Voortdurende Unie van Geconfedereerde Soevereine Staten - FINANCIER ONZE ADVERTENTIES AUB

Verspreid de liefde

America’s first constitution declared that our government is a perpetual Divine Theocracy under Jesus Christ the King, joined together for one aim, for the advancement of His Kingdom on earth. In this article I will prove it to you it is still in force as legally binding, and is the legal foundation of our government’s legitimacy today. This document “the Fundamental Orders” is also regarded everywhere as "Amerika's eerste grondwet". It was enacted in Connecticut on January 14th, 1639,  later re-enacted and adopted by all other colonies. It did define and permanently ratified our perpetual American Union to be for the Kingdom of His people under Jesus the Christ. This article pre-dated the English dominance and made no mention of any worldly power. Jesus alone was mentioned, and His laws, as our Supreme Authority. Afterward, as I will quote below, all other colonies adopted the articles with the text re-summarized as "Een eeuwige confederatie met één en hetzelfde doel, de vooruitgang van het Koninkrijk van Jezus Christus en het handhaven van de zuiverheid van het evangelie."

Amerika's eerste grondwet (eeuwigdurend) luidt:

“Een ordelijke en fatsoenlijke regering opgericht volgens God, om de zaken van de mensen in alle seizoenen te ordenen en te verwijderen, al naargelang de gelegenheid vereist; associëren en verbinden ons daarom om te zijn als een publieke staat of Commonwealth; en doe voor onszelf en onze opvolgers en als zodanig dat we hierna (eeuwigdurend) op elk moment aan ons zullen worden toegevoegd, ga samen Combinatie en Confederatie aan om de vrijheid en zuiverheid van het Evangelie van onze Heer Jezus, dat we nu belijden, te handhaven en te behouden, evenals de discipline van de kerken, die nu volgens de waarheid van het genoemde evangelie onder ons wordt beoefend; zoals ook in onze burgerlijke zaken om te worden geleid en beheerst volgens de wetten, regels, bevelen en decreten die als volgt zullen worden gemaakt, bevolen en verordend,”

Dit is het definitieve bewijs van de oprichting van onze goddelijke theocratie die oppermachtig is als de legitimiteit van onze wetten van het land van vandaag.

You can help us get this information on our Perpetual Union of Confederated Sovereign States to be known via “TARGETED ADS”.

Permanente Unie van Verbonden Soevereine Statenartikelen-confderation-eeuwigdurende-unie

Na de revolutionaire oorlog werd onze "vakbond" de Artikelen van de Confederatie genoemd. De "PERPETUAL CONFEDERATION" waarnaar wordt verwezen in onze grondwetten, betekent dat het voortduurt sinds het begin en geen einde heeft. In het woordenboek betekent het woord eeuwigdurend vanaf het begin doorgaan, ook “eeuwigdurend” of “eeuwig”, wat betekent dat het altijd was en altijd zal zijn. De huidige grondwet van de Verenigde Staten, die werd opgesteld vóór elke burgeroorlog, verwijst terug naar onze eeuwigdurende confederatie of "Unie" (beginnend in 1639). Deze specifieke confederatie is gespecificeerd. Dat is zowel in de adopties van 1639 als later in 1643 de confederatie wordt gedefinieerd in de tekst (tekst hieronder onderstreept en cursief weergegeven). Alle oorspronkelijke koloniën noemden dit christelijke verbond van onze voorvaderen het enige bestaande unie van Amerika. De Amerikaanse grondwet verwijst terug naar de "eeuwigdurende unie / confederatie" wanneer er in de openingsverklaringen "vervolmaking van de unie" staat. Pas honderden jaren later zijn onwettige en ongrondwettige staten ontstaan met slechts een defacto bedrijfsstatus, niet van het volk. "Deze unie perfectioneren" kan alleen worden gedaan met kennis van waar die eeuwige unie voor is en was.

Het doel en de wettelijke basis van onze Unie

Het is duidelijk dat het begin van deze confederatie zijn oorsprong vindt in de eerste Amerikaanse grondwet in Connecticut. Connecticut wordt om deze reden "de staat van de grondwet" genoemd. De eerste grondwet heette "de fundamentele orden". De tekst werd gekopieerd en de rest van de staten nam het aan, evenals de zinnen die verwijzen naar Jezus de Christus, enz. In de volgende artikelen van de Confederatie.

Het was ook de allereerste Grondwet die geen geloof gaf aan wereldse machten of monarchieën. Alle trouw was aan de soevereiniteit van Jezus Christus, net als in de meeste grondwetten van de oprichtende staat (vóór de burgeroorlog werden frauduleuze, defacto staatsondernemingen ongrondwettelijk gevormd). In alle oprichtingsdocumenten lezen we (zoals in de eerste “Artikelen van de Confederatie in de vroege 1600's) dat onze Confederatie was voor Jezus de Christus en Zijn Koninkrijksbestuur op aarde. U kunt ook de latere versies van de artikelen van de Confederatie die deze terminologie algemeen aanvaarden, bekijken als het doel "Jezus de Christus".

De tweede grote ronde van de “Artikelen van de Confederatie” bevestigde en publiceerde hetzelfde doel als genoemd in 1639. We zien dus opnieuw in 1643 dat er niet alleen staat dat onze Confederatie eeuwigdurend is, maar er staat ook dat we erkennen dat Jezus de Christus als onze Heer van de regering. Het begint met deze belangrijkste clausule die ons doel van unie aantoont: Terwijl we allemaal naar deze delen van Amerika kwamen met een en hetzelfde doel en doel, namelijk om het Koninkrijk van onze Heer Jezus Christus vooruit te helpen en om in reinheid en vrede te genieten van de vrijheden van het Evangelie; en overwegende dat we bij onze vestiging (door een wijze voorzienigheid van God) verder verspreid zijn over de zeekusten en rivieren dan aanvankelijk de bedoeling was, zodat we niet naar onze wens met gemak kunnen communiceren in één regering en jurisdictie; en terwijl we omsingeld leven met mensen uit verschillende landen en vreemde talen die hierna schadelijk kunnen blijken voor ons of ons nageslacht.”

Lees de volledige tekst van de 1643 artikelen van de Confederatie op: http://avalon.law.yale.edu/17th_century/art1613.asp

Dit "Een en hetzelfde doel" tekst werd naar alle staten gekopieerd als basis van de vakbond en de eeuwige confederatie. Alle staten erkenden, en blijven erkennen God is de basis van de vereniging. Alle 50 staten vermelden God in hun grondwetten en wetten. Dit is niet alleen gebleven sinds deze eerste grondwetten en artikelen van confederatie, maar zowel ervoor als daarna. Het belangrijkste was dat deze reeds bestaande en eeuwigdurende unie de basis vormde van alle volgende wetten en grondwetten.

Most encyclopedias say America’s present “union” started with the “Articles of Confederation and perpetual union”(perpetual in the dictionary means “continuing” or “pre-existing”. The “perpetual union” cited therein refers back to the originals adopted by all the said states which said for the first several hundred years that the one and the same aim of the union was, “For the advancement of the Kingdom of Jesus Christ, and for maintaining the purity of the gospel”. Some may argue a new union was established after the revolutionary war. However the word “perpetual” and “articles of confederation” were used again in the post-revolutionary government. Perpetual in the 1848 Webster’s dictionary also means eternal, pre-existing, as well as continuing. That union in Christ was the key, which also pre-dated the settlement in England, Holland, and other countries these Pilgrims came from. I will cite that Connecticut, where this was first written was called the Constitution state, and it makes no mention of Great Britain or any other earthly power. It gives credence only to Jesus Christ and His Kingdom on earth. Since it is called “perpetual” it means it cannot be ended, and remains the foundational basis in law for America’s present sovereignty. When the next government picked back up that very same word “perpetual” it meant continuing that original Christian government and true Confederate structure.

Niemand kan betwisten dat "een en hetzelfde doel" was dat VRIJHEID openlijk de geboden van Jezus de Christus (Eeuwige God die ons bezocht in een vleeslichaam) zou gehoorzamen.

Zoals je verder in deze originele tekst kunt lezen, staat er dat deze "Unie" nodig was om op te schrijven toen onze voorvaderen een minderheid waren onder vele naties en vreemde talen die schadelijk voor hen waren. Het lijkt erop dat we nu terug zijn in die situatie waarin christenen de minderheid vormen onder vijandige buitenlanders.

De voortzetting van dit "ene doel" van onze "eeuwige unie en confederatie" is gehandhaafd als de wettelijke basis voor alle volgende grondwetten. Als God nu uit de natie zou worden verwijderd, zou dit betekenen dat de hele wettelijke basis van de huidige regering en alle deelstaatregeringen zou worden verwijderd.

Zoals in de eerste artikelen van de confederatie staat, is de Unie "eeuwigdurend" en dat is dat ook geweest. De Unie waarnaar in de Grondwet wordt verwezen, kwam niet zomaar uit de lucht vallen. Het bestond sinds de jaren 1630 in de rechtsvorm van de "Fundamentele Orden" en de "Artikelen van Confederatie". Dus nu begrijpen we waarom er staat "om een meer volmaakte verbintenis te vormen", niet om het vorige te annuleren, maar om het te versterken en te vervolmaken. De vakbond had al 300 jaar verwezen naar het bewaken van de “zuiverheid van het evangelie van Jezus Christus”. De Bill of Rights, dwz "vrijheid van vergadering / vereniging" en vrijheid om zich te distantiëren zoals in de geboden staat, heeft ons geholpen om te leven zoals bijbelse en constitutionele vorsten zouden moeten.

No other union exists except the fraudulent British corporation registered after the civil war which has usurped the name “United States” and has been admitted by all sides only has jurisdiction to operate in their lands, ie Washington DC.

Tekst van Amerika's eerste grondwet (later gekopieerd naar alle staten als onze eeuwige unie en confederatie):

Amerika's grondwet en rechtsgrondslag van de Perpetual Union of Confederated Sovereign States.

Amerika's grondwet en rechtsgrondslag van de Perpetual Union of Confederated Sovereign States.

Help ons bij het adverteren van de Facebook-pagina om meer informatie te geven over de juridische basis van onze eeuwigdurende Unie van verbonden soevereine staten (voor de vrijheid om Jezus Christus en zijn wetten op aarde te gehoorzamen).

Definitie van Confederatie:

CON (samen met) Federatie (FEALTY- LOYALTY) Er kan geen FEDERATIE alleen zijn dan door DEELNEMING IN FEALTY. Alle staten waren oorspronkelijk verbonden op grond van artikel 1, lid 1, van de Amerikaanse grondwet.

Defacto frauduleuze staten

In plaats van artikel 1, paragraaf 1, alleen te laten in de Amerikaanse grondwet, waren er veel staten die na de burgeroorlog werden gevormd (zoals Nevada) die er volkomen mee in strijd waren. Zoals in hun nieuwe staatsgrondwet staat dat "alle macht in de federale regering van de Verenigde Staten ligt". De grondwet van Nevada is frauduleus omdat het die terminologie heeft, het is onwettig als regering en bestaat slechts als een bedrijf. Elke aanwezigheid van fraude onderkent contract. De Bundy-boerderij volgt de soevereiniteitswetgeving die wordt gegarandeerd aan de mensen van de staat, bovenop die van de federale staat. Er zijn veel voorbeelden van waar dit bedrijven zijn geworden die niet langer regeren. Het ene is dat ze de Perpetual Union hebben verlaten, en het andere is dat ze totaal in strijd zijn met de Amerikaanse grondwet (de echte eeuwigdurende Confederated Union of Free Sovereign States).

Zoals het zegt in de Amerikaanse grondwet artikel 1, paragraaf 1 dat "De macht zit in de mensen die worden vertegenwoordigd door de onafhankelijke staten". Lees meer over “Landtirannie verslaan”In ons archief.

Lees hoe Glastonbury Apostolisch Zie Gaf Amerika Onafhankelijkheid, Korte samenvatting.

Alle republieken van de oorspronkelijke staat eisen hun vrijheid om opnieuw terug te keren naar hun onafhankelijke status, zodat we God zonder inmenging kunnen aanbidden.

Als u onze advertenties wilt financieren, ga dan naar onze contact pagina.

Lees deze artikelen voor meer informatie:

 

Geef een reactie