Southern Baptists kiezen nieuwe overtuigingen tegen Gods Woord

Verspreid de liefde

Dit is het bewijs dat de Heilige Geest deze denominatie lang geleden heeft verlaten. Een bijbelgelovige zal normaal gesproken 1000 niet-bijbelgelovigen op de vlucht jagen. In zo'n omgeving zouden niet-gelovigen normaal gesproken niet kunnen bestaan. Hier zien we dat zo'n extreme haat tegen onze liefdevolle Schepper niet alleen wordt bestraft, maar dat de meest radicale stuntpolitiek (zelfs tegen de wetenschap) zo extreem wordt gevierd in hun heilige heiligdom. Dit is een bewijs dat ze stopten met het dienen van de God van Israël. We weten welke god ze nu dienen op basis van de wetten die ze nu volgen. Die worden beslist in geen van Gods wetten gevonden. (1 Johannes 3: 4 geeft ons de definitie van zonde. Lees "De definitie van liefde" rechtstreeks uit het woord van God, zoals hier geciteerd: De definitie van ware bijbelse liefde kan geen wetteloosheid zijn. Is uw definitie van liefde nuchter of is het halfgevaarlijk?)

Ik denk dat de geest wegging toen ze ongeveer een eeuw geleden stopten met het erkennen van de sabbat. Een eeuw geleden was het populairder om samen met de rest van de kerk te aanbidden die zichzelf "Zevende Dag Baptisten" noemden.

Baptisten zijn er trots op dat ze zich niet conformeren aan de door de staat opgelegde religie en dat ze Jezus Christus als onze Koning hebben. Baptisten hebben gestaan voor eenheid met allen die de Schrift letterlijk nemen. Het is echter al enige tijd een officiële doctrine in de doopseminaries dat het woord van God niet geïnspireerd is. Ze leren zelfs dat Jezus Christus niet voor onze zonden stierf.

De eerste baptisten stonden bekend als verzetsmensen tegen door de staat opgelegde religie. De vroegst gepubliceerde bekentenissen van generaal Baptisten bewijzen dit. In Engeland waren ze eerst bekend als de Hebreeuwse Culdees, later werden ze bekend als "de Dissenter kerken", wederdopers, zevende dag baptisten en congregationalisten. Op het Europese vasteland stonden ze vooral bekend als Waldenzen.

In Amerika stonden de officiële staatsgrondwetten de eerste drie eeuwen bekend als de 'Artikelen van de Confederatie“. Hierin vanaf 1640 tot zelfs na de revolutionaire oorlog definieerde het onze “eeuwigdurende unie”Om alleen te zijn om Jezus Christus te aanbidden. Het vermeldt de redenen (net als veel andere documenten zoals de Mayflower Compact) dat ze alles op het spel hebben gezet om naar Amerika te komen. De enige reden van eenheid wordt duidelijk genoemd. Het enige doel zoals het luidt: "vrijheid om het letterlijke woord van Jezus de Christus te gehoorzamen."

Nu is er weer een Baptistenkerk weggevallen. De kerk die de eerste president van de Southern Baptist Convention voortbracht, zal nu toestaan dat sodomieten een hoge functie bekleden, worden geordend als hun afvallige priesters en gruwelen promoten die in hun zogenaamde heilige heiligdommen moeten worden gevierd.

verhaal: http://www.christianexaminer.com/article/church.which.produced.first.president.of.the.southern.baptist.convention.will.allow.gay.ordination.and.transgender.same.sex.marriage/49337.htm

Geef een reactie