Aankondiging voor de uitzending van de Koninkrijksboodschap

Verspreid de liefde

Artikel aangepast 8/8/2015

Ongeveer 300 zeer opbouwende mp3's staan in ons talkshoe-archief “de Koninkrijksboodschap”(Je zult er doorheen moeten bladeren). Je kan ook ga hier voor updates over de Koninkrijksboodschap

Sinds juni 2015 zijn de meeste van onze sabbatdiensten niet op mp3 opgenomen. Vaak zijn er twee of drie bijeenkomsten waar onze ouderlingen per sabbat bij betrokken zijn. Mocht u deze dan wekelijks willen opnemen Schrijf ons. Hoewel onze Talkshoe-widget-shows soms geen geplande afleveringen hebben, doen we nog steeds regelmatige sabbatuitzendingen en geven we ook gedurende de sabbat feeds / livestreams aan onze vrienden in Christus om met ons mee te doen. Als u een deel van onze nauwere samenkomstgemeenschap wilt zijn, schrijf dan naar minister@ChristsAssembly.com. Doe met ons mee aan gebeden, communie en sabbatdiensten, waar ter wereld u ook bent. 

 

Doe mee met gelijkgestemden uit alle hoeken van de aarde!

We bidden over het reorganiseren van de Koninkrijksboodschap en uw gedachten tellen. Dus laat het ons weten als je meer opnames wilt horen.

Geef een reactie