Hoeveel revisionisme (en het verwijderen van nationale symbolen) is er nodig om "racisme te genezen" van de natie?

Verspreid de liefde

Een commentaar van grootmaarschalk Rev Stephen MK, 

prioryofsalem

Hoeveel revisionisme (en het verwijderen van nationale symbolen) is er nodig om "racisme te genezen" van de natie? 

Om racisme in Amerika kwijt te raken, zullen ze elk voorschrift en symbool uit de hele natie moeten verwijderen. Vanaf ongeveer 1640 werden de eerste grondwetten geschreven die racistisch waren (zoals gedefinieerd en aangeduid als onze "Eeuwigdurende unie" en "eeuwigdurende confederatie"). We zullen er veel van moeten verwijderen In de toespraken van Abraham Lincoln beloofde hij heel Amerika om Afrikanen terug te sturen naar Afrika en NOOIT de slavernij te stoppen. Ja, we zullen door de eeuwen van segregatie moeten blijven gaan, de recente legalisatie van immigratie uit de derde wereld, en door moeten gaan tot het jaarr 2000 (waar in sommige staten interraciale huwelijken nog steeds een misdaad waren). Pas in 1968 legaliseerde het Hooggerechtshof interraciale huwelijken in Amerika. In die tijd was het een zeer impopulaire beslissing, en interraciaal huwelijk was nog steeds een ernstig misdrijf in 28 staten. Schrap alles in het hele land tot aan de verkiezing van Obama. Deze mensen die normale dingen in de samenleving blijven vinden en het "racistisch" noemen, zullen dingen verbieden totdat het koninkrijk komt. De vijanden van de waarheid zijn in een verloren strijd. 

Oprah zei onlangs dat alle oude mensen (vóór de tijden van segregatie eind jaren zestig) doordrenkt waren van racisme, en dat "alle oude mensen moeten sterven" om racisme te genezen. Iemand is tenminste eerlijk. Oprah's plan om dit te bereiken is om haar miljoenen te gebruiken om de oudere mensen te vermoorden. Veel miljardairs hebben zelfs nog ergere, hartstochtelijke uitspraken gedaan toen ze hun programma's met grote campagnedonaties hebben uitgerold.

Niet alleen Amerikaanse en staatsvlaggen moeten worden verboden. Elke vlag in de hele wereld zal moeten worden verboden. 

Elke vlag ter wereld was tot ongeveer 30 jaar geleden racistisch. Elke staat was per ras en had wetten over immigratie van anderen op basis van ras. Een vlag voeren was die van een ras en een natie. Ja, zelfs onder de Amerikaanse vlag had bijna elke staat tot voor kort in de geschiedenis van onze natie segregatieverordeningen. 

De vlag van de Confederate Battle ziet er totaal anders uit dan degene die boven de hoofdsteden van de staat vliegen. De grote versie is degene die de Ku Klux Klan in de jaren zestig boven de hoofdsteden had opgericht. (Ik kan de geschiedenis niet veranderen, maar alle leugenaars zullen in de hel branden.) Drie zittende Amerikaanse presidenten werden publiekelijk verklaard (en trotse) Klan-leden en ten minste twee werden geridderd in het Oval-kantoor. Hoeveel stiekem leden waren, zal misschien nooit bekend worden.

Ik ben zo trots op mijn Zuidelijke afkomst. Het is zo ongelooflijk dat God me zo heeft gezegend om mee te maken te hebben Dr. Josiah Clark Nott.
Tijdens de oorlog diende hij eerst als directeur van het Confederate Army Hospital of Mobile Alabama. Later in het veld diende hij als stafofficier en chirurg. Hij waagde ook zijn leven als ziekenhuisinspecteur in vijandelijk gebied en meldde de ernstig slechte behandeling van de Zuidelijke gewonden. Hij staat ook bekend om zijn medische artikelen die werden gepubliceerd om te bewijzen dat we NOOIT interraciale huwelijken mogen toestaan. (Loving vs Virginia was een tirannieke daad van het Hooggerechtshof om interraciaal huwelijk te legaliseren in 1968. Toen zelfs de aanklagers de wetten van het land nooit wilden veranderen. Ze zeiden dat ze gewoon niet naar de gevangenis wilden voor het misdrijf van mixen .) Het hele Amerikaanse Congres stemde ermee in en stemde om het verplicht te maken om zijn informatie tegen het mengen van rassen te publiceren in elk ziekenhuis en medisch tijdschrift in de natie. Ze hebben het gepubliceerd en vele malen opnieuw gepubliceerd. Zijn boeken als "Types of Mankind" gaan de geschiedenis in als klassiekers voor raciale identificatie. Hij had veel gedachtewisselingen met Darwin over de inhoud en toonde zijn christelijke overtuigingen tijdens dit alles stevig aan.
Het zuiden is in opkomst. Jade Helm zal een flop zijn. Nuchterheid en eerlijkheid is beter om eerder te worden nageleefd dan later (alle leugenaars wordt beloofd de poel van vuur te krijgen).
+++ aartsbisschop Rev. Stephen MK

Wachters van de Christ's Assembly | De waarheid verkondigen zoals de plicht is van alle christelijke Israëlieten

Priorij van Salem, Vredesinstituut

Geef een reactie