Nieuwe reclameborden ”“ We moeten God meer gehoorzamen dan mensen ”Handelingen 5:29

Verspreid de liefde
Ter nagedachtenis aan de moedige inspanningen van de twee bakkers die de dictaten van de mens trotseerden om de Levende God te dienen:
BINNENKORT: $10 Miljoen dollar boetes als je homohuwelijken durft te ontkennen in je heilige heiligdommen. http://www.ChristsAssembly.com  (op de voorgrond, luister naar mp3 vanaf 3 juli)
We zijn bezig met het plaatsen van het kunstwerk op een billboard in Nevada, er kan nog meer naar voren komen met uw hulp donaties 
Aaron en Melissa Klein kregen een boete van $135.000 omdat ze weigerden een taart te bakken voor een bruiloft van hetzelfde geslacht.
De christelijke eigenaren van een voormalige bakkerij kregen donderdag officieel de opdracht van de arbeidscommissaris van Oregon om $135.000 aan boetes te betalen aan een lesbisch stel nadat de bakkers weigerden een bruidstaart voor het paar te bakken vanwege hun religieuze overtuiging…. WND.COM
Amerika's eerste zegel na de revolutie. Zoals voorgesteld door Benjamin Franklin, Thomas Jefferson en John Adams. Ze waren drie van de vijf belangrijkste auteurs van de Onafhankelijkheidsverklaring. (Mozes scheidde de Rode Zee, verdronk de legers van de farao en de vuurkolom.) 
DE TIJD IS RIJP VOOR SOMMIGE NIEUWE BILBOARDEN DIE HET WOORD VAN GOD AANHALEN:

Handelingen 5:29 "Maar Petrus en de apostelen antwoordden: Wij MOETEN God meer gehoorzamen dan mensen."
 
Laatste nieuws over Wachter van de Christ's AssemblyLogo

Felony Hate Crimes for Churches, aangezien het tirannieke edict van het Hooggerechtshof tegen de natuur en het gezin ingaat

Geplaatst op 3 juli 2015 door Editor
Het gaat niet alleen om burgerlijke vakbonden. In elk geval hebben de extremistische regenboogvlaggetjes de problemen tien keer verder gebracht dan ooit gedroomd. Nu is ons geloof en de natuur zelf een haatmisdaad tegen een beschermde groep "LGBT". Nu zijn hun beschermde nieuwe "rechten" om onze kerken te controleren (of zulke kerken kunnen hun 501c3-status verliezen en zelfs beschuldigd worden van misdrijven van haatmisdrijven). Nu moeten we allemaal niet alleen sodomiehuwelijken (een vorm van aanbidding) goedkeuren, maar ook vieren in de heilige heiligdommen van onze kerken. Als iemand hen anders behandelt dan de anderen, dwz een bepaald deel van het heiligdom ontkent, pleegt zo'n kerk een misdrijf als een haatmisdrijf. Ze kunnen dan worden beschuldigd van HATE CRIMES en worden opgesloten net als Jezus en alle heiligen vóór ons.

Aanval op de rechten van staten

In veel staten is overweldigend gestemd dat het huwelijk tussen een man en een vrouw is en het homohuwelijk is verboden. Hun stemmen betekenden allemaal niets, aangezien radicale extremistische fanatieke activistische rechters (die minder dan 0,5% van de wereldbevolking vertegenwoordigen) denken dat ze het wetgevingssysteem keer op keer kunnen omzeilen. Nu maakt het Edict van het Hooggerechtshof het nu in wezen een recht. Dus iedereen die dit nieuwe recht ontkent om uitgevoerd of gevierd te worden in hun heilige heiligdommen, de priesters kunnen vele jaren gevangenisstraf krijgen als een haatmisdaad. Onze stemmen hebben niets betekend, en 99.5% van de wereld wordt ook vertrapt door deze extreme edicten tegen de hele natuur, alle psychologische en wetenschappelijke velden.

Aanval op seculiere wetenschappers

Artsen, wetenschappers en psychologen (die geen religieuze voorkeuren hebben) worden nu in epische aantallen ontslagen omdat ze simpelweg neutraal en wetenschappelijk bleven over de zaken. Dit is zoals de natte droom van Joseph Stalin en de meest extreme bolsjewist.

Aanval op alle heilige heiligdommen

Nu alle priesters die weigeren een "huwelijk" te sluiten tussen twee mannen op de prominente plaats van hun heiligdom (zelfs als voorheen alleen maagden mochten trouwen in dat deel van het heiligdom), dan zullen zulke priesters naar de gevangenis gaan. In alle 50 staten zijn rechtszaken aangespannen tegen de kerken en priesters die geloven dat God en de natuur correct zijn. Nu hebben afvallige ambtenaren besloten dat sodomieten, bedriegers en lesbiennes zo goed gevierd en onderwezen moeten worden aan alle kinderen binnen de muren van elke kerk dat de genoemde slechte promotors ervoor kiezen om het vast te houden. 

Nu is het een door de staat gesponsorde haat-gestapo

Nu wordt de binnenlandse opstand tegen onze onvervreemdbare rechten (VAN DE SCHEPPER) niet alleen gevoerd door particulieren, maar ook door de afvallige ambtenaren zelf. Obama heeft de recente beslissing van de rechtbank gebruikt om financiering te weigeren voor kindermaaltijden op scholen die hun leerstellingen niet radicaal zullen veranderen door pornografisch seksueel materiaal op te nemen ten gunste van transgenders (die allemaal het domein van pedofilie naderen). Dus als een kerk nu in de VS zegt te geloven dat het huwelijk tussen een man en een vrouw is, dan zal de staat hem vervolgen voor haatmisdrijven. De priesters, en iedereen die bij hem staat, zullen naar de gevangenis gaan en de genoemde kerk zou worden vernietigd ten gunste van de goedkeuring van het geloof tegen de natuur door de nieuwe staat.

Bescherm uzelf

Ik stel voor dat iedereen een “Public Servant Questionnaire” bij de hand heeft om ervoor te zorgen dat onze fundamentele rechten op vrijheid van vereniging en dissociatie door dergelijke agenten worden gerespecteerd. 

Zorg voor privacy. Downloadbare VRAGENLIJST VAN DE OPENBARE DIENSTEN - Public Law 93-579

Gebruik het downloadbare formaat voor elke keer dat u denkt dat uw privacy wordt geschonden. Als de persoon / agent tekent, toont dit aan te goeder trouw dat de genoemde persoon / agent niet van plan is onze rechten te schenden. Downloaden: Vragenlijst voor ambtenaren in * PDF * (Klik hier)

Onthoud dat er in de eindtijd geen lauwwarm zal zijn, niet op het hek. Gewoon licht versus duisternis. Dit werd duidelijk voorzegd in Openbaring dat zulke gruwelen verheven zullen worden boven alles van God, en aanbeden zullen worden in onze zeer heilige plaatsen (om GRUWELEN te verheffen met veel liefde van het hart, dwz GAYNESS) in plaats van zich te verheugen in Gods geboden met heel het hart, zoals David deed. De agenten van Satan zullen niet rusten totdat alle beschaving (christelijke beschaving) is vernietigd. Roep je buren, familie, vrienden en gemeenschap op om je voor te bereiden alsof ze op Armageddon zijn.
Lees meer over de groepen die de autoriteiten zijn door de ambtenaren te informeren dat ze u moeten komen vervolgen. Groepen zoals de ADL en hun geschiedenis van spionage, ontvoering en marteling.

Buitenlandse ADL-huurmoordenaars ontslagen, nu met controle over alle lokale wetshandhaving.

Komt binnenkort? $10 Miljoen boetes voor kerken die geen huwelijk in hun heilige heiligdommen houden? ** speciale mp3 **  (luister ook naar onze updates over "The Kingdom Message" op Wachters van de Christ's Assembly | De waarheid verkondigen zoals de plicht is van alle christelijke Israëlieten

Geef een reactie