EXCLUSIEF: Major Russian TV Film, 'SODOM', Blasts LGBT (HD Video - Eng Dub)

Verspreid de liefde

prioryofsalem

 

Een analyse die is ingediend bij de Priorij van Salem, Vredesinstituut

door Watchman Reporters Correspondant Reinhold Sommerstedt.

Over het onderwerp Vrijheid en Vrijheid om ons te associëren en te distantiëren om vrede te krijgen met onze liefdevolle Schepper.

Sommigen zouden zeggen dat Obama's Sodomite Supremist Absolutist Dictatorship Regime aan zijn gelijke heeft voldaan!

 

Grote Russische tv-film, 'SODOM', ontploffing LGBT (HD-video - Eng Dub)

VRIJHEID VAN VERENIGING ANALYSE TE VOLGEN
grafisch hellevuur sodomie zonde gruwel sodom en gomorrah

Grafisch door Reinhold Sommerstedt: The Future of Homosexuality, Nothing gay about it

 

'Wat ons in de problemen brengt, is niet wat we niet weten. Het is wat we zeker weten dat het gewoon niet zo is. " Mark Twain
 
"De protocollen van de geleerde ouderlingen van Zion." Het 19e-eeuwse plan voor wereldverovering door het wereldjodendom.
 
PROTOCOL Nr.14
1. Wanneer we ons koninkrijk binnenkomen, zal het voor ons onwenselijk zijn dat er een andere religie zou bestaan dan die van de Ene God met wie onze bestemming verbonden is door onze positie als het uitverkoren volk en door wie onzezelfde bestemming is verenigd. het lot van de wereld. We moeten daarom alle andere vormen van geloof wegvagen. "
 
 
 LGBT VS Corrupte dictatuur Samenzwering van totalitair liberalisme
 
VRIJHEID VAN VERENIGING:  

Vrijheid van vereniging is het recht op toetreden of vertrekken groepen naar eigen keuze, en voor de groep om te nemen gezamelijke actie om de belangen van leden na te streven.[1]    [Reinhold: De Federals hebben dit principe geschonden in de Bogus Civil War]  Het is zowel een individueel recht en een collectief recht, gegarandeerd door alle moderne en democratische rechtsstelsels, inclusief de Bill of Rights van de Verenigde Staten, artikel 11 van de Europees Verdrag tot bescherming van de rechten van de mens en de Canadees Handvest van rechten en vrijheden, en internationaal recht, waaronder de artikelen 20 en 23 van de Universele verklaring van de rechten van de mensen conventies 87 en 98 van de Internationale Arbeidsorganisatie.

Vrijheid van vereniging komt primair tot uiting door het recht om lid te worden van een vakbond, vrijheid van mening of debatverenigingen, politieke partijen, of een andere club of vereniging zoals religieuze groepenbroederschappen, of sportclubs. Het is nauw verbonden met de vrijheid van vergadering, met name onder de Amerikaanse Bill of Rights. Meer specifiek wordt de vrijheid van vergadering opgevat in een politieke context, hoewel afhankelijk van de bron (grondwet, mensenrechteninstrument, enz.) het recht op vrijheid van vereniging kan worden opgevat als het recht op vrijheid van vergadering. Echter, vaak als voorwaarde onder een wettelijke bepaling, kunnen de rechtbanken en gedelegeerde functionarissen van de lokale jurisdictie beperkingen opleggen aan een veroordeelde crimineel met betrekking tot een van hun rechten waarvan afstand is gedaan onder voorwaarden en als gevolg van een schuldig pleidooi of veroordeling. bijv. mensen met een huisverbod, huiszoeking en inbeslagname procedures, enz.
 

Terwijl de Grondwet van de Verenigde Staten's Eerste amendement identificeert de rechten om samen te komen en een verzoekschrift in te dienen bij de regering, vermeldt de tekst van het eerste amendement niet specifiek het recht op vereniging. Niettemin is de Hooggerechtshof van de Verenigde Staten oordeelde in de zaak NAACP tegen Alabama dat vrijheid van vereniging een essentieel onderdeel is van de Vrijheid van meningsuiting omdat mensen in veel gevallen alleen effectief kunnen spreken als ze zich bij anderen aansluiten.[4]

 
 
EXCLUSIEF: Major Russian TV Film, 'SODOM', Blasts LGBT (HD Video - Eng Dub)
10 augustus 2016
Een keiharde, grote recente Russische film die een vernietigende kijk geeft op de LGBT-beweging wereldwijd. Sterk aanbevolen
 
 
 
Waarom haat God mij? - Gay Short film (LGBTQ)
 
 
 
Vernietiging van discriminatie
 
1640s, "the making of distinctions", van het laat-Latijnse discriminatieem (nominatief discriminatio), zelfstandig naamwoord van actie uit voltooid deelwoord stam van discriminare (zie discrimineren). Vooral op vooroordelen gebaseerd op ras, 1866 [Reinhold: Bogus Civil War Jargon], Amerikaans Engels. Betekenis "onderscheiding" komt uit 1814.
 
“Ik vind het vooral erg als racisten worden beschuldigd van 'discriminatie'. Het vermogen om te discrimineren is een kostbare voorziening; door alle leden van één 'ras' als hetzelfde te beoordelen, toont de racist precies dat hij niet in staat is tot discriminatie. " [Christopher Hitchens]
 
discrimineren  (Definitie) 
Uitspraak: / dəˈskriməˌnāt /
WERKWOORD
 
1 Herken een onderscheiding; differentiëren:

     

Oorsprong
Begin 17e eeuw: van het Latijnse discriminat- 'onderscheiden tussen', van het werkwoord discriminare, van discriminen 'distinction', van het werkwoord onderscheiden (zie onderscheiden).
 
Het recht om te DISCRIMINEREN is dus een onvervreemdbaar recht.
 
 
Uit de Unanimous Declaration van 1776: "... begiftigd door hun Schepper met bepaalde onvervreemdbare rechten"
De term "onvervreemdbaar" betekent: niet in staat om verstoten te worden of overgedragen aan een ander
 
Merriam Webster Dictionary Volledige definitie van alien
1
a: erbij horen of betrekking hebben op een andere persoon, plaats of ding:  vreemd
b: betrekking hebben op, toebehoren aan of loyaliteit verschuldigd zijn aan een ander land of regering:  buitenlands
c:  exotisch 1
. 2: verschillen van aard of karakter, typisch tot het punt van onverenigbaarheid
alienly bijwoord
vreemdheidSpeel -lē-ən-nəs, -yən-nəs zelfstandig naamwoord
 
Vijfstappenplan voor verovering door de Kosher Kabal van de Bogus Bank of Credit Fraud
  
1. Vraag naar tolerantie voor het buitenaardse principe
2. Vraag om acceptatie van het buitenaardse principe
3. Viering van het Alien Principle
4. Gedwongen deelname aan het Alien Principle
5. Straf voor het niet naleven van het buitenaardse principe
 
 
HANDHAVINGSORGANISATIE
afbeeldingen
Werknemers
240,000 (2015)
Jaarlijks budget
$41,2 miljard (2016)
 
18 US Code § 3056 - Bevoegdheden, autoriteiten en plichten van de Amerikaanse geheime dienst
(a) Onder leiding van de Secretary of Homeland Security is de Amerikaanse geheime dienst bevoegd om de volgende personen te beschermen:
 
 
Het niet zoeken naar de bron en oorzaak van de huidige omstandigheid zal ertoe leiden dat de gevolgen niet kunnen worden voorkomen.
 
Hieronder heb ik relevante uittreksels gepost uit "The Protocols of the Learned Elders of Zion."  
 
PROTOCOL Nr.1
11. Het politieke heeft niets gemeen met het morele. De heerser die wordt geregeerd door de moraal, is geen bekwaam politicus en is daarom onstabiel op zijn troon. Wie wil heersen, moet zijn toevlucht hebben tot zowel sluwheid als schijn. Grote nationale kwaliteiten, zoals openhartigheid en eerlijkheid, zijn ondeugden in de politiek, want ze halen heersers effectiever en zekerder van hun tronen af dan de machtigste vijand. Zulke eigenschappen moeten de eigenschappen zijn van de koninkrijken van de GOYIM, maar we mogen ons op geen enkele wijze erdoor laten leiden.
WIJ ZIJN DESPOTEN
24. Onze staat, marcherend langs het pad van vreedzame verovering, heeft het recht om de gruwelen van oorlog te vervangen door minder opvallende en meer bevredigende doodvonnissen, die nodig zijn om de terreur in stand te houden die de neiging heeft tot blinde onderwerping te leiden. Rechtvaardige maar genadeloze strengheid is de grootste krachtfactor in de staat: niet alleen ter wille van gewin, maar ook in naam van plicht, ter wille van de overwinning, moeten we ons houden aan het programma van geweld en schijn. De leer van het kwadraten van rekeningen is net zo sterk als de middelen waarvan zij gebruik maakt. Daarom is het niet zozeer door de middelen zelf als wel door de leer van strengheid dat we zullen zegevieren en alle regeringen zullen onderwerpen aan onze superregering. Het is genoeg voor hen om te weten dat we te genadeloos zijn om alle ongehoorzaamheid te laten ophouden.
WIJ ZULLEN DE VRIJHEID BEËINDIGEN
27. Onze triomf is gemakkelijker gemaakt door het feit dat we in onze relaties met de mannen die we wilden, altijd hebben gewerkt aan de meest gevoelige akkoorden van de menselijke geest, aan de geldrekening, aan de bekrompenheid, aan de onverzadigbaarheid voor materiële behoeften van de mens; en elk van deze menselijke zwakheden, alleen genomen, is voldoende om het initiatief te verlammen, want het geeft de wil van mensen over aan de gezindheid van hem die hun activiteiten heeft gekocht.
28. De abstractie van vrijheid heeft ons in staat gesteld om de menigte in alle landen ervan te overtuigen dat hun regering niets anders is dan de rentmeester van de mensen die de eigenaren van het land zijn, en dat de rentmeester vervangen kan worden als een versleten handschoen.
29. Het is deze mogelijkheid om de vertegenwoordigers van het volk te vervangen die ons ter beschikking heeft gesteld en ons als het ware de bevoegdheid heeft gegeven om te benoemen.
VERNIETIGEND ONDERWIJS
5. In de handen van de huidige staten is er een grote kracht die de gedachtenbeweging bij de mensen teweegbrengt, en dat is de pers. De rol van de pers is om te blijven wijzen op vereisten die onmisbaar zouden moeten zijn, om de klachten van de mensen te laten horen, te uiten en ontevredenheid te creëren. Het is in de pers dat de triomf van de vrijheid van meningsuiting zijn belichaming vindt. Maar de Goyim-staten wisten niet hoe ze deze kracht moesten gebruiken; en het is in onze handen gevallen. Door de pers hebben we de macht gekregen om invloed uit te oefenen terwijl we in de schaduw blijven; dankzij de pers hebben we het GOUD in handen gekregen, ondanks dat we het uit de oceanen van bloed en tranen hebben moeten halen. Maar het heeft ons betaald, hoewel we veel van onze mensen hebben opgeofferd. Elk slachtoffer aan onze kant is in de ogen van God duizend GOYIM waard.
PROTOCOL nr.6
1. We zullen spoedig beginnen met het vestigen van enorme monopolies, reservoirs van kolossale rijkdommen, waarvan zelfs grote fortuinen van de GOYIM in die mate zullen afhangen dat ze samen met de eer van de Staten naar de bodem zullen dalen op de dag na de smash… (Verplichte pensioenregeling, sociale zekerheid).
2. Heren hier aanwezig die economen zijn, geef eens een inschatting van de betekenis van deze combinatie! ...
3. Op elke mogelijke manier moeten we de betekenis van onze Superregering ontwikkelen door haar te vertegenwoordigen als de Beschermer en Weldoener van al degenen die zich vrijwillig aan ons onderwerpen.
4. De aristocratie van de Goyim als politieke kracht is dood - we hoeven er geen rekening mee te houden; maar als landeigenaren kunnen ze nog steeds schadelijk voor ons zijn vanwege het feit dat ze zelfvoorzienend zijn in de middelen waarmee ze leven. Daarom is het voor ons van essentieel belang hen koste wat kost hun land te beroven. Dit doel kan het best worden bereikt door de lasten op grondeigendom te verhogen - door gronden met schulden te belasten. Deze maatregelen zullen het grondbezit controleren en het in een staat van nederige en onvoorwaardelijke onderwerping houden.
5. De aristocraten van de GOYIM, die erfelijk niet in staat zijn om met weinig tevreden te zijn, zullen snel verbranden en wegglijden.
WIJ ZULLEN GENTILEN VERSLAVEN
6. Tegelijkertijd moeten we handel en industrie intensief betuttelen, maar in de eerste plaats speculatie, waarvan de rol is om een tegenwicht te bieden aan de industrie: de afwezigheid van speculatieve industrie zal het kapitaal in particuliere handen doen toenemen en zal herstel van de landbouw door het land te bevrijden van schulden aan de landbanken. Wat we willen is dat de industrie zowel arbeid als kapitaal van het land laat wegvloeien en door middel van speculatie al het geld van de wereld in onze handen overdraagt en daardoor alle Goyim in de rijen van het proletariaat werpt. Dan zal de GOYIM voor ons buigen, al was het maar om het bestaansrecht te krijgen.
7. Om de ondergang van de industrie van de GOYIM te voltooien, zullen we speculatie helpen met de luxe die we onder de GOYIM hebben ontwikkeld, die hebzuchtige vraag naar luxe die alles opslokt. WIJ ZULLEN HET LONENTARIEF VERHOGEN DAT DE WERKNEMERS ECHTER GEEN ENKELE VOORDEEL ZAL BRENGEN, WANT WIJ ZULLEN TEGELIJKERTIJD EEN PRIJZENSTIJGING VAN DE EERSTE LEVENSBEHOEFTEN VEROORZAKEN, MET AANWIJZING DAT HET VOORTVLOEIT UIT HET VERLIES VAN DE LANDBOUW EN VEE-KWEEK: WIJ ZULLEN VERDER KUNSTVOL EN DIEPPRODUCTIEBRONNEN ONDERMIJNEN, DOOR DE WERKNEMERS TOE TE PASSEN AAN ANARCHIE EN DRONENHEID EN ZIJ AAN ZIJ DAN ALLE MAATREGELEN NEMEND OM ALLE OPGELEIDE KRACHTEN UIT HET GEZICHT VAN DE AARDE TE VERLENEN. "
8. OMDAT DE WARE BETEKENIS VAN DE DINGEN DE "GOYIM" NIET VÓÓR DE JUISTE TIJD KAN VALLEN, ZULLEN WIJ HET MASKEREN ONDER EEN VERMELD VROUWELIJK VERLANGEN OM DE ARBEIDSKLASSEN EN DE GROTE PRINCIPES VAN DE POLITIEKE ECONOMIE WAAROVER ONZE ECONOMISCHE KARRIEREN ZIJN TE DIENEN. EEN ENERGIEKE PROPAGANDA.