Educatieve verhandeling over oorlogsbanen (militair industrieel complex)

Verspreid de liefde
Een educatief discours over het militair-industrieel complex.
Lieve vrienden,
 
 Overste Bob stuurde dit interessante bericht waarop ik een reactie heb toegevoegd. Er is veel meer te observeren, maar ik zal de meesten van jullie verliezen, zelfs met dit beperkte discours. Herzie zorgvuldig alle foto's (op de link) en overweeg de realiteit van de omstandigheid. WAUW! 
 
Op 12 juli 2014 om 20:49 schreef Bob:

 

 Voor mijn burgervrienden die me prijzen voor het sturen van dingen die ze normaal niet zouden zien, ben je welkom. Deze neemt de kroon, het is een voorbeeld van wat ons land heeft gedaan, kan doen en doet me vragen: "wat doen we nu"?
Onthoud dat zonder veilige grenzen geen land een land is; zorg ervoor dat uw vertegenwoordigers en uw stemgerechtigde vrienden dat weten voor de komende november 2014 en 2016.
Deze serie toont de "grote stok" -kracht van de Amerikaan. Herzie het terwijl u zich realiseert dat het maar de helft was van wat we deden, het andere theater was in Europa.
Bedankt voor de aanvaller Jack.
     jw.
We hebben al dat spul in minder dan twee jaar gebouwd! Wat is er nu met ons aan de hand?
Beetje
ULITHI ATOL: SOUTH PACIFIC World War Two History
EXTROADINAIRE FOTO'S VAN DE HOOGSTE GEHEIME "STAGING" BASIS VOOR DE VOORBEREIDING VAN DE INVASIE VAN VASTLAND JAPAN. EEN HELE ARMADA. LET OP DE DRAGERS OP "DE RIJ VAN DE MOORD"http://www.warbirdinformationexchange.org/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=52966
 
Reinhold reageert
 
Bob en Tad, 
 
Dank u. Deze afbeeldingen zijn een wonder! Blijf doorgaan, er is nog veel meer te observeren!
 
Deze afbeelding van de Armada in de Stille Zuidzee was voor, tijdens en NA de oorlog geheim. Niet omdat het de basis in gevaar zou brengen. Het was duidelijk helemaal geen geheim! Het publiek mocht nooit zien wat er gebeurde. Het was gemakkelijk om over die gebeurtenissen te liegen. De Kosher Kabal was eigenaar van de pers die niet gratis was.   
 
Dat was toen. Dit is nu.
 
Als u de beelden van de Armada in de Stille Zuidzee van de VS bij Ulithi Atol objectief bekijkt, zult u het doel van oorlog zien. De Grote Depressie was nodig voor de Kosher Kabal om de kredietklok opnieuw in te stellen. Om een monopolie op de productie te krijgen, is het nodig om te bezitten wat er wordt geproduceerd. De lener is de slaaf van de uitlener. Tegenwoordig zijn allthkgs een tolweg. ALLE DINGEN ZIJN EEN TOLWEG    
 
Zie de Duitse nazi-docudrama's uit 1940 De eeuwige Jood " en  "Jude Suess"  Deze verklaren de Kosher Kabal. 
 
LEES: "EEN KORTE GESCHIEDENIS VAN DE BALFOUR-VERKLARING" en HITLER "S REVOLUTIE"    www.barnesreview.org.
 
 
Al die mannen die eropuit gingen om te doden en gedood te worden en al degenen die die armada bouwden in de onderstaande afbeeldingen en de vele andere dergelijke enorme voorraden wapens van massa vernietiging voorzien voor de oorlog diende de Kosher Kabal van de Bogus Bank of Credit Fraud.  
 
Hun taak van oorlog is om de TOEGANG te WEIGEREN tot het bezit en de productie van rijkdom door alle anderen. Om dit te doen, zal de Kosher Kabal ervoor zorgen dat anderen HET NEMEN of HET BREKEN.  
 
Dan komt de Kosher Kabal met ENORME LENINGEN VAN BOGUS KREDIET. Deze nepleningen sluiten de ketenen die al diegenen binden die voorheen vrij waren - OVERAL.
 
 
 
Deze beelden van de Pacific Armada voor de invasie van Japan tonen het enorme aantal BANEN dat uit etherische boosaardigheid werd opgeroepen. BAAN! BANEN! BANEN! Miljoenen Stupid as an Ass Proud To Be American Money Morons namen de baan op voor vernietiging. Ze hadden geen alternatief. 
 
Kredietverstrekkers hebben geldgevers nodig die banen hebben om het verdiende inkomen (WAARDE) te verwerven dat de kredietverstrekkers voor niets anders nemen dan nepkrediet.  
 
Als The People bezig zijn met moorden en gedood worden, maken ze zich minder zorgen over vrijheid en welvaart. Ze kijken in plaats daarvan naar Gladiators.
 
Tussen 1929 en 1939 bedroeg het Amerikaanse werkloosheidspercentage gemiddeld 13,3 procent. Tegenwoordig is meer dan 50 procent van de huidige totale bevolking voor hun levensonderhoud AFHANKELIJK van de nep-overheidsinstellingen. De werkloosheid is zo groot dat de nepregering leugens verzint om de feiten te verbergen. Dit is niet beschikbaar omdat wij de mensen hebben Alomtegenwoordige toegang tot informatie, communicatie en handel.    De vloek van Monopoly.   
 
DE SCHENKER was vroeger afhankelijk van verdiende rijkdom om de nepkredietschuld af te lossen.  
 
NU IS DE LENER AFHANKELIJK VAN HET BOGUS-KREDIET OM DE BOGUS-SCHULD TERUG TE betalen
 
Het lijdt geen twijfel dat deze omstandigheid niet kan blijven bestaan.  
 
De Kosher Kabal Of The Bogus Bank Of Credit Fraud is mislukt.  
 
We staan hier nu naar het Kosher Kadaver te kijken. We moeten het snel verbranden!
 
 
   JE STOM ALS EEN EZEL TROTS OM AMERIKAANS GELD MORON TE ZIJN
 

Oorlogsobligaties kopen

De Tweede Wereldoorlog - de grootste gecoördineerde inspanning in de Amerikaanse geschiedenis - zou de Verenigde Staten uiteindelijk $304 miljard dollar kosten, het equivalent van meer dan drie biljoen dollar in de huidige termen. Belastingen alleen zouden nooit alles kunnen betalen. Dat vereiste een reeks jaarlijkse War Bond-ritten. Het hele land raakte erbij betrokken. Een kwart van de obligaties werd gekocht door particulieren; de rest door bedrijven en financiële instellingen.

 
Nepkrediet wordt verantwoord als VERDIENDE INKOMEN en NIET-VERDIENDE INKOMEN. Hoe groter het bedrag aan onverdiende inkomsten (krediet), hoe minder elke kredieteenheid kan kopen. Amerikanen zijn dus gewend aan de inherente aard van Bogus Credit: 'verwaterde waarde'. Domme mensen noemen de resulterende prijsstijging "inflatie", terwijl het fenomeen in feite een vermindering is van de waargenomen waarde van de Bogus Credit-eenheden die domme mensen "Dollars" noemen. (Niet de werkelijke waarde).
Door het "Levering van geld"  (Bogus Credit Units) van de producenten van rijkdom induceert 'omgekeerde inflatie' of 'deflatie'. Dit is een poging om de vermenigvuldiger genaamd 'rente' te resetten om de razende inflatie te temmen die alle geloofwaardigheid vernietigt van de Kosher Kabal van de Bogus Bank of Credit Fraud, die we kennen als 'Federal Reserve System of Credit Fraud'. Domme mensen geloven dat het systeem WET is. Maar het is geen wet, maar duidelijke en eenvoudige FRAUDE.
 
Omdat elk monopolie bedrog en misleiding vereist, ontzegging van toegang tot "Informatie, communicatie en handel" het  Kosher Kabal moet dergelijke toegang controleren. Dit werkt al millennia goed. Maar dat is nu voorbij, zoals de veelheid aan kopieën gemaakt in Gutenbergs Press of Martin Luther's Translation of the Holy Bible de wereld overspoelde met toegang tot de waarheid, zo heeft het internet ALLE MONOPOLIES afgeschermd. Dit heeft de Kosher Kabal verstoord. Ze proberen tevergeefs oorlog te ontketenen terwijl The People Nyet zegt! De mensen wilden ooit oorlog. Dat is de zaak van tirannen. Het is oorlog die de Kosher Kabal nodig heeft om de Producers of Wealth te onderwerpen en alle rijkdom te verwerven. Dat proces is beëindigd.
 
Dat vat het vrij goed samen.
 
Tijdens de Tweede Wereldoorlog legden Amerikanen, als alternatief voor rantsoenering, 'overwinningstuinen' aan, waarin ze hun eigen voedsel verbouwden. In 1945 waren er zo'n 20 miljoen van dergelijke tuinen in gebruik, die goed waren voor ongeveer 40 procent van alle groenten die in de VS werden geconsumeerd. Tegenwoordig probeert de Kosjer Kabal niet alle onafhankelijke productie van rijkdom, zoals VOEDSEL, KLEDING, ONDERDAK, te onderdrukken. Om dit te doen is het voor de Kosher Kabal nodig geworden om te proberen de christelijke doctrine en verordening te vernietigen. Ze zullen falen.
 
Omdat de christen-nationalisten (nazi's) van het Duitse Derde Rijk de Kosher Kabal van de Bogus Bank of Credit Fraud verdreven hadden, was de Grote Depressie in 1938 voorbij in Duitsland, waar er geen schulden waren en volledige werkgelegenheid Vrijheid, Vrede en Welvaart. Dit is natuurlijk onaanvaardbaar voor de Kosher Kabal. Duitsland moest worden neergeslagen. Hetzelfde geldt voor Japan, wat verklaart waarom Harry Truman, ondanks zijn bezwaar tegen de ‘Wrede en Hebzuchtige Joden’ deed wat de Joden hem zeiden te doen en 's werelds eerste en tweede nucleaire aanval op overgegeven en uitgestorven Japan uitvoerde om een eindeloze wereldoorlog te voeren. Japan werd met de grond gelijk gemaakt, net als Duitsland. Ze zouden moeten lenen om alles te herstellen. Nu is alle productie van de wereld (bijna) eigendom van de Kosher Kabal van de Bogus Bank of Credit Fraud. De geliquideerde geldschieter kan niet uitsluiten.
 
 
 
De Grote Depressie zette zich in Amerika voort tot ongeveer 1948, toen een geleidelijk herstel geen individuele welvaart bracht, maar meer schuldslavernij.   Terwijl 16 miljoen mannen en vrouwen marcheerden ten oorlog, 24 miljoen meer verhuisden op zoek naar banen bij de defensie, vaak voor meer loon dan ze ooit hadden verdiend. Acht miljoen Dames stapte in de beroepsbevolking en etnische groepen zoals Afro-Amerikanen en Latino's vond vacatures als nooit tevoren.. 
 
 Deze grafiek vertelt het verhaal.
 
     Amerikaanse bevolking 1939 130 miljoen mensen VS. Productiebanen 1939: 10 miljoen banen    
 
     Amerikaanse bevolking 2014 313 miljoen mensen VS. Productiebanen 2014 12 miljoen banen
 
 
 
 
VERGELIJKBARE DEPRESSIES (AKA "RECESSION") 1948-2007
Bijgewerkt: juli 13, 2014 - 1:39 pm

Geef een reactie