Vredesoplossing voor 5 miljoen islamitische vluchtelingen die Europa binnenkomen

Verspreid de liefde
Niemand lijkt goede oplossingen te hebben. We vragen echter iedereen om onze punten in het bijgevoegde document te lezen en erover te bidden. We zullen ons trouw tonen om deze prachtige antwoorden voor een mooie toekomst te volgen.
Dit is het meest vreedzame, goede en positieve antwoord op de gebeurtenis met uitsterven die nu Europa treft (5-10 miljoen vluchtelingen worden toegevoegd aan de groeiende sharia-zones).
EU-vredesconferentie christelijk-islamrelaties. (als je lid bent van de Priorij van Salem, Vredesinstituut) Stuur een e-mail naar marshalofsalem@yahoo.com om ervoor te zorgen dat u deelneemt aan de online conferentie. Schrijf ons van tevoren als u het eens (of oneens) bent met een van de voorwaarden in deze vredesverklaring. Het laatste zegel wordt voor het einde van de maand op het document geplaatst.
DOWNLOAD DE VERKLARING VAN DE VREDEOVEREENKOMST PDF

 

 

VREDEVERKLARING VOOR ALLE INKOMENDE EU-ISLAMISTEN (5 MILJOEN VLUCHTELINGEN 2014-2015)

Uitstervingsniveau voor etnische vergrijzing.

Het Vredesinstituut van de Priorij van Salem heeft onderhandeld over het volgende vredesakkoord tussen de fundamentalistische christenen en islamisten. (Uitgegeven door het Vredesinstituut aan uitgebreide gemeenschapsleiders in september 2015.)

1. Eer en respect voor het etnische erfgoed en de cultuur van beide partijen (christen en moslim)

2. Europeanen die besluiten uit de duizenden uitbreidende sharia-zones te willen verhuizen, zullen worden geholpen door de speciale missie van de Priorij van Salem (samen met eervolle en respectvolle vertegenwoordigers van de moslimgemeenschap).

3. Er is van tevoren afgesproken dat de kosten van sociale dienstverlening met ten minste 50% worden verlaagd vanwege de toename van duizenden sharia-zones in Noordwest-Europa.

4. Beide partijen zullen de openbare trouw aan ons geloof aanmoedigen en onheil beperken.

5. We komen overeen om als goede voorbeelden van familie en religieuze mensen te leiden om bendes en criminele activiteiten te verstoren.

6. De speciale raad van de Priorij van Salem zal hoorzittingen houden voor gevallen waarin de verschillende groepen, na talrijke gedocumenteerde gevallen, niet in harmonie kunnen samenleven. (dwz de christenen zullen niet verhuizen.) Dan zullen we met beide gemeenschappen adviseren over de meest vreedzame en respectvolle oplossing voor alle partijen, met voorbeelden van succes met maximale harmonie.

7. Buiten de sharia-zones van Europa zullen we moslims helpen en aanmoedigen om naar de reguliere gebieden te verhuizen. (Er is een grote vraag naar moslims om uit te breiden naar de overwegend atheïstische gebieden waar de geboortecijfers al decennia lang ver onder het vervangingsniveau liggen. De 'vergrijzende bevolking' is bijna volledig verdwenen en de steden hebben geen inwoners. Zonder moslims om uit te breiden naar dergelijke gebieden weefsel van de stad zal volledig in verval raken.)

8. We zullen de 90% van inheemse Europeanen aanmoedigen om terug te keren naar hun historische God (YAHWEH God van Israël en Zijn enige zoon Jezus) en opnieuw kinderen te krijgen op tenminste vervangingsniveau.

9. Beide partijen zullen de moslimjongeren (en het afnemende aantal christelijke jongeren) aanmoedigen tot trouw aan relaties, positieve / gezonde programma's voor zelfopbouw en eer. Ons belangrijkste doel is om hoop te geven dat we niet terugkeren naar drugs, dronkenschap, depressie, ontrouw of misdaad.

Priory of Salem Peace Institute heeft deze vredesovereenkomst afgerond met veel steun van gemeenschapsleiders van alle kanten. Het atheïstische beleid is een soort staatsgodsdienst geworden. Dit is mislukt en nu keren we allemaal terug naar wat gezinnen bij elkaar houdt.

Geef een reactie