Wanneer stilte gelijk staat aan het bedekken van Satan

Verspreid de liefde

Ik pleit er geenszins voor om een druk lichaam te zijn in de aangelegenheden van andere mannen. Er zijn echter goed gefinancierde culturele oorlogsgroepen die de klok rond op vele manieren strategisch werken om elk basisprincipe in het christendom te omzeilen.

In elk geval dat de vijanden van Christus hebben geprobeerd om Zijn kerk aan te vallen, hebben die godslasteraars vreselijk verloren. Niet alleen dat, in elk geval is Zijn kerk gegarandeerd "zegeviert over de poorten van de hel" en "boze geesten uit te werpen".

Als uw voorganger het goede nieuws van deze overwinningen niet doorgeeft, verzoek ik u dringend op zoek te gaan naar een nieuwe gemeente. We hoeven zelden onze eigen mening over de gevestigde feiten in het reguliere nieuws op te nemen! Hoewel ik het persoonlijk niet genoeg stuur, probeer ik een punt van hart en ziel te maken om aan die vereisten te voldoen voor elke gelovige wanneer hij wordt geconfronteerd met godslasterlijke leugens.

Ik zal een voorbeeld geven. Iemand vertelde me onlangs dat het Vaticaan, de wereldjood en de federale regering van de VS allemaal de hoogste machten zijn en dat we ze moeten steunen, wat ze ook doen of zeggen. Hun Schrift was: "er zijn geen machten behalve degenen die door YAHWEH zijn verordineerd." Ik zie niet in hoe ze die achterstevoren kunnen krijgen, maar toch, als ons zulke leugens worden verteld, wordt het automatisch dat we de leugen goedkeuren of in ieder geval laten weten dat we het niet met de specifieke redenen onderschrijven. (We moeten "bereid zijn om iedereen een antwoord te geven", "om ernstig te strijden voor het geloof dat eens aan de heiligen is overgeleverd", en om "alle dingen te bewijzen, vast te houden aan het goede"). Ik moest de broeder eraan herinneren dat er staat dat wij (zijn ecclesia die op zijn dagen bijeenkomen) alle autoriteit en macht hebben gekregen.

Als we niets zeggen in het licht van een totale godslasterlijke leugen die niet verder van de waarheid kan zijn, dan worden we partij bij die leugens en in strijd met het gebod om geen vals getuigenis te geven. Je houding tegenover een leugen zorgt ervoor dat je de leugen nu als een levende brief aan anderen uitdraagt, en je zult op een dag rekenschap moeten afleggen van alles wat je hebt gedaan (of niet gedaan) en elk woord dat is gezegd (of niet gezegd) om uw beloning of verlies van beloningen te ontvangen. Voor sommigen zal dat heel groot zijn, vooral wanneer er een opzettelijke kennis en intentie is om het koninkrijk van YAHWEH te omzeilen. Wij die van elkaar houden, hoeven ons geen zorgen te maken, want uiteindelijk zullen alle dingen ten goede samenwerken.

In een tijd van godslastering en leugens in ons gezicht, wordt het een plicht van iedereen, tenminste om alleen het GOEDE NIEUWS van het woord van de overwinningen van YAHWEH te verspreiden, met voorzichtigheid en een oproep voor vrede (eerst vrede met YAHWEH) en dan vrede met anderen. De voorgangers (de ware leiders) zouden tenminste het goede voorbeeld moeten tonen van hoe dit te doen, zodat de rest van de gewone mensen het kan volgen. Zo niet, dan zullen die Pastors een dubbel oordeel krijgen.

Als ze zich niet "enorm verheugend" in heel Zijn wet zijn, dan zijn ze niet van YAHWEH, omdat er staat dat ze Hem niet kennen, en Hij kent hen niet, en ze hebben een valse geest. Dus vieren we de ware realiteit in elk geval van Zijn ontzagwekkende liefde voor iedereen. We promoten alleen vrede, en dat omvat natuurlijk vrede met de natuur en de Schepper. De enige authentieke vrede komt van YAHWEH's wet. Wanneer bijvoorbeeld rechtvaardig bestuur wordt gevonden als de volledig erkende wet van het land, zullen er doodstrafvonnissen worden uitgevoerd door aan het uiteinde van een touw te hangen,

Deu 21:22 "En indien een mens een zonde heeft begaan die de dood waardig is, en hij zal ter dood gebracht worden, en u hangt hem aan een boom:"

Dat geldt natuurlijk binnen de christelijke samenleving en niet buiten zo'n volledig operationeel bestuur. Schaamte voor de priesters die weigeren eerlijk te zijn in ons dagelijkse gebed voor Zijn bestuur! Er staat dat elk van die priesters een dubbel oordeel zal hebben en zal eindigen zoals er staat "brandend voor alle eeuwigheid" met alle leugenaars. Het zegt ongeveer een dozijn keer in het Nieuwe Testament dat alle leugenaars voor altijd in de poel van vuur zullen branden. Ik hoop dat ze berouw hebben. Zelfs alle niet-christelijke leugenaars zullen worden verwijderd, en zeer binnenkort. Als alle leugenaars eindelijk weg zijn, zijn de enigen die overblijven, alle zogenaamde gelovigen. Ik denk dat we beter eerder dan later onze zaak kunnen regelen. YAHWEH is de leugens aan het uitroeien, en uiteindelijk zal alleen de waarheid standhouden.

Als we ophouden Hem te prijzen, zullen de rotsen het uitroepen. Als u uw mond verzegeld houdt wanneer er massale misdaden tegen YAHWEH de Schepper gaande zijn, worden wij schuldig aan die misdaden. Het is nu bekend dat zogenaamde christenen de laatste tijd meegaan met de grootste vormen van haat tegen de Schepper en zijn goede schepping (zoals sodomie). Handelt zo schadelijk tegen de natuur dat deze zelfs niet bekend zijn onder andere heidense landen. Deze worden alleen in postchristelijke landen gepromoot als een gedurfde haat tegen de God van Israël om onze christelijke samenleving te omzeilen. Een dergelijke haat tegen de Schepper en Zijn schepping moet aan het licht worden gebracht voor wat het is, en bidden om snel berouw. Zoals het zegt, als ze dat niet doen, dan zouden ze aan satan moeten worden overgeleverd voor de vernietiging van hun vlees, opdat hun ziel zou kunnen worden gered (woorden van Paulus bij het omgaan met dergelijke seksuele zonden).

 Het beleid van de Priorij van Salem (Vredesinstituut) is "Neutraliteit zonder godslastering". We weigeren simpelweg partij te zijn bij godslastering en steunen een neutrale vrije wilsomgeving om Zijn nationale wetten te kiezen of niet. Laat de rest allemaal vrij zijn om hun eigen nationale onafhankelijkheid te hebben, waar ze zo ernstig voor vechten. We zullen het vreedzame goede nieuws in eerlijkheid rapporteren zonder te vertrappen wat YAHWEH op aarde aan het doen is, zoals het zegt: "YAHWEH is een man van oorlog". Er is geen grotere maker van oorlog dan YAHWEH. Als je je niet realiseert dat Hij zo werkt, dan zul je niet nauwkeurig rapporteren over de God van Israël, en zul je een vals getuigenis afleggen en Zijn naam ijdel gebruiken (twee van de 10 grote geboden, en misschien andere).

We kunnen Hem alleen aanbidden als we het zowel in geest als in waarheid doen. Vergeet niet dat Hij de eeuwige God van Israël is die niet verandert! We laten onze wil buiten de dingen, Zijn wil is Zijn talrijke nationale bestuurswetten in het Koninkrijk. Dus we bidden dat Zijn wet zowel op aarde als in de hemel wordt gedaan. Zijn bestuur op het gebied van Koninkrijkswet moet worden gepromoot op een niveau als HET BESTE GOEDE NIEUWS IN DE GALAXY en zo veel gevierd, er enorm verheugd over, er de hele dag over sprekend, totdat mensen het ook in hun liefdevolle hart hebben en het doen net zo goed als in de hemel! Dat is hoe onze Koning Jezus YAHSHUA ons gebood om te bidden. Nu hebben we de kracht van de Heilige Geest om eindelijk Zijn wetten te vervullen met de volheid van liefde, met diezelfde wetten in ons hart geschreven.

Denk je dat de duivel je niet zal aanvallen alleen omdat je gaat liggen en je broek voor hem uittrekt? Mensen vervreemden met de synagogen van satan, en ze weten hoe ze het doen, ik hoef niet uit te leggen. Ze zijn allemaal op hun eigen niveau, en het is niet mijn bedoeling om iemand te oordelen of aan te vallen. Dit artikel is alleen om duidelijk te maken waarom we over het nieuws moeten rapporteren, in het bijzonder het GOEDE NIEUWS van wat YAHWEH op aarde doet. We moeten verslag doen van alle politieke activiteiten als een standpunt van (onze Vader van Zijn nationale Israël) die ons uit zulke synagogen van satan brengt en uit Babylon komt, zodat we niet deelnemen aan hun zonden of aan hun plagen. Dit wordt bereikt door eenvoudig geloof door genade, dat altijd een actie heeft, aangezien je bekrachtigd wordt door diezelfde bovennatuurlijke kracht die Yahshua deed opstaan en de wereld tot bestaan bracht, nu om Zijn goede heerlijke wetten voor Zijn verbondsvolk te kunnen doen.

 Mar 8:38 “Een ieder die daarom beschaamd zal zijn over Mij en over Mijn woorden in dit overspelige en zondige geslacht; van hem zal ook de Zoon des mensen beschaamd worden, wanneer Hij komt in de heerlijkheid van Zijn Vader met de heilige engelen. "

 YAHWEH's wetten definiëren Hem als onze God, en zoals Hij heeft gezegd, weten ze niet wie Hij is als ze Zijn wetten niet kennen en gehoorzamen, en Hij zal hen vertellen “ga weg van Mij, ik heb je nooit gekend, gij die wetteloosheid beoefenen. "

 Jes 52: 7 "Hoe mooi zijn op de bergen de voeten van hem die goede tijdingen brengt, die vrede verkondigt; die goede tijdingen van het goede brengt, die redding publiceert; die tot Sion zegt: Uw God regeert! "

 Kom elke sabbat met ons mee in de chatroom over de Koninkrijksboodschap op www.ChristsAssembly.com. Waar wij (met miljoenen andere heiligen in heerlijkheid) Hem zowel in Geest ALS in Waarheid aanbidden.

Op 21: 8 "Maar de vreselijke en ongelovige en gruwelijke en moordenaars en hoereerders en tovenaars en afgodendienaars en alle leugenaars zullen hun deel hebben in het meer dat brandt van vuur en zwavel: dat is de tweede dood. " (Wees geen lafaard, maar wees wijs als slangen, zacht als duiven.)

Prijs YAHWEH

Eerwaarde Stephen MK

Geef een reactie