De meest populaire West-Europese naam sinds 10 jaar is 'Mohamed' (statistieken in elke grote stad)

Verspreid de liefde

Twee verhalen en twee peilingen voor grote steden in Nederland en Engeland.
De Priorij van Salem Peace Institute houdt de volgende wetenschappelijke enquête.

ONDERZOEK 1: DE NEDERLANDSE NAAM HUN KINDEREN MOHAMED MEER DAN EEN ANDERE NAAM MEER DAN TIEN JAAR RECHTSTREEKS (KLIK HIER OM TE STEMMEN EN TE DELEN OP FACEBOOK)

In Rotterdam 'Mohamed' is al meer dan 10 jaar de populairste babynaam. Hetzelfde voor het grootste deel van Nederland. (Officiële statistieken van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.) Sommigen beweren dat het al de meest populaire naam is voor alle 25-jarige mannen in de stad. 
In Amsterdam Mohamed en Mohammed nemen de 1e en 4e plaats in. Rayan, Adam en Max volgen op grote afstand.
In Den Haag ze staan zelfs op plaats 1, 2 en 5 in de top vijf. De naam werd in 2008 drie keer zo vaak gegeven als de op een na populairste jongensnaam: Jayden.

In Utrecht, de vierde stad van Nederland, staat ook Mohammed bovenaan, maar wordt direct gevolgd door Adam, Lucas, Stijn en Daan.

ONDERZOEK 2: Engelands MEEST POPULAIRE kindnaam is “Mohamed” sinds 10 jaar. (KLIK HIER OM TE STEMMEN EN TE DELEN OP FACEBOOK)

Officiële statistieken van Engeland laten zien dat de meest populaire naam van mannelijke kinderen al meer dan 10 jaar "Mohamed" is.

Om nauwkeurigheidsredenen heeft The Priory of Salem Peace Institute als doel dat deze enquête meer dan 5 miljoen deelnemers bereikt. We zijn actief op zoek naar vrijwilligers die de papieren versie in jouw stad kunnen gebruiken. Als u zich niet kunt aanmelden om de enquêtes op de hoek van de straat te doen, kunt u ons nog steeds helpen deze enquête op Facebook te adverteren. Meestal kost het ongeveer $20 aan fb-advertenties om 20 deelnemers te krijgen. Gebruik ons om deze inspanningen onmiddellijk te financieren contact pagina  doneren. Voeg een briefje of e-mail toe hoe u denkt dat het Vredesinstituut de donatie gaat gebruiken. (dwz maximum aantal FB-advertenties, enz.)

Brongegevens over "Mohamed" als de meest populaire naam zijn algemeen beschikbaar. Voorbeeld:http://www.telegraph.co.uk/news/religion/6194354/Mohammed-is-most-popular-name-for-baby-boys-in-London.html

POLL VRAAG: Wil je (of heb je al) je kinderen Mohamed genoemd (als je kunt)?

Neem contact op en steun deze opiniepeiling en toekomstige opiniepeilingen.

Geef een reactie