YOU might be a suspected accomplice to the Criminal act of “complacency with a crime of sodomy” (most states require a citizens arrest of any knowledge of felonies).

Verspreid de liefde
Besluit tot vreedzame scheiding / excommunicatie voor elke daad van “zelfgenoegzaamheid met sodomie”.
 
Te worden ondertekend en afgekondigd door iedereen die in gemeenschap wil blijven met enig deel van Gods Heilige Kerk.
 
 

Alle vergaderingen die dat niet doen Ondertekenen en verzenden dit besluit dat aan alle vennoten moet worden afgekondigd, loopt het risico te worden verklaard: "Extreem radicale militante sodomitische politieke fanatici, buitenlandse bezetters van Satan en gezworen vijanden van het Kruis." 

 

"Wees heilig." Ze kunnen ons lichaam nemen en doden, maar ze kunnen onze ziel niet aanraken. We moeten “scheiden van sodomie” (* 1Cor 6: 9-17, 2Cor 6:16, 12:21, Rom 1: 21-27, 6:19 2 Pet 2: 6, Ef 4: 19-20, 5: 3-5, Kol 3: 5, 1Th 4: 7, Gal 5:19, Lev 26:21, Openb 18: 4)

Geef een reactie