Schotten zijn Goten uit de regio Oekraïne

Verspreid de liefde

SCOTS ZIJN GOTHS UIT DE OEKRAÏNE. Dit boek bijgevoegd door LA WADDELL (of Habermans "Tracing Our Ancestors", of Steven Collin's boeken over de Goten) zou elke twijfel moeten wegnemen in het feit dat de oude Scythische Goten (Oekraïners enz.) Dezelfde zijn als de Schotten. De Schotten een gotische natie noemen is niet revolutionair. Je hoeft alleen maar naar de Declaration of Arbroath te kijken, ondertekend door Robert the Bruce en alle Barons, bekend als hun Declaration of Independence. Daarin definieert het de plaats aan de Zwarte Zee waar de Schotse natie vandaan kwam (uit Scythia / Oekraïne). VEEL VEEL meer te komen! (Visigoten de * West-Goten, en Ostrogoten * Oost-Goten, krabt gewoon aan de oppervlakte van ons erfgoed.)

Lees "The-Phoenician-Origin-of-Britons-Scots-Anglo-Saxons-1924-1e-editie PDF

Keizerlijk Gothia

Geef een reactie