IN HET BIJZONDER DANK U AAN ALLE "WETHANDHAVING" Ambtseed ter bescherming en verdediging van de grondwet

Verspreid de liefde

Ik wil even de tijd nemen om alle officieren van de wet te bedanken, die hun eden nakomen.

Het centrale deel van de eed:

"... om de grondwet te beschermen en te verdedigen"

Het centrale deel van de grondwet staat bekend als de "Bill of Rights". Dit worden onze "grondwettelijke rechten" genoemd.

Bedankt voor het BESCHERMEN van ONZE RECHTEN

Bedankt voor het VERDEDIGEN van ONZE RECHTEN

Tegen iedereen intern of extern (buitenlands of binnenlands) die niet ook de grondwettelijke rechten van elke Amerikaanse burger wil verdedigen en beschermen.

Dank u voor uw service, degenen die hun eden nakomen! Het maakt niet uit welke entiteit er belang bij heeft om dergelijke rechten van de eed te verminderen.

We kunnen het de "eed van het in bedwang houden van tirannie" of "de eed van het beperken van de bevoegdheden van de overheid tegen inmenging in persoonlijke vrijheden" noemen, dwz vrijheid van vergadering / vereniging / kerk enz.

Godzijdank staat er niet zomaar "iemand aanvallen, buitenlands of binnenlands, die door iemand die binnen de regering is binnengedrongen heeft verklaard dat hij een vijand is". In plaats daarvan is de eed heel specifiek, hij beschermt alleen de grondwet (rechten / etc) tegen ... ”.

Het is zo'n geweldige regering waar we allemaal gelijk zijn aan de regering, en niemand staat boven de wet. Vandaar de ware betekenis van “alle mensen zijn gelijk geschapen” toen het voor het eerst werd geschreven tegen de dictatorregering van Engeland. De cictatuur van Engeland geloofde dat hun regering boven de mensen stond, dus werd de uitdrukking "alle mensen zijn gelijk geschapen" gemaakt.

Afvallige agenten en ongelijke dictators die denken dat ze boven de rest van de bevolking staan, worden uitgesloten. Iedereen die denkt 'het beter te weten' dan de mensen, valt niet onder deze dankbetuiging. Ze druisen in tegen alle bedoelingen van de zinnen en wetten van Amerika die allemaal "regerings-pretenders" beperken om zich te mengen in de rechten van de mensen die zijn gedefinieerd in de grondwettelijke rechten.

Geef een reactie