Alex Jones zegt dat True FAIR AND BALANCED gelijkheid verleent aan David Duke

Verspreid de liefde

Woorden als "vader" en "moeder" worden in veel staten verboden. Veel van deze staten classificeren die twee woorden zelfs als haatmisdrijven. Californië had deze wet enige tijd, maar heeft deze ingetrokken. Het is echter onder de regering van Obama met veel meer kracht gekomen van radicaal links.

Om eerlijk en evenwichtig te zijn tegen zeer extreme en onevenredige radicale linkse media, heeft Alex Jones besloten David Duke aan het woord te laten. Hij beweert dat als een van deze nieuwsnetwerken in evenwicht zou zijn, ze Duke naast Al Sharpton zouden hebben zitten. Hij zei dat sommigen misschien denken dat David Duke slecht is, maar deze radicale linksen zijn 1000 keer slechter dan Dr. David Duke (met verschillende vergelijkingsvoorbeelden).

 

Wat hij zegt is waar dat als je één radicaal links hebt, je die moet tegengaan om een evenwichtige radicaal aan de rechterkant te hebben.

Geef een reactie