Interactieve bijgewerkte kaart van islamitische terroristische aanslagen in Europa 2014-2016

Verspreid de liefde
De enige bijgewerkte kaart van Europese islamitische terroristische aanslagen die online is gevonden!
De Priorij van Salem, Vredesinstituut heeft de meest bijgewerkte kaart van islamitische terroristische aanslagen in Europa van de afgelopen 2 jaar gemaakt. Kaarten zoals deze bestaan nergens anders. Dit wordt regelmatig bijgewerkt en uitgebreid. E-mail alle andere aanvallen van het afgelopen jaar naar marshalofsalem@yahoo.com. Dit kan handig zijn voor toeristen en mensen die zich met veiligheid bezighouden. Het helpt ook om duidelijkheid te scheppen over de huidige situatie en om te kunnen vergelijken hoe de huidige strategie van Europa heeft gewerkt.

Bekijk hier de interactieve versie: Islamitische terroristische aanslagen in Europa 2014-2016

Map of the last 2 years of Islamic Terror Attacks in Europe. Officially the EU says there is no trend nor coordinated effort. When the soldiers do these attacks after publically swearing allegiance to ISIS, our EU so-called authorities tell us that it was just someone who acted independently without being under the chain of command of the ISIS army. This is the only updated map of European Islamic Terrorist attacks you can find online. The false powers that be seek to lie, hide and cover up these attacks. The evidence is surmounting. http://celticorthodoxy.com/2016/07/interactive-updated-map-of-islamic-terrorist-attacks-2014-2016/
(Dit zijn alleen bombardementen en massale schietpartijen in naam van de islam. Massale verkrachtingen van meer dan 100 meisjes zoals in Keulen worden nog steeds niet toegevoegd aan deze kaart). Als er nog meer aanvallen van het afgelopen jaar ontbreken, stuur deze dan een e-mail naar marshalofsalem@yahoo.com. Dit kan handig zijn voor toeristen en mensen die zich met veiligheid bezighouden. Het helpt ook om duidelijkheid te scheppen over de huidige situatie en om te kunnen vergelijken hoe de huidige strategie van Europa heeft gewerkt. Er is behoefte aan een dergelijke weergavekaart op hoog niveau, dus we hebben deze gemaakt.
Bijgewerkte kaart van islamitische terroristische aanslagen in Europa.
GOOGLE.COM