Elijah Style Dought Ended. Nu Epic FLOODS

Verspreid de liefde

Sinds 2013 verkeert de Witchita Falls-regio in Texas in een fase 5-droogte (slechtst mogelijke beoordeling) en wordt het beschouwd als een natuurramp. Dit is vlakbij ons kerkhoofdkwartier in Texas. Ten slotte hebben we een conferentie bijeengeroepen om over de regen te bidden. Dit was ongeveer een maand geleden, en we baden ervoor dat er een einde zou komen aan de ergste droogte in Amerika. Vanaf dat moment was het de zwaarste en non-stop stortbui. Ongeveer een stevige maand is het non-stop regen Halelujah! En het is nu een van de ergste overstromingen ooit. Alle rivieren die buiten hun oevers treden voor deze hele regio van Texas rond onze kerk. http://www.wfaa.com/story/weather/2015/05/21/wichita-falls-mandatory-evacuations/27696799/

Bijgewerkt: mei 23, 2015 - 11:55 pm

Geef een reactie