Good Tidings Against The Hate RE: A Public Notice From Outside the Pentagon

Verspreid de liefde
Een andere goede en eerlijke christelijke vredesambassadeur van de hemel heeft het volgende uitgegeven
"PUBLIEKE KENNISGEVING VAN BUITEN DE PENTAGON" 
Bid voor deze broeder en alle andere heiligen die nederig bidden dat het bestuur van Zijn Koninkrijkswet en Zijn wil zowel op aarde als in de hemel wordt gedaan. Spoedig zal het terugkomen zoals de tijd van koning David, als een demonstratie van een wereldwijde supermacht van Zijn glorie tegen het kwaad. Zoals het zegt, zullen het koninkrijk van licht en koninkrijk van duisternis aan het einde op gelijke voet staan. Dat heeft hij ons beloofd

Zijn Ekklesia zal sterker zijn dan ooit tevoren

(lees een van onze klassieke artikelen erover op http://christsassembly.com/2013/06/his-ekklesia-will-be-stronger-than-it-has-ever-been/)

Dus broeder Reinhold heeft de volgende liefdesbrief uitgegeven om de goede wetten van onze liefdevolle Schepper te respecteren. Dit is essentieel voor zowel het behoud als de bekrachtiging van Zijn natuurlijke schepping in een gevallen wereld. Geschreven en afgekondigd op een van Amerika's geclaimde machtszetels, het hoofdkwartier van Manasseh Israel (leider van de Covenant Nations of Christian Israel) die voor ons nageslacht een verbond hebben gesloten om zulke zegeningen te ontvangen die voortkomen uit ons geloof en onze dienst aan ons Koning Jezus de Christus.
Broeder Reinhold heeft, net als elke goede broeder en eerlijke christen, deze wettige openbare kennisgeving uitgegeven die een minimum is voor alle gelovigen om "oprecht te strijden voor het geloof dat ooit aan de heiligen is overgeleverd", wat in feite een meer duurzame vrede met de legers in de hemel verzekert. (evenals de hel), zodat ze de bewoners van de aarde niet volledig vernietigen. Dit is het minimaal vereiste woord van eenvoudige en wettige basiswaarheid, verantwoord en uitvoerig uitgesproken. Zoals het zegt, is het HET WOORD VAN ONS GETUIGENIS dat de duivel overwint (samen als we ook het bloed van het Lam hebben). Zoiets weerhoudt de poorten van de hel er volledig van om de wereld volledig te vernietigen, en meer. Deze goede broeder en dienstknecht van Jezus Christus gaf de gepaste, intelligente en ontnuchterende woorden over onze huidige positie als natie en als christenen. Zoals het zegt “wanneer de vijand binnenkomt als een vloed, zal de Geest van YAHWEH een standaard tegen hen oprichten”. Dit was een goede getuige die de waarheid aantoonde van onze normale opvattingen in Amerikaanse wetten voor 99.9% over het bestaan van onze natie van een regering door het volk en voor het volk ter verdediging van de onvervreemdbare rechten die niet van de mens komen. Zoals ik in de volgende paragrafen aantoon, moet de regering de zuiverheid en vrijheid van het evangelie van Jezus Christus bewaren. Een dergelijke bestaande regering behoudt ons recht om onafhankelijk te zijn en gescheiden te zijn van enig deel van een overheidsentiteit wanneer men denkt dat ze zich op enig moment met de laatste kunnen bemoeien. Maar omdat zo'n oorspronkelijke regering werd gedefinieerd voor Jezus Christus en het evangelie (zoals ik hieronder zal aantonen), hebben we het recht niet alleen om af te scheiden, maar om de de jure regeringsentiteit te herstellen (of opnieuw te bewonen) over de defacto usurpatoren en pretenders. Dit kan genoeg zijn om een nieuwe generatie hoop voor de mensheid in stand te houden, niet alleen om onze mensenrechten te behouden, maar alle onvervreemdbare rechten om onze Koning Jezus de Christus te dienen en Hem te aanbidden zoals Hij ons geboden heeft. Dit kan (of misschien niet) voldoende zijn om de koers te veranderen van zulke afwijkende complotten van de huidige opstanden die worden gevoerd door afvallige ambtenaren in hun complot, niet alleen om Amerika te vernietigen (zoals ze in hun eigen woorden stellen zoals in veel boeken is gedocumenteerd) , maar hun complotten om alle overgebleven leden van Gods goede en natuurlijke schepping over de hele wereld te vernietigen en tot slaaf te maken.
Ik wil ook graag aan zijn ontnuchterende en 'gezonde' woorden toevoegen (in tegenstelling tot die van Obama, zoals hij herhaaldelijk door professionele psychologen op Major News is afgeleid als bewijs dat hij krankzinnig is door zijn irrationele tirannieke onderdrukking van onze rechten) het volgende:
De eerste grondwet in Amerika, waarvan alle volgende grondwetten en wetten in Amerika beweren een wettige basis te hebben gekregen om hun bevoegdheden te onderschrijven, werd opgesteld in Connecticut. Zelfs vandaag de dag wordt de staat de "Grondwetstaat" genoemd.
Amerika's eerste en oprichtende grondwet heette "The Fundamental Orders".
Het was de allereerste grondwet die geen enkele aardse of koninklijke macht vermeldde.
Als we Amerika's EERSTE EN OPRICHTENDE Grondwet citeren, die alle andere machten van de aarde vervangt, vinden we de volgende grondslagen: "Ordelijk en fatsoenlijk bestuur volgens God" om "de vrijheid en zuiverheid van het evangelie van onze Heer Jezus" te behouden, om discipline in de kerken te houden en om geleid te worden door "wetten, regels, bevelen en decreten" in burgerlijke zaken . 
Dit is de enige WETTELIJKE BASIS waarop de opstellers van alle volgende grondwetten, verklaringen en wetten aanspraak maken. Sinds ongeveer de tijd van de burgeroorlog gingen de meeste republikeinse regeringsvormen van de staten in winterslaap en stelden ze nieuwe bedrijfsgrondwetten op die gebaseerd waren op ongrondwettelijke vennootschappen in een tijd van tirannieke burgeroorlog en maarschalkwet. Deze nieuwe "staatsgrondwetten" bevatten vaak de terminologie dat ze zonder de mensen gaan, en waarbij de centrale federale regering rechtstreeks als de opperste macht over de staat wordt geplaatst (in directe schending van artikel 1 sectie 1 van de Amerikaanse grondwet). Ze gaan hoe dan ook fradabel te werk en plaatsen een vals idee van autoriteit of macht in deze bedrijfsentiteiten met geweld en geweld van een militaire bezetting die nu de namen van de Verenigde Staten aanneemt, en namen van verschillende staten (naast de wettige de jure staten die nog steeds in werking zijn, zoals de Republiek Texas). Wanneer meer van de huidige frauduleus of zonder effect wordt bewezen, dan keren we terug naar de eerdere fundamenten of basis.
Men beweert al lang dat Amerika's basis in onafhankelijk recht wordt gelegitimeerd door hun standpunt voor de vrijheid om het christendom te beoefenen zonder enige andere macht. Als afkomstig van de claim voor de 'De vrijheid en zuiverheid van het evangelie van Jezus de Christus handhaven' (zoals het werd opgevat in 1639. Het evangelie in 1639 dwong niet gewelddadig de bevordering van radicale vormen van menselijke verminking of sodomie af). Sindsdien verwijzen alle effectieve nieuwe wetten en grondwetten naar hun wettige basis in de bevoegdheden die werden verkregen door de Warrior, Judge en Jurist John Nott en anderen aan het Wethersfield-hof. Ik merkte John Nott op omdat de opstellers geheim werden gehouden, maar hij was de belangrijkste jurist die daar woonde in de buitenwijk van Hartford, en bleef nog ongeveer 30 jaar rechter en actief in de regering. Hij was leider van de Wethersfield Train Band tegen de Pequot-indianen in de oorlog, in de minderheid in de orde van 10 tegen 1. Hij was de centrale figuur die geaccrediteerd moest worden als beschermer (en zijn diep religieuze Hebreeuwse christelijke familie) voor Amerika's eerste en oprichtende grondwet die zich in 1639 losmaakten van alle andere aardse machten, royals, enz. Deze daad had Amerika's wettelijke basis verstevigd om legitiem te blijven in de onvervreemdbare claim van het recht om de grondwettelijke bescherming voort te zetten tegen overheidsinmenging van onvervreemdbare rechten van het volk (om vrij dienen YAHWEH in al Zijn goede wetten voor Zijn verbondsvolk Israël). Met andere woorden een tweede Exodus. De opstellers van Amerika's eerste en geaccrediteerde grondwet van de STICHTING verwezen in al hun werkzaamheden naar "de Mozaïsche wet". Zo'n wet is de goede standaard van het evangelie dat Jezus predikte (die tegen de tradities van mensen was). Ook wij zijn verplicht erin door te gaan zonder afstand te doen van onze wettige en huidige positie in Christus. Lees meer over DEFEATING LAND TRYANNY http://christsassembly.com/2014/05/defeating-land-tyranny-in-north-american-and-european-republics/

Rev. SM
TCAWW
Om de openbare kennisgeving in het Pentagon te bekijken Klik hier
Om op dit artikel te reageren, ga naar: https://www.facebook.com/theChristsAssemblyWorldwide?ref=hl

Geef een reactie