10 jaar sharia-jihad in Frankrijk en het keizerlijke vredeskorps van Europa

Verspreid de liefde

10 jaar sharia-jihad in Frankrijk en het keizerlijke vredeskorps van Europa 

Zoals in de onderstaande video deze week met Sean Hannity en Andem Choudary, is er een volledige implementatie van de sharia-wetgeving in tal van buurten van Europa. Meer dan 300 dorpen in Frankrijk hebben speciale “sharia-zones” waar politie, sociale diensten en zelfs spoedeisende hulpdiensten en brandweer niet binnen mogen.
Sharia law requires Muslims to fight in these ways until the host country allows their Sharia state and land to be setup. Anyone who blocks it, they’re allowed to kill. UK Muslim Cleric, Andem Choudary also said such similar language this week on Fox News, [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pwIXBRZi2jE[/youtube][spacer height=”20px”]
Dit is niet beperkt tot Frankrijk of het VK. Kijk naar de Ferguson-rellen. Over de Ferguson-rellen zei moslimleider Louis Farrakhan:
 [spacer height = "20px"]

We willen iets van deze aarde, of we zullen dit goddelijke land verscheuren! "

 [spacer height = "20px"]

Moslims verbranden elk jaar 40.000 auto's in Frankrijk sinds de moslimrellen in 2005 deze vreselijke trend begonnen

 Beginnend met de moslimrellen van november-december 2005 namen meer dan 300 Franse dorpen deel aan de moslimrellen en verbranding van gebouwen en auto's. In de eerste weken werden meer dan 30.000 auto's verbrand. Binnen enkele maanden telde ik dat de cijfers reikten tot ongeveer 90.000 auto's, vrachtwagens en bussen werden verbrand.
  
Op 1 januari 2013 maakte minister van Binnenlandse Zaken Manuel Valls bekend dat in totaal 1.193 auto's en vrachtwagens werden in brand gestoken in heel Frankrijk op oudejaarsavond. Hij zei ook dat hij "geschokt" was door een RTL Radio-rapport dat dat schatte meer dan 40.000 auto's worden verbrand in Frankrijk elk jaar.
 
Opnieuw een grote dag, op 1 januari 2015:

Media vindt dat iedereen te dom is om te weten wat er werkelijk aan de hand is TOP CONSERVATIEF NIEUWS
 [spacer height = "20px"]
 
Volgens Jean-Paul Gourévitch (vr), er waren 7,7 miljoen moslims (ongeveer 11 procent van de bevolking) in Europees Frankrijk in 2011.[12][13]
 [spacer height = "20px"]

Goed alternatief voor de mislukte strategie voor gedwongen menging / integratie

 Politici aan de rechterkant en aan de linkerkant zeggen dat ze onze christelijke samenleving moeten integreren om half / half te worden in de moslimmaatschappij. Niet alleen dit, maar ze denken nog steeds dat de radicale standpunten van het atheïsme die zelfs tegen de reguliere wetenschap ingaan, en de natuur zelf, zeggen dat alle kerken deze nieuwe vorm van radicaal geloof moeten omarmen die bekend staat als atheïsme. Dit introduceert nog een "helft" die beide Christenen en moslims worden verondersteld onderworpen en tot slaaf te leven onder het radicale geloof van het atheïsme. De gedwongen vermenging met atheïsme en de islam zou in elke kerk gepromoot moeten worden onder pijnlijke wetten tegen het christendom. Deze daden omvatten de verplichting om extreme daden van godslastering zoals sodomie te bevorderen. Als we weigeren deze of enige andere vorm van godslastering te promoten in onze erediensten en gebedsdiensten, lopen we het risico deze wetten voor gedwongen vermenging te overtreden.
 [spacer height = "20px"]

Geforceerd mengen werkt niet [spacer height = "20px"]

Tot nu toe is deze mengstrategie van de afgelopen 50 jaar volkomen mislukt. De absoluut gedwongen interculturele menging heeft veel ergere problemen veroorzaakt. De Priorij van Salem, Vredesinstituut publiceerde het volgende veelzeggende artikel: "Waar rechts en links samenkomen: maak een einde aan de Fed en Hault-immigratie". Het laat zien hoezeer Amerikanen zich niet realiseren dat de liberale linkse vleugelspelers zoals de Duitse "Pediga" nu ook protesteren tegen immigratie. Het laat zien hoe gevaarlijk de dingen zijn geworden. Zelfs een liberale linkse groep als Pegida is actief, en ze protesteren tegen alle meer traditionalistische Duitse nationalistische groepen en zeggen dat ze niet integreren met hun visie op de moderne vermenging van de culturen tot één. Dus natuurlijk zullen ze het opnemen tegen de islamitische groeperingen, aangezien de islam zelf een separatistisch type nationalisme is.

Vrijheid en onafhankelijkheid werkt

Volgens de studie van de Priory of Salem Peace Insitute, zal het verlenen van meer vrijheid om onze onvervalste geloofsovertuigingen volledig uit te oefenen de meest vreedzame oplossing zijn.

[spacer height = "20px"] Afzonderlijke christelijke landen, afzonderlijke atheïstische landen en afzonderlijke moslimlanden waar iedereen in harmonie kan leven.

De Priorij van Salem verwelkomt nu nieuwe leden om Imperial Peace Corps op te richten voor de montage Atheïst versus christen versus islamcrisis in Europa. Harmonie voor iedereen! In volledige liefde, eer en tolerantie voor de wetten, de etnische identiteit en het culturele erfgoed van elk volk, geloof en ras. Zonder iemand te dwingen zijn vrijheden op te geven om de waarheid te spreken, de wetten van de natuur en van de God van de natuur te aanbidden en te eren.

[spacer height = ”20px”] Vrede zonder godslastering

Het motto van de Priorij van Salem, "Vrede zonder godslastering". Vraag christenen niet om godslastering te plegen. Eis vooral niet van ons om godslastering te promoten, zoals nu wordt verwacht in de nieuwe sociale experimenten van gedwongen vermenging. Die experimenten zijn totaal mislukt. De heilige koeien van het atheïstische geloof kunnen niet meer worden gedwongen gevierd te worden binnen de kerken van het christendom. Er zal opnieuw tolerantie voor het christendom moeten worden, en niet onder een triljoen wetten moeten vallen die ons verbieden het letterlijke woord van onze bijbel te lezen. Degenen die vrezen dat de waarheid wordt voorgelezen uit onze volledige King James Version-bijbel, moeten degenen zijn die worden ondervraagd, niet de minister of de gelovigen.

Lidmaatschap

Als je geïnteresseerd bent om je aan te sluiten bij onze "Special Marshals" die de vredesmissies van ons Imperial Peace Corps uitvoeren, schrijf dan naar marshalofsalem@yahoo.com. Momenteel heeft de Priorij van Salem geen werkingsbudget en geen andere missies dan welke vrijwilligersondersteuning er is voor het algehele priesterlijke plan van Ben Zadok om de wet van Mozes te implementeren voor de Koninkrijkswet Bestuur van Jezus Christus op aarde, op een plaats waar YAHWEH zal beschermen het land, enz. Zoals in Gods wet staat, doen we jaarlijks 3 keer per jaar pelgrimstochten naar onze heilige plaatsen over de hele wereld. U kunt ons volgen en bij ons aansluiten op http://ChristsAssembly.com. Voor de Priorij van Salem hebben we veel openstaande posities, van Special Marshal, Marshal, Priest, Deacon, Porter, Knight, Porter, Special Officer, of voor degenen met een lange staat van dienst om te worden genomineerd als Grand Marshals (of hoger) binnen de Priorij van Salem. Een vredesinstituut in zijn Jeruzalem. De vergadering van Christus verwelkomt jou.
Vind ons op Facebook: http://facebook.com/prioryofsalem

Geef een reactie