AAN DE OBLIGATIES VAN ESAU PHARMAKIA WITCHCRAFT!

Verspreid de liefde

DE BAND VAN ESAU PHARMAKIA WITCHCRAFT

De bange, lafaards en leugenaars zouden dit niet moeten lezen, aangezien er staat dat jullie allemaal in de poel van vuur zullen worden geworpen.

Voor degenen met de Heiligen in het licht, dan hou je van dit geluid van het Jubeljaar en je zult het heerlijk vinden om te vertrouwen en te geloven in het geweldige woord van YAHWEH, dat is altijd het geweldige goede nieuws!

Een groot deel van de gevangenschap onder Esau is misleiding, maar een belangrijk onderdeel van hun banden is "onreinheid". Dit is allemaal stevig geworteld in hun wortel van alle kwaad "het geldsysteem", en de grootste troef van dat systeem is hun eigen farmakia-hekserij, verzekering, politiek en juridisch systeem.

De Pharmakia-toverkracht van Esau is een band van onreinheid die Zion monddood houdt. Als we uit gevangenschap worden vrijgelaten en we gehoorzamen aan het gebod om ons af te scheiden van al degenen in het Nieuwe Testament die "verkiezen" om onrein te zijn,

door de onreine onreinen te laten blijven en de doden de doden te laten begraven, komen we bij deze passage (vóór de 900 generaties waar nog steeds alle wetten voor onreinheid moeten worden gehandhaafd voor alle Israëlieten):

Jesaja 52: 1-2

“Wakker, wakker; trek uw kracht aan, o Sion; trek uw sierlijke klederen aan, o Jeruzalem, de heilige stad; want voortaan zal er geen onbesnedene en onreine meer in u komen. Schud u uit het stof; sta op en ga zitten, o Jeruzalem; maak u los van de banden om uw nek, o gevangengenomen dochter van Sion. "

SCHUDDEN! STAAN! EN GA ZIT! GIJ DIE IN ZION BENT GEBOREN EN REEDS GEZET IN DE DERDE HEMEL! NEEM NU DE REGERING OP AARDE WAAR ZION BEHOORT!

 Opmerking: Paulus was niet tegen besnijdenis. Hij zei alleen dat je de "buitenste kudden die begonnen de wet van Mozes te leren" niet zou afwijzen (4 voorschriften van de Mozaïsche wet voor heidenen om het goed te doen, niet voor eeuwige redding).

Het vertelt ons wanneer we uit ballingschap zullen terugkeren en aan onze tweede gevangenschap in Jeremia 30 zullen ontsnappen, het zegt dat dit zal zijn in de tijd van Jacob's benauwdheid. Dat zal de tijd zijn van grote plagen wanneer Anti-Biotics niet meer werken! We zitten nu in die periode zoals officieel aangekondigd; we bevinden ons in het post-antibioticum-tijdperk! Alle doktoren zijn nog steeds in ontkenning en nemen hun antidepressiva, maar het zal allemaal snel komen. Het officiële woord in al hun wetenschappelijke tijdschriften is dat het allemaal voorbij is! en hier zullen weer mensen aan sterven zo klein als een schrammetje op de knie! De meeste doktoren hebben zich meer dan 30 jaar geleden afgemeld voor hun medische tijdschriften en laten dat aan iemand anders over en geven de schuld. Het zal allemaal te laat zijn voor die doktoren, aangezien ze niet heel lang meer zullen leven in het huidige virale klimaat, dwz NDM-1, supervirussen (noro en coronaal, enz.).

Er komt echter een dag dat, zoals het in Jesaja 52: 1-2 zegt, wanneer Sion zal worden vrijgelaten uit deze tweede gevangenschap, en het wordt duidelijk een BONDAGE KETEN van Esau genoemd, fysieke onreinheid. Lezen: Het vergeten WASGEBOD VOOR ALTIJD, voor de verloste heidenen!  Of luister hier naar de mp3:  http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-810867.mp3

Er staat dan dat er NIET MEER zal worden toegestaan dat de onbesnedenen of onreinen Sion zelfs maar benaderen! Het kan zijn dat ze de buitenste “stadspoorten” mogen naderen, maar ze zullen NOOIT MEER de binnenpoorten van Zion mogen naderen (Zion zijn die van Zijn uitverkorenen). Ze zullen allemaal de wet moeten volgen die zegt dat ze een week lang zichzelf schoon moeten maken, als ze zo lang overleven! Degenen met onreinheid (bloed in de huid, infecties enz. ALLE VIRUSSEN) zullen naar de buitenste stadspoorten of verder weg worden gehouden. We hebben de afgelopen vijf jaar genoeg perfect gezonde jonge mensen zien overlijden aan de nieuwe superbacteriën. Het begint op de huid met rode zweren en gaat vervolgens rechtstreeks naar de longen, ogen, hersenen, hart enz. (Net zoals psoriasis psoriasis, dat dicht bij lepra-schimmel staat).

Zion zal zeggen dat genoeg genoeg is! En de vier voorschriften van Paulus (het fundament van de Levitische wet) zullen worden hersteld (niet voor redding, maar dus doen we het goed, zoals Paulus zei).

"De dochter van Esau" houdt een oorlogvoering en slavernij van de "dochter van Sion" tot het einde, wanneer (zoals het zegt in Klaagliederen 4: 20-22, die zonden van Esau aan het licht zullen komen! Zoals Jezus zei dat ze schuldig zijn) van al het rechtvaardige bloed dat op aarde is vergoten, inclusief de vader van Johannes de Doper die werd gedood terwijl hij op het altaar diende!

Ik geloof dat dit een van de laatste belangrijkste banden is, dat we niet langer vertrouwen in de onreinheid van pharmakia-hekserij-leugenaars. De praktijken om meer gifstoffen toe te voegen en de effecten te mediceren in plaats van de oorzaken aan te pakken, zijn al lang voorbij en een groot deel van de bevolking is de afgelopen jaren alleen gestorven aan basisvirussen. YAHWEH scheidt de tarwe van het kaf. Het onkruid scheidt zichzelf, dus laat ze! Deze gebondenheid is bijna voorbij, dus prijs YAHWEH en dank Hem voor dit glorieuze nieuwe tijdperk dat komt terwijl we alleen op Hem vertrouwen en gehoorzamen!

Bekijk de volgende video's voor meer informatie:

De vier voorschriften (hoe Paulus de heidenen leerde de wet te houden) http://www.youtube.com/watch?v=JIfed1K6z2E

Hebreeuwse quarantaineverklaring voor nieuwe SARS MERS en meer http://www.youtube.com/watch?v=7t0YKPNsSK0

 

Geef een reactie