The GLORIOUS FUTURE For The Viking Tribe of Dan

Verspreid de liefde

Dit artikel is bedoeld voor degenen die bekend zijn met de waarheden van het Britse Israëlisme (en verwante naties). Misschien heb je een dozijn, of misschien heb je HONDERD boeken over de ware Israëlitische naties van God, die geen Joden worden genoemd (die hoe dan ook 99.5% werden verwijderd in 400 v.Chr.).

The Glorious Future for the Viking Tribe of Dan

Mp3: http://recordings.talkshoe.com/TC-73940/TS-808734.mp3

Er zijn vele grote beloften voor de stam van Dan die YAHWEH heel specifiek benadrukt, die alleen zullen gebeuren in de laatste dagen van de eindtijd, in de nieuwe hemelen en het nieuwe aarde Koninkrijk van YAHWEH. Dit artikel zal gewoon bij de Schrift blijven, zonder enige joodse fabels. Dit wordt het onderwerp van de Bijbelstudie van vandaag en zal een gepubliceerd artikel worden van TCAWW en OCC op http://orthodoxchurch.nl en andere publicaties online.

De grote rechtvaardige wetten van onze westerse christelijke beschaving zijn geworteld in de Deense wet, of de Saksische wet. De oudste grondwet (van wet) ter wereld komt uit Denemarken. Uit deze principes komen de vrijheden van veel naties voort. Vrijwel alle vrije christelijke naties hebben tegenwoordig nog steeds hun fundament in de "common law" waarop kan worden teruggevallen als er onrecht is. Het rechtssysteem, wetsdefinities uit de oudheid, zijn vandaag aan ons doorgegeven.

Sommigen zullen misschien beweren dat de Danelaw verouderd is omdat hij altijd werd gegarandeerd door "het recht van de mensen om wapens te dragen" en bereid was om elke "ambtenaar" uit te schakelen die de door God gegeven rechten van de mensen overschreed. Door voortdurend het zwaard te dragen, moesten de mensen garanderen dat de rechtvaardige wetten zouden blijven worden gerespecteerd door de nieuwe gouverneurs. Het zwaard was de enige betrouwbare maatregel om ervoor te zorgen dat de heersers zich onderwierpen aan de rechtvaardige meerderheid van het christelijke godvruchtige volk. De zwaarden van de baronnen (die afstamden van deze Normandisch-Deense Jarls en Lords) hielden koning John in bedwang, toen hij de 'Magna Carta' adopteerde die het grootste deel van onze rechten op de bescherming van de wet verankert en tirannen weerhoudt van ons vervreemden van dergelijke door God gegeven, eeuwenoude rechten.

Hoe dan ook, voor vrije christelijke volkeren is het nog steeds de wet in Amerika als een absolute noodzaak "voor de vrijheid van elke staat .. het recht om wapens te dragen .. en vrij te reguleren milities ... zal niet worden geschonden" (2e amendement Amerikaanse grondwet ).

Ons wordt verteld dat, hoewel de Ierse en Duitse (echte Juda) Kelto-Saksische naties altijd de scepter van het Koninkrijk van God zullen hebben, er altijd een Deense wetgever tussen zijn voeten zal blijven. Zoals dat heet "Eindtijd profetie" van wat onze ware naties van God overkomt:

"De scepter zal niet wijken van Juda, noch de wetgever van tussen zijn voeten, totdat Silo komt, en aan hem zal de gehoorzaamheid van de volken zijn." (Gen 49:10)

Dit artikel komt uit de context van correct geciteerd "Eindtijd profetie" betreffende deze stam en wat haar zal overkomen in "het einde van de laatste dagen".

Op 29 april 2020 kunt u weer een ander "teken aan de hemel" zien dat ons herinnert aan dit verbond van Danelaw-heerschappij. Je kunt de inkomende "Near Earth Object" asteroïde zien, die eruitziet als een langzaam bewegende ster. Je kunt het zien net boven het sterrenbeeld Hydra, onder het sterrenbeeld Leeuw (voor de Juda-stam / tussen zijn voeten) of links van het sterrenbeeld Kreeft (voor de Issachar-stam). (processieorden van de stammen en bijbelse edelstenen volgens de dierenriem:  http://orthodoxchurch.nl/2013/04/first-ever-disclosed-zodiac-processionascension-order-by-israelite-tribal-encampment/)

De GLORIEUZE TOEKOMST voor de stam Dan

De meest bekende en grote Vikingstam (Bijbelse Dan, Tuatha de Dannan) van de wereld is in kritieke mate belasterd en belasterd. Velen zeggen dat deze grote pioniersstam van Israël zou worden verwijderd. Geen van de punten houdt echter vast als ze in de Schrift worden getoond. Er zijn nog veel grote beloften voor de stam Dan, die nog moeten komen. YAHWEH heeft een geweldig plan voor de Vikingstam van Dan!

Zoals Jacob zei zou een "de laatste dagen" plaatsvinden.

Genesis 49: 1

"Dat wat u zal overkomen in de laatste dagen."

Samen met de andere twaalf stammen geeft Jacob een geweldige profetie voor de stam Dan over wat ze in de eindtijd zullen doen.

Genesis 49:16

"Dan zal zijn volk richten als een van de stammen van Israël."

Dan heeft een bediening die roept om te onderwerpen / oordelen. Als aartsleider of eersteling, het kamp uitlopen als de oogsters van het oogstveld. Niet alleen de andere twee Scandinavische stammen van het noorden, maar ook de hele twaalf stammen als officier die Zijn oordelen uitvoerde.

Genesis 49:17

Dan zal trouwens een slang zijn, een adder op het pad, die het paard op de hakken bijt, zodat zijn berijder achterover zal vallen.

Er wordt een permanent station toegewezen in het Koninkrijk dat zal worden opgezet na de nieuwe hemelen en aarde,

Ezechiël 48: 1-7 zegt: "Dit zijn de namen van de stammen. Van het noordelijke uiteinde tot de kust van de weg van Hethlon, zoals men naar Hamath gaat, Hazarenan, de grens van Damascus noordwaarts, tot de kust van Hamath; want dit zijn zijn zijden oost en west; een portie voor Dan. En bij de grens van Dan, van de oostkant naar de westkant ... "

In Openbaring verwijst het naar de poorten van Dan in het Koninkrijk.

Openbaring 21:12

"En had een grote en hoge muur, en had twaalf poorten, en aan de poorten twaalf engelen, en namen daarop geschreven, dat zijn de namen van de twaalf stammen van de kinderen Israëls:"

Zie Ezechiël 48:32

“… En drie poorten; en een poort van Jozef, een poort van Benjamin, een poort van Dan. "

(Merk op dat de stam van Dan altijd een voorloper is geweest in Israël, een pionier, een "boog", de punt van de pijl, om zo te zeggen. Als de stam van Dan nog steeds YAHWEH's strijdbijl en oorlogswapen moet zijn, aan de scherpe rand van het mes, dan zouden ze niet verzegeld moeten worden in Openbaring 7. Dit is consistent met hun roeping. Dan zou de strijd moeten aangaan, in plaats van verzegeld te worden vanaf de opening van de afgrond en de hel zelf die op aarde komt, draken, en allerlei wezens die Hollywood nog steeds niet eens kan proberen af te beelden. Ik geloof dat dat komt omdat YAHWEH's woord nog steeds waar is, Hij heeft nog niet gelogen en in de LAATSTE DAG EINDTIJDEN zijn zij de RECHTERS ... Terwijl de rest verzegeld en buitengehouden wordt van de schade, Dan zal ervan genieten. Misschien bestaat het Joel 2-leger uitsluitend uit de stam Dan. Lees Joël hoofdstuk 2 en zie de epische tijd waarin het plaatsvindt. Blijkbaar is het de tijd van de maaiers. Alleen zulke felle Viking-volkeren krijgen zo'n eer om de RECHTERS genoemd te worden De meesten staan nooit op om ermee te beginnen, maar lat Volg de punt van het mes, het voorgeschreven pad in. De rest van Israël zal de Rechter Israël ALS EEN / ECHAD met Dan volgen om ook hun eigen profetische missies onder deze haastige Viking-stam te vervullen. Genesis 49:16)

Iedereen die Dan vervloekt, onthoud dat YAHWEH zei dat IK HEN ZAL VERVLOEKEN DIE U VERVLOEKT ... Jezus vertelde ons dat alleen de Joden het slangenzaad zijn. De stam van Dan lijkt meer op de Nazareners onder Nazireeër geloften, te Culdee, enz. Al dergelijke leugenaars die zich verschanst zijn in het gebabbel van de synagog van satan, die de Charactor van Dan beschuldigen, moeten oppassen. Weldra kunnen ze alleen maar proberen te vluchten, maar ze kunnen zich niet verbergen voor deze eindtijdprofetieën. Oordeel en gerechtigheid zullen terugkeren,

Psalm 149: 6

"Laat de hoge lofprijzingen van God in hun mond zijn, en een tweesnijdend zwaard in hun hand;"

Matteüs 11:12

"En vanaf de dagen van Johannes de Doper tot nu toe ondergaat het koninkrijk der hemelen geweld, en de gewelddadigen nemen het met geweld over."

Mozes had de rest in Deuteronomium 33:22 gezegd

"En van Dan zei hij: Dan [is] een leeuwenwelp: hij zal uit Basan springen." (Basan was een plaats van de gevallen engelen / Nephilim-reuzen). Het is bijbels dat de heiligen naar de hel zullen gaan en de duivel eruit zullen gooien (voor een andere studie).

Jonge leeuwen zijn symbolisch voor de "heerschappij" die we hebben genoemd.

De dynastieke naam Whelps en Guelphs zijn door elkaar gebruikt. Dit kan verwijzen naar de eindtijdrestauratie van het Huis van Guelph/Welf onder de oorspronkelijke entiteiten van vóór 1815 die constant werden beschermd in het huis van Wolfenbuettel-Braunschweig. Het teken van de stad Brunswick-Guelph is een springende woeste leeuw (al meer dan 1200 jaar).

Elke stam wordt ook voorgesteld als christelijke naties, waarmee het door Mozes en Jacob genoemde dierensymbool wordt vervuld. De banierstandaarden van de vaders van elk huis moesten door God worden gemaakt. Hij beval in alle kampementen dat elke clan zich verzamelt onder de symbolen van het huis van hun stamvader.

Misschien is Dan niet verzegeld omdat hij het te druk heeft met vechten voor het Koninkrijk en degene is die het zwaard vasthoudt (zoals de Vikingen vroeger deden). De verzegeling is alleen om te beschermen tegen de bestraffer, die van God is.

Het vertelt ons de redenen voor het zwaard dat door de rechtvaardige wordt gedragen Psalm 149: 7-9:

“Om wraak te oefenen op de heidenen, [en] straffen op het volk; 8 Om hun koningen met ketenen te binden, en hun edelen met ijzeren ketenen; 9 Om over hen het geschreven oordeel uit te voeren: deze eer hebben al Zijn heiligen. Prijs YAHWEH. "

Geef een reactie