Salomo's schepen voeren naar Amerika en Groot-Brittannië

Verspreid de liefde

Hieronder afbeeldingen van de oudste 10 geboden die hier zijn gevonden: https://godssecret.wordpress.com/2009/06/14/oldest-known-10-commandments-is-in-america-in-ancient-hebrew-script-from-time-of-king-solomon/

Het is het bewijs dat er ten tijde van koning Salomo heiligdommen werden gesticht in Amerika (compleet met de oudste kopie van de 10 geboden, de oudst bekende kopie ter wereld).

De schepen van Salomo waren zeker beter dan de Mayflower! Sommige prinsen van Perzië hebben naar verluidt de schepen van koning Salomo vrijgelaten aan Jozef van Arimathea (volgens één geschiedenis). Het Partian Empire was waar veel Israëlieten leefden volgens vele boeken over het onderwerp door Steven M. Collins, zie: http://stevenmcollins.com.

De geschiedenis leert ons dat Pontius Pilatus Jozef van Arimathea hielp de schepen veilig te stellen en daar weg te komen.

Dat wordt gevonden "In de Handelingen van Pilatus of het Evangelie van Nicodemus". Daarin staan zijn brieven en interacties met de Britse koninklijke familie en Jozef van Arimathea. Zijn lange omgang met Jozef van Arimathea ging terug tot de tijd dat Jozef zeven jaar in het Romeinse leger zat, waarvan hij de rang van "de curio" behaalde.

St. Joseph, de apostel van Groot-Brittannië, ontving twaalf huiden van Glastonbury van koning Avarigus (neef van Caractacus). Na de dood van Aristobulus (bisschop van Groot-Brittannië) 58 na Christus, werd St. Jozef van Arimathea opnieuw ingewijd door St. Philip, nu met de titel "Hoofdpriester in Groot-Brittannië". St. Paul trad toe tot St. Joseph in Groot-Brittannië, te beginnen in het jaar 60 n.Chr. De Welshe, Judese, Perzische, Egyptische, Spaanse en Romeinse verslagen uit de eerste eeuw beschrijven zijn heldendaden als bevelhebber van het Nazarener Galilese en Essenic "blauwe tuniekleger", of het Culdee Priesterschap. Zijn wapen vormt het St. George Cross van Groot-Brittannië. Volgens Morgan's geschiedenis, nadat hij met Lazarus en Maria Magdelene naar Gallië was verbannen, kwamen er nog veertig anderen bij hem uit Jeruzalem voordat hij naar Engeland vertrok. Alfwolds geschiedenis (bevestigd door Vaticaanse manuscripten van de archieven die door keizer Theodosius in het paleis van Pilatus in Jeruzalem zijn opgehaald) zegt dat Jozef met zeshonderd metgezellen kwam op een schip dat door koning Salomo was gebouwd samen met de hertog van de Meden, genaamd Nacianus, voorheen gedoopt door Jozef in de stad Saram, met de koning ervan, genaamd Mordraius, die dapper een koning van Noord-Wales doodde, die Jozef gevangen hield, waarna hij en zijn metgezellen in het gebied predikten en de twaalf huiden werden verleend door koning Avarigus. (citaat van 130 Engelse heiligen vóór Augustinus op http://glastonburyculdee.org)

Ohio Decalogue Stone en Keystone

In november 1860 vond David Wyrick uit Newark, Ohio, een steen met inscriptie in een grafheuvel ongeveer 16 kilometer ten zuiden van Newark. De steen is aan alle kanten gegraveerd met een verkorte versie van de tien geboden of decaloog, in een eigenaardige vorm van post-exilische vierkante Hebreeuwse letters. De geklede en bebaarde figuur op de voorkant wordt geïdentificeerd als Mozes in letters die over zijn hoofd waaieren.
YHWH-keystone geschreven in Ancient Block Hebrew gevonden in Newark, OH Indian Mounds.
DEZE AFBEELDINGEN ZIJN VAN
(site offline)
ER IS VEEL MEER
NU DIT ZIJN DE 10 GEBODEN
hebreeuwse grot
tencom
scan0005
heb2
jhvh
Het zegt op de rots
יהו ה אלהינו
bij de poort
Welkom op de locatie van de oudste bekende TIEN Geboden, de enige plaats op aarde waar de naam van GOD wordt gevonden die is geschreven in een stenen altaar dat aan Hem is opgedragen, en de eerste plaats van aanbidding voor de Bijbelse GOD in Amerika!
Ten zuiden van Albuquerque, en ten westen van Los Lunas, New Mexico, werd eeuwen geleden een oude inscriptie in het gezicht van een rotsblok uitgehouwen. Het is de tekst van de tien geboden, geschreven in Hebreeuws!Van bijzonder belang is het feit dat de typevan het Hebreeuwse schrift dat werd gebruikt was Paleo-Hebreeuws, wat de vorm is van het Hebreeuwse schrift dat werd gebruikt gedurende een periode van ongeveer duizend jaar, einde ongeveer 500 voor Christus. Dit betekent dat we redelijkerwijs kunnen concluderen dat de inscriptie van de Tien Geboden ergens op een rotsblok in New Mexico, Noord-Amerika, is gegraveerd. voorafgaand tot 500 voor Christus! De Heilige van Israël leidde kolonies van rechtschapen Israëlieten naar het land Amerika, voorafgaand aan de vernietiging van Jeruzalem en de Babylonische verstrooiing die plaatsvond in ongeveer 587 voor Christus. Harvard-geleerde Robert Pfeiffer. Pfeiffer, een expert in Semitische talen, concludeerde dat de mysterieuze inscriptie was geschreven in de vorm van Paleo-Hebreeuws en parafraseerde de Tien Geboden.
"Ik ben Jahweh, uw God, die u uit het land heeft geleid ', begon de vertaling van Pfeiffer. "Voor mijn aangezicht zullen er geen andere goden zijn." Hebreeuwse geleerden, zoals Cyrus Gordon van de Brandeis University in de buurt van Boston, hebben ervoor gestaan
authenticiteit. Historicus Steven M. Collins wijst erop dat de inscriptie "Las Lunas Stone" in archaïsch Hebreeuws werd geschreven in de Hebreeuwse letters van de stijl van de Moabitische steen, gedateerd rond 1000 voor Christus. Dit zou het schrift op de steen plaatsen in de tijd van de koninkrijk van het oude Israël onder zijn meest welvarende en machtige koning, Salomo, die regeerde van 1014 voor Christus tot 974 voor Christus, zeereizen rond de wereld waren redelijk
gebruikelijk in de tijd van koning Salomo, de zoon van David, tijdens de "gouden eeuw" van Israël. Salomo's ongelooflijke rijkdom wijst er ook sterk op dat de stenen inscriptie van Las Lunas tijdens zijn bewind is uitgehouwen. Het financieren van zeilende ontdekkingsreizen en maritieme handel is geen sinecure. Er zijn enorme bedragen en investeringen nodig. Salomo was de rijkste koning die ooit heeft geleefd, en had ongetwijfeld de middelen om zulke verreikende en gevaarlijke reizen te financieren. Ook stond Israël tijdens zijn regering in een verbond met de andere grote wereldmachten van die tijd, waaronder Tyrus en de Feniciërs, en de natie Egypte.
Het is 'Hidden Mountain' (5507 ') in New Mexico met de lokale' Mystery Stone 'zoals het nog steeds wordt genoemd door de staat, nu de' Phoenician Inscription Rock 'genoemd op de officiële kaarten of' Mystery Rock 'in hun' gebied lijsten met attracties.
De site bevindt zich 35 mijl ten zuidwesten van Albuquerque op Hwy 6 (historische 'Route 66') op mm18 Z van I-40 of 16 mijl W van I-25 in Los Lunas (waar het ook bekend is geworden als de 'Los Lunas Decalogue ”).
Het was ooit een Israëlitische Wilderness Tabernacle-site zo'n 2500 of meer jaar geleden, met zijn hoge altaarinschrijving op 'de HEER, onze God' van de Bijbel, en 80 ton kei "Gebodensteen" Mezoeza 'bij de poort' - daterend uit de 'Oudtestamentische' periode van het Paleo-Hebreeuwse 'moederscript'. Het zijn de enige '10 geboden 'die tot nu toe in het oude schrift zijn gevonden. Historisch gezien heette de berg Cerro Los Moqujino (Cliff of the Strange geschriften) door de indianen die beweerden dat het vóór de komst van hun voorouders in het gebied bestond.
Er wordt gezegd dat er ongeveer 2.000 tekens bestaan rond Hidden Mtn. voor een straal van ongeveer 6 mijl.
De volgende belangrijkste locale Hebreeuws is niet ver weg (in de vallei van de Purgatoire-rivier ten zuiden van La Junta Colorado), waar de oudste geschreven inscripties in de VS zijn (circa 1250 v.Chr. Conservatief), vanaf de vroegste ligatuurfase van woord- formatie door 'letters samen te binden tot een plaatje'. Ook die hebben YaH-inscripties die identificeerbaar zijn met de Exodus-mensen.
De eigenlijke massieve rots die eruitziet als een klein schip met een vrije kiel (misschien wat zijn aandacht erop trok), van het vulkanische basalt van de bovenste Tertiaire plank is een overblijfsel van de geologische prehistorie die 2/3 van de weg naar beneden viel uitgegroeid tot wat nu 2500+ jaar lang stand heeft gehouden als een enorme "Mezoeza" (bijbelschrift dat te vinden is bij elke Joodse deuropening). Zet in een rechte hoek links van de hoofdingang voor een natuurlijke toegangspoort tot deze oude site met Altaar met hetzelfde schrift maar in precies de tegenovergestelde hoek naar links naar de rivier waar het stroomt in een rechte lijn perfect loodrecht erop.
De grootste van slechts drie '10 geboden'-stenen die overal ter wereld zijn gevonden (de andere zijn de 'Ohio decaloog', een veel kleiner voorbeeld in een uniek type van het post-exilic Joodse kwadraatschrift en nog een van de 'Michigan Artifacts' gevonden geschreven in een spijkerschriftstijl met Hebreeuwse afbeeldingen!) en daarom het meest waard om te worden gekopieerd, deze zijn gemaakt met gebruikmaking van het volledige alfabet, het beste voorbeeld van de afdruk die het dichtst bij dat schrijven van de originele tabletten ligt, aangezien het Paleo het enige Hebreeuws is met een gelijke lettergrootte tekenset die op beide zijden van twee tablets volgens de rekeningen nodig zou zijn geweest. Deze remakes ervan zijn correct tot in de hoek waarin ze zich bevinden, maar zonder de fout van de oude schriftgeleerden om een later gerealiseerd en ingevoegd deel over het hoofd te zien (met een diakritisch teken ^), met de gecorrigeerde spelling van een paar woorden en toevoeging van nog een paar liet hij voorbijgaan voor een nauwkeurige tot Exodus 20 leesbare samenvatting van de volledige decaloog (zoals hieronder zonder reliëf)
Er is een verrassend aantal bewijzen en bevestigingen Israëlietenhet bezoeken van en wonen op de Amerikaanse continenten voor duizenden jaren.
Andere inscripties, ook geschreven in Paleo-Hebreeuws, zijn ontdekt in de staten Iowa, Ohio en Tennessee, evenals in Brazilië. In Newark, Ohio, werd een uitgehouwen steen van merkwaardig vakmanschap ontdekt die ook een gegraveerde inscriptie van de Tien Geboden van het Verbond draagt - in Paleo-Hebreeuws. Op een plek die bekend staat als de Bat Creek-grot, in Tennessee, is een oude Hebreeuwse inscriptie gevonden die de Israëlitische stam Juda noemt!
Een andere fascinerende archeologische vondst in Amerika is een oud artefact met een oude Hebreeuwse inscriptie van de Tien Geboden die in 1860 in Ohio is opgegraven. tabletten van de tien geboden. Dit artefact werd ontdekt in een oude grafheuvel.
Deze verschillende inscripties bevestigen zonder twijfel het feit dat Israëlieten waren lang voordat de Europeanen arriveerden in Amerika!
.

Moedertaal en gebruiken

Er zijn 
veelNative American Indian douane die het feit van hun Hebreeuwse oorsprong bevestigen. Veelvan die gebruiken en taalkundige bewijzen werden opgemerkt en opgetekend door de eerste Europeanen die contact hadden met de verschillende indianenstammen. Congreslid]; Een blik op de Hebreeën, door Ethan Smith; enAmerikaanse oudheden, door Josiah Priest.
De oude gebruiken van de Amerikaanse Indianen inbegrepen veelrituelen die hetzelfde waren, of gedeeltelijk gewijzigd, van de equivalente Hebreeuwse naleving van de Mozaïsche wet. Elke indianenstam werd weergegevensommige gewoonten of tradities die beslist Hebreeuws van karakter zijn. Voorbeelden zijn onder meer: besnijdenis bij sommige stammen; rituele reiniging na het aanraken van een dood lichaam; wetten van onrein vlees [veel indianenstammen volgden de spijswetten]; toevluchtssteden [waartoe een persoon die per ongelukeen misdrijf had gepleegd, kon vluchten voor veiligheid voor vergelding]; levirate huwelijken [de verplichting van een broer om 'zaad te verwekken' van een overleden broer die een kinderloze weduwe achterliet]; wetten van niddah[scheiding] voor menstruerende vrouwen; rituele zuivering ter voorbereiding op oorlogvoering; wijze van huwelijk, echtscheiding en bestraffing voor overspel; hun op de maan gebaseerde kalender; dierenoffers; en vele anderen.
Een sterk voorbeeld van de Hebreeuwse oorsprong van sommige Amerikaanse Indianen is de viering van jaarlijkse heilige dagen, die overeenkomen met de vastgestelde feesten van de bijbel. Veel indianenstammen vierden bijvoorbeeld een heilige lentedag die algemeen bekend staat als het "feest van de groene maïs", dat werd waargenomen tijdens de volle maan in het vroege voorjaar. In overeenstemming hiermee vinden we dat in de Hebreeuwse kalender de naam van de maand waarin het Pascha plaatsvindt, oorspronkelijk bekend stond als Abib, wat kan worden vertaald als "groene aar [van graan]". Net als het 'feest van groene maïs' werd het Pascha gevierd tijdens de volle maan. Indiase legendes, waaronder die van
de Yuchi's, waarin ze verklaarden dat ze vanuit de regio van de Verenigde Staten naar het gebied van Florida en Georgia waren gemigreerd
Bahamas. Volgens hun legendes zonk het eiland onder de zee en vluchtten ze voor hen
levens.
Deze zelfde Yuchi's migreerden later naar het grondgebied van Oklahoma, waar ze uiteindelijk
neergestreken. Verbazingwekkend genoeg laten ze sterk bewijs zien dat ze in historische tijden contact hadden met de Oude Wereld. Ze hebben een gewoonte die uniek is onder de Amerikaanse Indianen. Ze verschillen raciaal en taalkundig van hun buren. Elk jaar op de vijftiende dag van de heilige oogstmaand, in de herfst, maken ze een bedevaart. Acht dagen lang leven ze in “hutten” met daken open naar de hemel, bedekt met takken en bladeren en gebladerte. Tijdens dit festival dansen ze rond het heilige vuur en riepen ze de naam van God aan. De oude Israëlieten hadden in veel opzichten de vrijwel identieke gewoonte. In het oogstseizoen in de herfst, op de 15e dag van de heilige oogstmaand (de zevende maand), vierden ze acht dagen lang het “loofhuttenfeest”. Gedurende deze tijd woonden ze in tijdelijke hokjes, bedekt met takken, bladeren en bladeren. Dit festival gaat terug tot de tijd van Mozes en de uittocht uit het oude Egypte (Leviticus 23). Dr. Cyrus Gordon, van de Brandeis University in Boston, had het voorrecht om deel te nemen aan een van de herfstoogstfestivals van de Yuchi-indianen en luisterde naar hun gezangen, liederen en heilige ceremonies. Hij was een expert in het Hebreeuws, Minoïsch en veel talen uit het Midden-Oosten en was ongelovig. Terwijl hij luisterde, riep hij tegen zijn metgezel uit: 'Mijn God! Ze spreken de Hebreeuwse namen van God! "
Enkele van de best opgeleide Europeanen die voor het eerst contact opnamen met Amerikaanse Indianen in het oosten van Noord-Amerika, merkten op dat er in de taal van veel stammen talloze woorden waren dieklonk hetzelfde, en had hetzelfde betekenisals Hebreeuwse woorden! Onder degenen die tot deze conclusie kwamen, waren opmerkelijke vroege immigranten naar Noord-Amerika, zoals William Penn, Roger Williams en Jonathan Edwards. Woorden die in het Hebreeuws dezelfde klanken en betekenissen hebben als in Indiase talen, omvatten woorden voor: man, vrouw, de hemel, gebed, winter, evenals talloze werkwoorden en zinsdelen. Onder de woorden die bijna identiek waren aan het Hebreeuws waren Yo-he-wah[komt overeen met Jahweh], en ha-le-lu of ha-le-lu-yah. Evenzo kwamen in het midden van de 17e eeuw voor het eerst berichten van Hebreeuws-sprekende Indianen in Zuid-Amerika onder de aandacht van Europeanen. Net als in Noord-Amerika ontdekten de Europeanen niet alleen veel sterke overeenkomsten tussen de gesprokentalen van de indianen en de Hebreeuwse taal, meldden ze ook dat ze inscripties in het Hebreeuws hadden gezien, en een zeer sterke gelijkenis tussen Indiase gebruiken en Israëlitische gebruiken.
Israëli's kwamen duizenden jaren eerder naar Amerika dan Europeanen omdat er zeelieden waren van de stam Zebulon en ze gingen de hele wereld over en lieten daar hun sporen achter. Ze vertrokken vanuit de stad Eilat. Ook staat er in het Oude Testament dat Salomo zijn vloot overal heen stuurde om koper en zilver en goud en tin en mineralen zoals turkoois te brengen voor de tempel die hij ging bouwen. Ook de naam en het continent worden genoemd in de boeken van Talmud en Mishna die duizenden jaren geleden werden geschreven. Israël wist dat de wereld rond was. Het Vaticaan accepteerde dat de wereld rond was nadat de mens op de maan was gestapt, en pas daarna verontschuldigden ze zich voor het feit dat ze Galileo op de brandstapel wilden verbranden omdat ze beweerden dat de wereld rond is.
Gescande afbeelding
 

Geef een reactie