Mp3 * Hell, Fire and Brimstone (Greg Laurie)

Verspreid de liefde

Voor nieuwe gelovigen, die hun leven nog niet aan Christus hebben gewijd.

De populaire evangelist, pastoor Greg Laurie uit Zuid-Californië, geeft deze ontnuchterende kijk op het onderwerp "Hell, Fire and Brimstone". Dit is voor iedereen een belangrijk onderwerp. Tegenwoordig laat de wetenschap steeds meer zien dat er een hiernamaals is. Dit onderwerp gaat over wat God erover zegt, met betrekking tot de hel zelf. klik hier om de mp3 te downloaden of af te spelen.

Heb je je leven aan Christus opgedragen? Wilt u de zekerheid dat u niet naar de hel zult gaan en dat u naar de hemel zult gaan? Bid dan vandaag het zondaarsgebed en breng uw leven in orde met Christus. (Aan het einde van deze mp3 kun je het zondaarsgebed opzeggen, een gebed van toewijding aan Christus.) Activeer je eeuwige nieuwgeboren geest en leer je geest te laten groeien terwijl je leert om elke dag meer en meer naar Zijn woord te leven. Leer “Zijn wil”, dat is “Zijn woord”, om elk gebed verhoord te krijgen. Wij van de Christ's Assembly zijn hier om u te helpen en met u te bidden. Bel gewoon 714-983-6968 en maak een afspraak om samen met een minister te bidden. We beantwoorden ook graag al uw vragen. U kunt ook aan de slag gaan door onze "contact pagina”. (Opmerking: we zijn geen partner van Harvest Ministries of Crusades. We zijn het ook niet op elk punt van de leer met Greg Laurie eens. Zijn specialisatie is op nieuwe gelovigen. We merken dat hij goed is in het helpen van mensen om nieuwe gelovigen te worden en te komen in de grotere plooi van het lichaam van Christus.)

We zullen je helpen om een Bijbel te krijgen en op weg te gaan met een plaatselijke gemeente waar je kunt groeien door de Geestelijke melk van het woord, totdat je klaar bent voor sterk vlees. Je zult leren opereren in Zijn aanwezigheid, vieren met Zijn volk. Met Zijn volk, Zijn feesten en de kennis van het Koninkrijk. In Zijn aanwezigheid is er volheid van vreugde, en aan Zijn rechterhand zijn er altijd genoeg genoegens. Hij wil ons alles geven wat we kunnen gebruiken om het beste van Zijn Koninkrijk te maken om een lichtend voorbeeld te zijn van Zijn goed bestuur voordat het einde komt. Er staat dat de goddelozen erg jaloers zullen zijn op ons allemaal die naar zijn goede woord leven. God zegt dat we op aarde gezegend zullen worden ver boven wat ze zich kunnen voorstellen, met al het goede.

Veel mensen kennen de beloften van het verbond niet en daarom dwingen ze zichzelf tegenwoordig om onder de zegenbeloften van God te leven. In plaats van God te danken en te prijzen dat Zijn woord onze vele zegeningen beloofde, nemen mensen een andere vorm van gebeden van “wee mij” enz., Waarbij ze Gods aanwezigheid verlaten. Maar wij op de Christ's Assembly proberen het goede nieuws met u te delen, aangezien Christus zei: "al deze dingen zullen u worden toegevoegd als u eerst Zijn Koninkrijksbestuur zoekt". We zullen je helpen om een overheerser te zijn, want “groter is Hij die in jou is, dan hij die in de wereld is”. Laten we allemaal onze geestelijke lichamen activeren en bezig zijn met het leren van onze nieuwe positie in Hem.

Dit onderwerp gaat vooral over het weten dat er een hel is, waar we allemaal mee te maken zullen krijgen. Alleen het bloed van Jezus Christus kan ons ervan redden. We moeten ons afkeren van alle zonden en alle zonden belijden (althans in de geest) en ontvangen dat Hij de ultieme prijs voor onze zonden heeft betaald, zodat we zowel vergeving kunnen ontvangen als de toegang tot de hemel (en ook de hemel op aarde) kunnen krijgen. .

U kunt vandaag uw leven officieel aan Christus wijden, met het eenvoudig te volgen zondaarsgebed. Onthoud dat dit slechts de eerste stap is. Je wordt geboren, maar ga daarna niet slapen! Groei tot het uiterste van al het beste op aarde, net als in de hemel!

Geef een reactie