Glastonbury Apostolic See gaf Amerika onafhankelijkheid, korte samenvatting:

Verspreid de liefde

SAMENVATTING Over hoe Amerika zijn eerste onafhankelijkheid verwierf in 1639, en de geestelijk belangrijke waarheden met betrekking tot de soevereiniteit van het verbond: 

Aartsbisschop Parker, de eerste aartsbisschop van Canterbury tijdens de regering van koningin Elizabeth, beloofde in zijn brief aan Calvijn, betreffende het voorstel van een unie tussen alle protestanten, hem eraan herinnerend dat de Kerk van Engeland “haar episcopaat zou behouden; maar niet zoals van paus Gregorius, die Augustinus de monnik hierheen stuurde, maar van Jozef van Arimathea. "

Meer dan een dozijn internationale charters bevestigen de soevereiniteit van Glastonbury, zowel burgerlijk als kerkelijk over alle landen die eigendom zijn van de heersende geestelijken. Deze landen worden wettelijk erkend als de eerste landen van de twaalf hydes die aan Jozef van Arimathea zijn gegeven. Door de eeuwen heen heeft ook Rome zich verzet tegen elke claim, en was het erover eens dat Glastonbury het recht heeft om nooit onder een bisschop te staan. Deze en vele andere rechten werden voor altijd gegarandeerd aan de opvolger van monniken en geestelijken in Hebreeuwse culdee tradities die Gods woord vervullen. Slechts één geestelijke monnik John Nott weigerde de daad van suprematie van Henry VIII te ondertekenen en bracht officieel protest in bij koningin Elizabeth dat de opvolging van de gecharterde rechten aan zijn opvolgers garandeerde.

In de eerste generatie daarna maakte rechter John Nott de grenzen van het land Glastonbury in Connecticut (als surveoyor, en noemde ze het land van Glastonbury) in 1653, en hij riep de militie van Glastonbury op. Dit staat allemaal in officiële documenten van zijn hand. Hij was opperrechter bij het oudste soevereine gerechtsgebouw van Amerika in Wethersfield Connecticut (de oudste van de regio Hartford), waar de eerste grondwet van Amerika werd opgesteld, die de naam Connecticut "de staat van de grondwet" gaf.

Aan zijn hof werd opgesteld en overeengekomen dat zijn staat en later alle andere staten het aannamen (oorspronkelijk zonder enige geloofsbelijdenis aan enige monarchie) de volgende definitie van onze Unie: "Terwijl we allemaal naar deze delen van Amerika kwamen met een en hetzelfde doel en doel, namelijk om het Koninkrijk van onze Heer Jezus Christus vooruit te helpen en om in reinheid en vrede te genieten van de vrijheden van het Evangelie; en overwegende dat we bij onze vestiging (door een wijze voorzienigheid van God) verder verspreid zijn over de zeekusten en rivieren dan aanvankelijk de bedoeling was, zodat we niet naar onze wens met gemak kunnen communiceren in één regering en jurisdictie; en terwijl we omsingeld leven met mensen uit verschillende landen en vreemde talen die hierna schadelijk kunnen blijken voor ons of ons nageslacht . " (merk op dat sommige staten een verkorte versie gebruikten, maar dit is de tekst van de originele artikelen van PERPETUAL Confederation.)

De enige oprichter van Glastonbury in Amerika was de opvolger van het oude Glastonbury. Hij was rechter en militie sergeant John Nott. Hij versloeg vele wilde Ndians toen hij sterk in de minderheid was. Hij veroordeelde het gebied decennialang langer en droeg zijn standpunt over aan zijn opvolgers. De erfgenamen van de familie Nott hebben voortaan in vele hoedanigheden geleid op het hoogtepunt van de Amerikaanse voorzienigheid in de richting van Gods westerse en moderne Israël. We zien het einde van Amerika en het is ondergang, omdat iedereen vergeet wat het betekende toen de huidige grondwet zegt: "het is voor de vervolmaking van de unie". Velen zijn onze christelijke erfenis vergeten die de "eeuwige confederatie" (of unie) werd genoemd, zoals hierboven cursief onderstreept.

De Priorij van Salem, samen met de Orthodoxe Kerk van de Culdees, en de Christ's Assembly Worldwide werken nu in het oude Glastonbury in Engeland om de Brits-Israëlische boeken terug te brengen naar een boekwinkel op de locatie, en uiteindelijk terug naar de civiel erkende abdij. gebouwen. Honderden boeken over Glastonbury zouden in de abdijbibliotheek en boekwinkel kunnen liggen, maar alle christelijke boeken zijn onlangs uit de kast gehaald en vervangen door boeken over tovenarij. Vorige week hielp ds. Stephen M onze Glastonbury Clerics die daar dagelijks wonen en prediken en voor het herstellen van het oorspronkelijke geloof in de landen. We hebben stappen ondernomen om de nieuwe boekwinkel voor het gebied te beveiligen. Wij geloven dat de oorspronkelijke christelijke waarheid al het kwaad dat ze op de site aan het doen zijn, zal verspreiden. We weten dat God heeft beloofd dat er een groot getuigenis van Zijn Koninkrijk zal zijn voordat het einde komt. Uw donaties gaan er naartoe. Laten we niet toestaan dat ze de herinnering aan het christendom op aarde wegvagen.

Aangezien het christendom het ‘enige doel’ van de Unie was (de eeuwigdurende (oneindige) unie die ‘geperfectioneerd’ werd in de laatste grondwet en de Bill of Rights), zouden we onze samenhang moeten herwinnen om er wettig en ordelijk in door te gaan. Dit is het enige handvest dat ons het recht gaf om ons af te scheiden van alle wereldse machten. Iedereen die buiten deze eeuwige christelijke unie opereert, opereert in een andere regering die niets te maken heeft met de regering die in Amerika opereert.

 

Meer informatie:

 

Erfelijk leiderschap van stam en kerk

orthodox-kerk-banner-nieuw

Erfelijk leiderschap in Keltische (van Israël afkomstige) landen De volgende tekst komt uit de pagina's 176 tot 180 van "The Celtic Church in Britain" door Hardinge. Bibliografie opgenomen in het volgende fragment. DE ERFELIJKE LEIDERS De stichter of heilige man aan wie de oorspronkelijke schenking van land was gedaan, werd de patroonheilige genoemd […]

DE IERSE PAUS-KONINGEN VOORMALIG DE HEERSERS VAN BRITTANNIË

ierse-vlag-ie_1798b

DE IERSE PAUS-KONINGEN VOORMALIG DE HEERSERS VAN BRITTANNIË (voorbeeldtekst van het volledige hoofdstuk uit boek "Irish Wisdom Preserved In Bible And Pyramids") Volledig artikel: "DE IERSE PAUS-KONINGEN VOORMALIG DE HEERSERS": EEN SCHRIJVER IN DE ENCYCLOPEDIE BRITANNICA, artikel over Ierland, geeft een zeer handige presentatie van wanneer en hoe de Schotten (Ieren) werden bekeerd tot het christendom. Hij lijkt […]

Gratis hoofdstuk "Verspreiding van de Culdean-kerk" uit "Geschiedenis van de Schotse natie" of De geschiedenis van de Keltische kerk (alle drie de delen): Geschiedenis van de beschaving van prehistorische tijden tot middeleeuwse tijden.

Gratis hoofdstukvoorbeeld: HOOFDSTUK XXVIII SPREAD