoefte zijn aan een ziektekostenverzekering. Als de goddeloze staat het geloof van de mensen in God niet had vernietigd, zouden ze beseffen dat als ze op God vertrouwden en leefden zoals Hij geboden had, ze gezegend zouden worden in plaats van de machteloze en wrede goden van de regering en verzekering te aanbidden. De wereld bestond DUIZENDEN jaren zonder ziektekostenverzekering. Als de geneeskunde zo veel heeft verbeterd, waarom is dan een verzekering nodig? Waarom zijn mensen zieker dan ooit? Verzekering is een communistisch ponzi-plan dat gezonde verantwoordelijke mensen berooft en geeft aan perverse mensen, niet-producenten en onverantwoordelijke mensen.

Als mensen een verzekering willen omdat ze onverantwoordelijk, immoreel leven en God niet vertrouwen, dan hebben ze het volste recht om een verzekering af te sluiten en als ze niet overbelast waren, zouden ze die gemakkelijk kunnen betalen. De laagste klasse, degenen die hun hele leven een uitkering hebben gehad, generatie na generatie, als ze daadwerkelijk voor de kost zouden werken, zouden gezonder zijn, in plaats van snoep en frisdrank en chips te eten, te roken, te pruimen en alcohol te drinken en te kijken. TV. NIEUWS FLITS !: Gezondheid is geen grondwettelijk recht. Gratis gezondheidszorg is geen grondwettelijk recht. Leven, vrijheid en eigendom zijn door God gegeven onvervreemdbare rechten die door de grondwet zijn ontwikkeld om te behouden en te verdedigen. Corrupte overheidsbureaucraten denken echter dat zij de oorsprong van het leven zijn en dat ze de bevolking bezitten van de natie die ze hebben gekaapt. Ze beknotten vrijheid, stelen uw rijkdom en vertellen u dat ze alle macht over uw leven hebben. Daarom willen ze alle vuurwapens in beslag nemen en verbieden… omdat sommigen nog steeds weigeren zich over te geven en de matrix binnen te gaan.

Het doel van erbarmelijke zorg is om een handvol medische bedrijven rijker te maken, en net als Walmart alle kleine bedrijven op te slokken zodat de prijs kan worden gecontroleerd en hoog gehouden, en zo een wurggreep wordt gehandhaafd op de gezondheid en het leven zelf.

Afschuwelijke zorg is ongrondwettelijk, immoreel en illegaal.

Zie ook
http://sacredtruthministries.com/articles/health-care-true-christians
http://sacredtruthministries.com/articles/freedom-crime-forced-vaccinations-0
http://sacredtruthministries.com/articles/freedom-general-and-freedom-obama-communist-health-care-which-proven-illegal-and-extortion

--- Doorgestuurd bericht --

http://www.msn.com/en-us/money/healthcare/the-big-obamacare-bubble/ar-BBvqAx3?li=BBnb7Kz&ocid=mailsignout