LANDTYRANNIE VERLATEN in Noord-Amerikaanse en Europese republieken

Verspreid de liefde

LANDTYRANNIE VERLATEN in Noord-Amerikaanse en Europese republieken

Er zijn veel niveaus van tirannieke landroof door de overheid (in strijd met de mensenrechten die uiteengezet zijn in onze talrijke charters), maar er is er een die beweert dat ze allemaal het land overdragen aan de zogenaamde "openbare" elite afvallige ambtenaren. Deze ene WILDE KAART voor alle niveaus van landtirannie is voor "overheidsdienaren" om te stelen en hun macht te gebruiken om winst te maken op land voor zichzelf (en een snelle winst om leningen aan de centrale bank terug te betalen), voor de centrale bank om meer kracht krijgen. De hoofdnaam waarmee dit bekend is, heet "DUURZAME ONTWIKKELING" of VN Agenda 21. Sommige zijn goed bedoeld, terwijl andere bang zijn om te opereren in een zakelijke mentaliteit in plaats van als een Republikeinse regeringsvorm dat hun staat werd opgericht. Deze wildcard van duurzame ontwikkeling stelt de zogenaamde "overheidsdienaren" -gezinnen in staat miljarden dollars binnen te halen en generaties lang aan de macht te blijven. Obama is zelfs zo ver gegaan dat hij verschillende "tsaren" heeft benoemd vanwege dergelijke landconfiscatie, woekerwinsten van centrale banken, programma's en sociale herstructureringen.
Elke president vanaf de jaren vijftig tot op de dag van vandaag hield herhaaldelijk grote toespraken over "duurzame ontwikkeling" om mensen te verleiden om uit de natuurlijke landerijen en landbouwgronden te komen en in een gesloten en gecentraliseerde, zwaar gereguleerde en gecontroleerde gemeenschap te leven. In elke definitie van 'duurzame ontwikkeling' (of het nu BLM of de VN is) wordt vermeld dat het publiek alle privé-eigendom wegneemt, om dergelijke gronden opnieuw te ontwerpen om huisvesting te bieden (zoals hoge gebouwen) die allemaal even zullen leven als 'de wereld'. armste landen ”.
De VN Agenda 21-opname die over de hele wereld werd gehoord, was het Bundy Ranch Scandal of het "Dirty Harry Reid-schandaal"  Corruptieschandalen leidden tot Harry Reid's abrupte "pensionering" - gerechtelijke wacht. Deze zogenaamde ambtenaar Harry Reid die op heterdaad werd betrapt toen zijn zoon probeerde te profiteren van het sluiten van de goede en natuurlijke habitats in Clark County Nevada, allemaal om een zonnepark van een miljard dollar te installeren. Dit alles kwam pas aan het licht nadat een dergelijke verreikende tirannie werd gevoeld door families die het land hebben gebruikt omdat die landen deel uitmaakten van een Repulic. Pas toen goede vrijheid liefhebbende natuurlijke christelijke mannen zoals Mr. Bundy gewoon doorgingen, zoals zijn familie al minstens 150 jaar heeft gedaan, is zo'n tirannie aan het licht gekomen.
Sommige mensen zeggen dat de Bundy's ook onwetend zijn over de grondwet van Nevada. Voordat Nevada echter werd omgevormd tot een frauduleuze bedrijfsentiteit (die ik in dit artikel zal behandelen) onder de kleur van de wet als een fictieve "staat" binnen het Amerikaanse bedrijf, maakte het deel uit van de soevereine natie van de Republiek New Mexico. De oostgrens van New Mexico was Texas en de westgrens was Californië. (klik hier voor kaart)
Elke president heeft sinds de jaren zestig en vijftig in ieder geval zulke boeiende toespraken gehouden over deze "duurzame ontwikkeling", maar niemand durfde deze zo extreem naar voren te brengen als tegenwoordig wordt gedaan. De liefde voor geld en het snel verdienen van geld terwijl de economieën dalen, kunnen verschillende van de laatste vergissingen hebben veroorzaakt. Hoewel duurzame ontwikkeling goed klinkt om de aarde te beschermen, wordt het echter voor het grootste deel van de tijd misbruikt als een groen masker / schuilplaats of label voor oorlogsmisdaden om onder te opereren. Onder de talrijke samenzweringen tegen de mensen die in de republieken wonen, is dit frauduleuze masker van duurzame ontwikkeling onwettig over ons heen geïmplementeerd, zonder onze toestemming. Er wordt ons verteld in nieuwe media en andere gecontroleerde voertuigen van openbare propaganda dat het geven van ons land aan de elite superrijken het milieu op de een of andere manier zal beschermen als we ze allemaal wat meer macht over ons geven, en dat we erop kunnen vertrouwen dat ze meer afnemen van onze rechten om onze overtuigingen en manier van leven sociaal opnieuw vorm te geven. Er wordt ons verteld dat we erop moeten vertrouwen dat ze al onze rechten wegnemen, zelfs die van het krijgen van kinderen alleen door een vergunning, en kinderen die alleen door de staat worden opgevoed. We moeten erop vertrouwen dat zulke superelite engelen zijn over alles wat we ze geven, inclusief onze verbeurdverklaring van landrechten, in de hoop en hopend dat ze er op de een of andere manier voor kiezen om die miljarden dollars die ze met winst hebben verdiend, terug te geven voor het algemeen belang in plaats van voor hun eigen bestwil. De geschiedenis heeft echter het tegendeel bewezen, dat wanneer een natie een elite superrijke groep mensen heeft vertrouwd, ze hun eigen zakken opruimden en dergelijke financiën alleen gebruikten om hun eigen macht te vergroten.

 

Het meeslepende emotionaliteit om gehersenspoelde massa's te motiveren tot wat 'groen' klinkt, is elke keer mislukt, met studies die aantonen dat de vooruitgang het goede, gezonde sociale kader vernietigt, lokale economieën vernietigt, de natuur, de ecosystemen, de culturele waarden van de mensen vernietigt, de ziekte verhoogt , vergroot de afhankelijkheid van de overheid, en failliet elk systeem dat eraan verbonden is. Op elk niveau wordt het bewezen (en zelfs geprezen door degenen die aan de macht zijn) dat het een enorm plan is om de Verenigde Republieken van de Verenigde Staten en elk ander soeverein land van mensen op aarde te vernietigen, om de bevolking terug te brengen tot een aantal die gemakkelijker kunnen worden gecontroleerd. Ze scheppen er in het volle zicht over op, krijgen zelfs prijzen voor het promoten van precies dit, en lachen het dan weg als een grap. Deze laten echter keer op keer zien, zoals Bill Gates, om te zeggen "door hun vaccins zullen ze de bevolking met enkele miljarden verminderen en daarmee ons Co2-uitstootprobleem oplossen". Of door anderen, om applaus te krijgen om andere redenen van sociale re-engineering door nog brutaler beweringen te doen dat ze van plan zijn om bevolkingsgroepen te doden en af te slachten in naam van duurzame ontwikkeling (een codewoord voor brutale moord op miljarden op de schaal van het communisme, bolsjewisme , enzovoort). Dergelijke controlemethoden Bill Gates zei dat ze niet altijd willen onthullen, maar dat ze bestaan en dat ze de bevolking met miljarden mensen zullen verminderen door het nieuwe gecentraliseerde medische systeem. De bedoeling om Amerika te vernietigen wordt door de meeste leiders van duurzame ontwikkeling in hun toespraken aangehaald. Glen Beck heeft een geweldig boek geschreven over deze VN-agenda 21, waarin hij dergelijke verklaringen van hun bedoeling benadrukt.
Het antwoord is om terug te gaan naar de vrijheden die in onze wetten zijn vastgelegd die landrechten voor ons nageslacht garandeerden. Helemaal terug naar de Magna Carta is beschreven dat het huis van een man zijn kasteel is en dat het niet kan worden ingenomen, noch dat zijn land eigendom is van de regering. In de weinige gevallen dat er een uitzondering op deze regel kan zijn, moet er alleen compensatie zijn (niet alleen in financiële kosten) maar gelijkwaardig leven. Mensen worden echter voorgelogen en verteld dat wonen op een hoog gebouw midden in een stad beter is dan leven in de natuur op het land. Ze kunnen niet zomaar de dollar devalueren en zeggen dat we nu allemaal twee cent van de dollar terugkrijgen, terwijl onze voorvaderen altijd een dollar hebben behouden om een dollar waard te zijn. Niet dat het missen van 98 cent een achterstand is van het recht op slavernijschulden aan de centrale bank van kredietfraude, en de resterende twee cent gaan naar ceasar om de rijkdom opnieuw te verdelen. De Federal Reserve Notes hebben nooit beweerd iets van waarde te zijn, het is alsof het de bedoeling was dat het zou mislukken. Niettemin zegt onze God ons om een juist gewicht en maat te hebben, om waarde waardevol te houden, en dat alle "karige maten" een gruwel zijn voor de almachtige God. We moeten fraude-gedevalueerde items niet accepteren om de waarheidswaarde te vervangen die God zei dat we deze moesten gebruiken om te overleven en niet een gruwel te worden.
Elk frauduleus plan door een nieuwe rechtspersoon die zichzelf noemt als de kleur van de wet van een naam van een staat of een natie, is nog steeds zonder effect. Ze hebben geen macht, ze zijn nietig en uiteindelijk zullen ze failliet gaan zoals elk bedrijf doet, en we blijven achter met de common law de jure-structuren die ze probeerden hun valse en niet-bestaande autoriteiten en bevoegdheden toe te eigenen om ons tot slaaf te maken door middel van bedrog. Nadat alles is gevallen, blijven er maar een paar naties over.
Harry Reid blijft zijn misdaden zielig verdedigen met leugen op leugen. Hij denkt echt dat de waarheid uiteindelijk niet naar buiten zal komen. Het enige dat aan zijn kant staat, zijn de bedrijven die geen banden hebben met de regering en die ook niet worden bekrachtigd door een congres of senaat die banden heeft met onze regeringen. Hij zoekt enige bescherming door zich te verschuilen achter een kleur van de wet, een niet-openbare, niet-gouvernementele onderneming die bekend staat als de Beaurau of Land Management en de corporatie van staten die onwettig en ongrondwettelijk door Lincoln zijn benoemd in een staat van maarschalkwet, zonder enige bekrachtiging door elke persoon in elke regering. Dan durft hij nog steeds (in zijn juridische fraude) tegen alle mensen uit te spreken dat "dit een natie van wetten is, geen natie van mensen".
Het beschermen van landrechten is slechts één aspect van de rechtmatige rechtmatige regeringen van Amerika die zijn geratificeerd met “uitvoeringsbepalingen”(Iets wat de huidige regeringen niet hebben gedaan sinds de tijd van de burgeroorlog, en sommige zelfs langer). Dit bewijst dus dat ze al lang niet meer voor de mensen of voor de onafhankelijke staten opereren. Doe gewoon een beetje dieper onderzoek naar de bepalingen van de wet, of pak de boeken erover zoals "de autoriteit van de wet" door Charles A. Weisman. Deze landtirannie en alle structuren die eraan verbonden zijn, is slechts één tentakel van de centrale bank van kredietfraude-tirannie tegen de wetten van het volk die werkelijk zijn uitgevaardigd en die gelden als de wet van het land. Het verbaast ons vaak hoe weinig wet er is geworden voor de mensen, voor de mensen of voor de mensen.
Het tweede amendement definieert dat het de militie van elke staat zal zijn die alle rechten van hun onafhankelijke soevereine staten zal verdedigen, en dat ze GEEN deel uitmaken van het georganiseerde leger, maar de gewone burgers zijn, bekend als de "ongeorganiseerde militie". Zelfs de federale wet Titel 10 sectie 311 b erkent dat zij de "ongeorganiseerde militie" zijn die verantwoordelijk zijn voor het beschermen van de rechten van "het volk" van elke staat. De federale wet zegt zelfs dat ze door hun staatsvertegenwoordigers kunnen worden opgeroepen om een invasie af te weren, niet alleen zo uitgebreid als het Tweede Amendement verklaart als zijnde voor hun vrijheden binnen hun staat, maar zelfs tegen invasies van andere staten of naties, hetzij door bedrijfscontract, door voorwaardelijke of onvoorwaardelijke soevereine grondwetten van regeringen die zijn opgezet om dergelijke rechten van de mensen onder verschillende gedefinieerde omstandigheden te beschermen.
Talloze informatiewebsites en organisaties zijn actief om VN-Agenda 21 bloot te leggen. Ze hebben echter allemaal geen echte oplossing, behalve om het woord te verspreiden over hoe of vrijheden worden gestolen, en hopen dat het publiek de oplossingen zal vinden. Zulke tv-presentatoren en auteurs zoals Glenn Beck hebben uitgebreid aandacht besteed aan de kwaadaardige landroof en sociale controlebevoegdheden die aan regeringsoligarcs worden gegeven in de VN-Agenda 21.

 

Deze presentatie is niet om te klagen, maar om te praten over de vreedzame oplossingen die we al hebben. In feite gaan de staten failliet omdat ze niet op iets wezenlijks zijn gebaseerd. Zoals onze Koning Jezus had voorzegd, zal het enige dat overblijft wanneer al het andere valt, Zijn woord zijn (Zijn wezen van ons die Zijn woord gehoorzamen, inclusief Zijn talrijke landwetten zodat wij het zouden bezitten om uit Babylon te komen).

 

Verblijf opnieuw in de oorspronkelijke constitutionele republieken.

 

Elke staat heeft twee grondwetten: 1) een oorspronkelijke grondwet volgens het gemeenschappelijk recht waarmee de staat, als soeverein land waarvan de regeringsvorm een republiek moest zijn, tot de Unie is toegetreden; en 2) een vennootschapsgrondwet die is opgesteld enige tijd nadat de staat de Unie was toegetreden en was opgenomen.

 

 
Hetzelfde geldt voor Europa, hoewel hun situatie recenter is met de banden van de Europese Unie met de centrale bank van kredietfraude, re-engineering van de samenleving. Naties als de Oekraïne strijden in de eerste plaats tegen een dergelijke centralisatie om tot slaaf te worden gemaakt van deze bank van kredietfraude.

 

Nevada was een uitzondering op de normale oprichting van staten. De grondwet van Nevada begon meteen als een bedrijfsgrondwet. Binnen de grondwet van dit bedrijf genaamd Nevada is er terminologie die bewijst dat het nooit een lichaam van mensen was. Er was geen groep mensen die Nevada ooit als een staat beschouwde. Ze maakten eenvoudigweg geen deel uit van de Republiek New Mexico, en terwijl ze onder bevel van maarschalk van Tryannical burgeroorlog uitvoerende bevelen, werd het gevormd tot een bedrijf genaamd Nevada. Sommige van de openingsverklaringen van deze grondwet in Nevada zijn volledig frauduleus (en elk contract voor aanwezigheidsfraude). Dergelijke ongehoorde uitspraken worden in een dergelijke grondwet aangetroffen, zoals alle macht in de federale regering van de Verenigde Staten. Dat is zelfs volkomen in strijd met de Amerikaanse grondwet die in artikel 1, lid 1, zegt dat de macht ligt bij de mensen die worden vertegenwoordigd door de onafhankelijke staten.
Vóór de burgeroorlog werden de grenzen van zulke landen genaamd Nevada het "New Mexico Territory" genoemd, en ze hadden hun eigen nationale grondwet, zoals hier te vinden:

 

zie kaart hier:
De zakelijke entiteit genaamd de VS schond de soevereiniteit van New Mexico om het land te hervormen na de burgeroorlog. Deze gronden werden gestolen om een lopende tegenspraak van een staat te creëren, zoals blijkt uit zijn eigen grondwet die erop wijst dat een niet-bestaande federale entiteit de hoogste macht heeft.
Californië heeft bijvoorbeeld twee grondwetten: de oorspronkelijke grondwet van het Common Law van 1849 en de wettelijke grondwet ("Corporate") van 1879. Beide grondwetten zijn nog steeds van kracht. De bedrijfsgrondwet citeert de oorspronkelijke Common Law-grondwet en is een vervanging daarvoor. De term plaatsvervanger heeft een speciale betekenis in de wet. Het betekent niet "vervangen" of "vervangen". [2] [2] Elke soevereine staat na zijn toetreding tot de Unie uiteindelijk opgenomen. Elke staat heeft twee vlaggen: de vlag van de soevereine staat en de vlag van de Corporate State. De bedrijfsgrondwet is de grondwet die vol staat met alle wettelijke "wetten" die gelden voor haar bewoners. Alles wat de Corporate State creëert is eraan onderworpen. De Amerikaanse regering is ook een corporatie.
De VS heeft ook twee vlaggen: de Sovereign United States-vlag en de Federal Corporate-vlag die, met gouden rand, ook een militaire of krijgswet is. De staatsgrondwetten en de federale grondwet zijn documenten die specifiek de bevoegdheden en beperkingen van de opgerichte regering creëren en afbakenen. Alle andere bevoegdheden moeten bij het volk blijven en alle bevoegdheden die aan de regering zijn verleend, zijn van het volk. De grondwetten geven een soevereine burger geen enkel recht, omdat een soevereine burger al alle mogelijke rechten bezat: de burger was en is de ultieme soeverein in dit land. De grondwetten erkennen en verklaren eenvoudigweg het voorbestaan van deze "onvervreemdbare rechten" en garanderen dat de regering niet
op enigerlei wijze inbreuk maken op deze rechten of deze rechten ontnemen. In de verschillende grondwetten staat onder meer dat geen enkele regering inbreuk maakt op het recht van individuen om contracten aan te gaan.
Nu is hier het goede nieuws. Aangezien deze staten niet alleen op het Noord-Amerikaanse continent failliet gaan en liquideren, maar ook in andere staten die volgens common law-principes werken, zullen er nog enkele originele (de jure) staatsrepublieken overeind staan. Een van de beste hiervan zal naar mijn mening de Republiek Texas zijn.
In plaats van failliet te gaan, zullen verschillende corrupte leiders echter steeds meer van de rechten van hun volk blijven afstaan, of het nu gaat om land of niet, in ruil voor meer financiële compensatie, andere voordelen en sociale programma's van het Amerikaanse bedrijf, de EU en andere entiteiten van de centrale bank van kredietfraude totdat ze in totale slavernij sterven.
Veel staten kiezen er misschien niet voor om die weg te gaan om te sterven, maar kiezen ervoor om te leven. Verschillende staten hebben een goede staat van dienst wat betreft het niet afstaan van dingen aan de federalen en hun centrale bankmeesters van wereldwijde bloedbaden. Texas heeft bijvoorbeeld nog steeds geen land afgestaan aan de federale regering (nog steeds hebben de Feds beperkte pachtcontracten voor elk deel van het land dat ze in Texas willen exploiteren). Mensen zijn het nu al beu wat hun staat vrijwillig aan de centrale FBI heeft aangeboden om kosten te besparen en voor snelle steekpenningen aan de politici. Ze zijn het zat, maar kennen de vreedzame antwoorden niet van de wet van het land waarvan hun voorvaderen hebben gezorgd dat ze dat zouden hebben. Sommigen hebben dat misschien niet in het land waarin ze wonen en moeten misschien verhuizen. Anders zitten we onder contract bij bedrijven die zogenaamd politici laten profiteren van uw overlijden. Talrijke studies hebben verschillende misdaden van politici aangetoond die zichzelf generaties lang strategisch financieel hebben geplaatst om uiteindelijk te profiteren van de massale slachting van mensen in het medische systeem van Obamacare.
Het is het beste om te verhuizen naar een staat die landtirannie begrijpt. Het lijkt het beste om de Rebpulic van Texas te zijn. Plaatsvervangende sheriffs van Clark County vertelden onlangs de FBI dat ze geen jurisdictie hadden over hun land en dus vertrokken ze. Zoals het geval is met veel families die boerderijen en vee bezitten, werken hun families nog steeds volgens de wetten van de oorspronkelijke republieken. Dus niet alleen in de wet is de continuïteit van de oorspronkelijke republieken verzekerd, maar ook in mensen zijn ze doorgegaan. De hoogste wet zijn de gekozen sheriffs, hun plaatsvervangers en elke afgevaardigde posse.

 

Het is tijd om te stoppen met luisteren naar frauduleuze leugenaars zoals Reid. We hoeven ze alleen maar te negeren (want Jezus doet de rest onder Zijn volk), maar blijven wijs als slangen en zachtaardig als duiven. Ze zullen allemaal weggaan, inclusief Babylon met al zijn bedrog, het slechte geldsysteem voor kredietfraude en de Babylonische zonden en plagen. Onze God zei ons om “uit te komen” uit zo'n politieke, economische en valse religie van de nepgod van de ene wereldregering. De tien geboden zeggen dat er geen goden (of heersers) vóór Mij zijn. Negeer ze eenvoudig en dien eerst God. Het enige dat overeind blijft, zijn degenen die passen binnen het kader van rechtvaardige wetten die bedoeld zijn om te overleven als goede natuurlijke gezinnen op Zijn goede aarde.
Dit kan een goed moment zijn om anderen te laten weten welke rechten hun staten nog hebben in hun oorspronkelijke grondwet. Terwijl de dingen uit elkaar vallen, zien we al sommigen die niet ten onder gaan. Bekijk hier deze video over de werkende regering van de Republiek Texas:https://www.youtube.com/watch?v=vVmVoJth_-I We kunnen allemaal vreedzaam de oorspronkelijke republieken bewonen, samen met die van het land die er al deze generaties zijn gebleven. Veel bekende families in Texas hebben hun republikeinse regeringsvorm in woord en daad voortgezet. In 1995 is dit meer formeel en publiekelijk gedaan met verkiezingen enz. Om de status van natie terug te brengen. De regering werkt nog steeds met een congres zoals voorgeschreven in de oorspronkelijke grondwet van de Republiek Texas, kijk maar http://republicoftexas.info. Zelfs de munt en munteenheid van de overheid zijn weer in omloop, op basis van waarde.
Dergelijke criminele samenzweringen om land te stelen tegen alle mensenrechten en vervolgens de mensen te hersenspoelen, het is goed, niet beperkt tot de Verenigde Staten. Dit blijkt uit het feit dat meer dan 160 landen zich hebben aangesloten bij de VN-Agenda 21. De aanvallen zijn meer ongebreideld en duidelijker in Europese landen omdat deze historisch gezien de meeste checks and balances hebben gehad tegen dergelijke tirannie, om de vrijheid van de onafhankelijke arbeidersklasse te waarborgen met hun basis in een common law regeringsvorm. De valuta wordt door iets ondersteund, en zaken als eigendom en eigendom van land zijn historisch goed gedefinieerd om de vrijheid van de mensen te waarborgen. De EU zelf is gedeeltelijk gevormd om de soevereiniteit van dergelijke naties te schenden bij dergelijke sociale en geografische herstructureringsmisdrijven onder VN-agenda 21. Dit heeft geleid tot veel financiële slavernij en onaangename levensomstandigheden in een groot deel van Europa, zoals zij daartoe gedwongen waren. verhuizen van het platteland naar hoogbouw in de centra van steden waar hun leven nauwer wordt gecontroleerd door degene die aan de macht komt onder het gezag van de centrale bank van kredietfraude internationale criminele tirannieke groene fraude oorlogsmisdadige ondernemingen van de elite superrijken .

 

De structuur van de gecentraliseerde macht van de EU staat onder dezelfde aandeelhouders die het geldsysteem in de Verenigde Staten controleren (de Federal Reserve). Deze centralisatie onder de EU is in talrijke publicaties aangetoond als een schending van de nationale soevereiniteiten, tot en met oorlogsmisdaden of moord ten gunste van nieuwe groene technologiebedrijven. Zulke misdaden worden genegeerd omdat ze social engineering voor de allerarmsten ter wereld worden genoemd, terwijl anderen het keer op keer op één hoop gooien onder valse namen van "milieubewustzijn", "eco", enz., Als urgente initiatieven voor klimaatverandering. Nu noemen ze het nog meer als een economische noodsituatie, en om de zaken nog erger te maken, hebben ze gedacht dat ze weg kunnen komen door misdaden opnieuw te bestempelen als carte blanche "antiterrorisme" -bevoegdheden. Hoe je het ook snijdt, het is absoluut bewezen en zelfs stoutmoedig toegegeven als opzettelijke vernietiging van de gastmensen.

 

HET ANTWOORD
Het antwoord is om ons te positioneren zoals de Bijbel zegt (kom uit Babylon, mijn volk, zodat je niet deelneemt aan haar plagen noch aan haar ziekten) zoals er staat dat Babylon binnen een uur zal vallen. Er staat wat Babylon jou heeft behandeld, deel haar dubbel. Omgaan als in waarden. Uw inspanningen richten op dingen die meer waarde hebben dan waardeloos afval dat door het Babylon-systeem wordt aangeboden. Misschien betekent dit dat u moet investeren in goederen en grondstoffen waar u aan vast kunt houden, die ook niet kunnen worden uitgeschakeld door een EMP, zonnevlam, oorlog, natuurramp, klimaatverandering, wanbetaling van nationale of staatsbanken, enz.?
Ik stel voor om jezelf te positioneren tussen degenen die zichzelf in de loop van de tijd hebben bewezen dezelfde waarden te hebben die je dierbaar zijn. Texas staat bijvoorbeeld bekend als een van de meest christelijke delen van de wereld en het meest vrije deel van de wereld. Ze hebben de rechten van het land meer dan enige andere plek op aarde beschermd. In de Bijbel staat dat we de heerschappij over het land moeten behouden, niet om het af te staan aan grote gecentraliseerde machten. Texas heeft wetten aangenomen om de handhaving van VN-Agenda 21 in de staat Texas tot een misdaad te maken! Landrechten worden fel bestreden, zelfs als de federale regering betwiste grensgebieden probeert in te nemen. Elk jaar moet de federale overheid de pacht van hun land waarop ze opereren in Texas vernieuwen. Texas is de enige staat in de Unie die het eigendom van hun land heeft behouden en het niet heeft afgestaan aan de FBI of hun social engineering-bedrijf genaamd BLM. Hoewel er niets is afgestaan, is het niet nodig om verder te gaan, aangezien ze nog steeds een onafhankelijke natie zijn, alleen zonder goed leiderschap. Deze staat van dienst van het beschermen van dergelijke natuurlijke, menselijke en goddelijke rechten van eigendom en waarde zou echter van het grootste belang moeten zijn bij uw keuze om de komende ineenstortingen op te lossen. Door de aard van de houding van Texas zullen ze gewoon niet zo gemakkelijk vallen als de rest.
De meeste Europese landen zijn historisch gezien bondgenoten geweest met de Republiek Texas. De Republiek Texas zou te zijner tijd officieel alle ambassades in heel Europa moeten heropenen. Het uiteenvallen van de EU is nog maar net begonnen en het einde is nog niet in zicht. Voor Europa zien we alleen nog meer tragedie en vernietiging van de mensen. Hopelijk kunnen Texianen die in Europa wonen en degenen op de ambassades hen hoop bieden op een beter leven.
Zoals Harry Reid onlangs toegaf "we zijn een natie van wetten, NIET van mensen", zegt hij in feite dat de bedrijfsentiteiten die hij vertegenwoordigt een corporatie is van valse wettigheid in de kleur van de wet, en dat hij bevestigt dat hij "niet van de mensen". Dit zou u boekdelen moeten vertellen waar dit allemaal over gaat, aangezien alle toestemming voor regeren door de geregeerden is en alleen de mensen de ambtenaren kunnen autoriseren, en als zijnde vrij, zoals geciteerd uit de Onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten van Amerika:
"... telkens wanneer enige vorm van regering deze doelen vernietigt, is het het recht van het volk om deze te wijzigen of af te schaffen,"
Deze marionetten van de centrale bank van kredietfraude geven toe dat ze niets van het volk zoeken of vertegenwoordigen, maar van hun legale systeem van vernietiging van het volk.
Ik geloof dat het tijd is om "uit Babylon te komen" en verstandig te kiezen waar je je nieuwe thuis maakt. Er zijn nu epische droogtes in verschillende delen van Texas. Ik geloof echter dat wanneer de juiste mensen daarheen verhuizen, YAHWEH het weer voor ons zal veranderen.
Voor meer informatie over het heropenen van de ambassades in Europa en het toetreden tot onze commissies en verenigingen in de Republiek Texas waar ook ter wereld, schrijf me op marshalofsalem@yahoo.com. We zoeken meer om samen te werken aan goede activiteiten voor het behoud van gezinnen en Gods wegen op aarde, samen met andere predikanten binnen en buiten de domeinen van de Republiek Texas.
We promoten een campagne in Europa voor degenen onder ons die dit wettige en goede bestuur begrijpen om NAAR TEXAS TE KOMEN. Ons “Come to Texas” -initiatief is om te helpen een internationaal getuigenis op te bouwen van Gods goede nieuws over Zijn goede wetten. Het licht van Zijn goedheid zal altijd onthullen hoe de bedriegers van de duistere kant verwikkeld zijn in tamelijk verraderlijke criminele activiteiten die slechts valstrikken zijn voor de mensen om in te vallen. Hun valstrikken en hun hele systeem vallen allemaal snel, bankroet en alles wat eraan vastzit vernietigen naar hen. U kunt vandaag lid worden van de Republic of Texas Association!
Met vriendelijke groeten en YAHWEH zegen,
Bisschop Dr. Stephen Michael

Het woord racisme is uitgevonden door de massamoordende communisten (die 66 miljoen van hun eigen mensen hebben vermoord). Een van de meest kwaadaardige mensen die ooit hebben geleefd, Trotski, de grootste massamoordenaar van Stalin en Lenin, vond het woord racisme uit. RACISME IS EEN COMMUNISTISCH WOORD! Ze zouden je niet zomaar als racist bestempelen, ze zouden je vermoorden. Net als vandaag zeggen zoveel linkse leiders in de samenleving "Dood alle blanken”En ze zeggen dat ze de Amerikaanse president willen vermoorden terwijl hij nooit iets racistisch heeft gezegd. Ze labelen niet alleen dat ze aanvallen en vaak met dodelijke aanvallen tegen degenen die ze racistisch noemen, die het verst van racistisch zijn.

Trotski vond het woord racistisch uit en gebruikte het als rechtvaardiging voor het doden van miljoenen mensen.

Dus heb je dit communistische woord in je vocabulaire? Volgens de Amerikaanse wet kun je worden gearresteerd en berecht voor het steunen van het communisme en hun opvolgerorganisaties zoals ANTIFA. Men kan stellen dat het gebruik van het woord racisme om de regering omver te werpen iemand 20 jaar gevangenisstraf kan opleveren. We hebben onlangs die wetten behandeld die verschillende Amerikaanse burgemeesters mogelijk schuldig bevonden aan, die momenteel samenzweren met terroristische communistische organisaties om ICE te sluiten en heiligdomsteden te promoten.

Geef een reactie